Şimdi Ara

Eve internetiçin Vodafone tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Yalın internet almayı düşünüyorum. Vodafone tavsiye eden var mı? Bağlantı hızı, ping(online oyun oynadığım için önemli) Müşteri hizmetleri falan nasıldır. Şu an kullanan varsa görüşlerinizi bekliyorum olumlu veya olumsuz. Yoksa TTnet e geçmeyi düşünüyorum.

• fiyatlari iyi hos da bu sirketlerde de nakil ucreti, hat dondurma ucreti pahali... Mesela ttnet ucretsiz donduruyor vodafone 30tl ucret aliyor... Nakil ttnette 15 tl bazi sirketlerde 50 tl... Bunlar dusunuldugunde ttnet daha avantajli oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

fiyatlari iyi hos da bu sirketlerde de nakil ucreti, hat dondurma ucreti pahali... Mesela ttnet ucretsiz donduruyor vodafone 30tl ucret aliyor... Nakil ttnette 15 tl bazi sirketlerde 50 tl... Bunlar dusunuldugunde ttnet daha avantajli oluyor...

Tesekkurler. Başka düşüncelerini söyleyecek arkadaşlar da yazarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_99883043/tm.htm
    Burda konusu var ben tavsiye ederim
  • Ttnet üzerinden veriyor altyapıyı. TTnet ile aynı.
  • Hız olarak ttnet ' ten bir farkı olmaz .

Müşteri hizmetleri ve diğer bedellerde fark olur . Fiyat ve olanaklar nerede uygunsa onu tercih edin . Bölgenizin altyapısı kötüyse kim gelirse gelsin , yüksek hız veremez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.