Şimdi Ara

Müstakil eve fiber geliyor FTTH (Mutlu son içerir) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
5
Favori
13.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu mesajınız için yazıyorum hocam müstakil ev kaç daireliydi ve ftth sistem mi kurdular?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 16 Ekim 2020; 9:57:52 >
  • Dildo Baggins kullanıcısına yanıt
    Müstakil eve fiber çok nadir geliyor ve 5 daireden az demişsin şaşırtıcı acaba bölge elit kesime mi ait? ve ev biraz lüks müydü?
    Hocam ben fiberi geçtim vdsl’e razıyım.galiba turk telekom alt yapı getirene kadar elin oğlu uzaydan bize internet verecek.ben starlink projesini dört gözle bekliyorum.beş para etmez türk telekomla uğraşmaktan bıktım artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 16 Ekim 2020; 9:57:45 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 16 Ekim 2020; 9:57:39 >
    Hocam bu fiber bir tek bize gelmeyecek sanırım :/ normalde müstakile bakır çekerken laf edenler fiber çekmeye başlamışlar birde bunun kazı olayı vs vs var havai mi çektiler yoksa
    Merhaba saha dolabı çalışıyor ama ben türk telekomu aradım bana altyapınız adsl diyor.türk telekomun kapsama haritasıda çalışmıyor.ne yapacağım bilmiyorum.en son çare ümraniye bölge müdürlüğüne gidip bilgi almaya çalışacağım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 16 Ekim 2020; 9:57:22 >
  • sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 16 Ekim 2020; 9:57:27 >
  • Dün bizim saha dolabında çalışma varmış.kablolarla uğraşıyorlarmış.bir faaliyetler olacak 🙏 galiba.

• Bizim dolap sonunda aktif oldu ancak vdsl olarak aktif oldu :/ . 66 mbpsye kadar ulaşan hızım var. Yani bundan anladığımız 3-4 ay sonrasında aktifleşiyor diyebiliriz.
  • AlacaKanat A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.umarım bende kurtulurum yavaş hızlardan

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın inşallah.
  • Teşekkür ederim. En yakın zamanda yüksek hızlara ulaşmanız dileğiyle...
    Teşekkürler hocam. Vdsl üzerinden 24 alabiliyorum, buna da şükür diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 27 Eylül 2020; 0:42:40 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası halen öğrenci sayılırım. O yüzden işe girene kadar ben de 24 mbitte kalmaya karar verdim. Vodafone 64 tlden teklif etti.
    Çok uygun fiyatmış hocam. Güle güle kullanın.

• Biz burada hala bekliyoruz. Mayıs ayında getireceğiz dedikleri hizmeti hala alamadık. Stabil olacağını bilsem Vodafone Redbox alacağım ama onda da hızlar çok değişiyor. En son sene sonuna kadar dediler. Ondan da umudum yok.
  • theraptorx kullanıcısına yanıt
    Ben de beklemeye devam ediyorum hocam kablo ekibini.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.