Şimdi Ara

EVDEN EVE NAKLİYE, MONTAJ, KOLİLEME 139 TL / ŞEHİRFIRSATI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
12.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzmir için ihtiyacım olacak, en iyisi olsun istiyorum, yeterki problem yaşamayayım. Fiyat önemli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaksoy kullanıcısına yanıt
    Bİr önceki sayfada tavsiye ettiğim firmayla sorun yaşamazsınız.
  • Ankarada olanlar için gülüm nakliyatı tavsiye edebilirim. İki kez taşıttım fiyat olarak uygundu ve eşyalarım zarar görmeden taşıdılar. Bi arkadaş da destan nakliyatı önermişti, memnun kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankdemir -- 14 Ağustos 2013; 15:46:42 >
  • Eşyalarını taşıtacak kişi ve kuruluşlara önemli duyuru:

Lütfen profesyonel evden eve nakliyat firmalarını tercih edin yetki belgelerine güçlü referanslara ve nakliyat geçmişini araştırmanız yeterli ve yararınıza olacaktır.SAYGILAR.

GLOBAL EVDEN EVE NAKLİYAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Yunusemre cad no 10 / 5 Maltepe /İstanbul

İletişim:

0216 305 49 39 : maltepe

0212 259 80 67 :ortaköy

0232 445 48 99: izmir

web:

http://www.globalnakliyat.com.tr

http://www.globalevdeneve.com

mail: info@globalnakliyat.com.tr

Evden Eve Nakliyat Tavsiye

• İstanbul içinde taşıma yaptırmak isteyen arkadaşlara önerimdir: Kucur Nakliyat - Süleyman Bey: 0533 470 38 61

Piyasadaki firmalar 800-1200 arası fiyat verirken Öz Bayrampaşa 600, bu arkadaş kolileme hariç 650 lira fiyat verdi. Daha sonradan Öz Bayrampaşa geri dönüş yapmadı, ben de bu arkadaşla anlaştım.

5. kattakı evimi 4. kata taşıdılar, ikiside asansörsüz. 5 kişi çalıştılar ve mükemmel iş çıkarttılar, sabah 7'de geldiler, öğlen 12'de diğer eve tüm eşyalar indirilmiş-yerleştirilmişti, biz gidiyoruz işlem tamamdır dediler.

Hiç bir eşyada çizik yok, nazar boncuğu olarak 2 bardağım kırıldı, onu da biz iyi paketlememiştik. Tüm elemanlara bahşiş verdim sağlam çalıştıkları için.

Şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berquay -- 2 Eylül 2013; 14:03:50 >
  • hafta sonu kamyon tuttum kendim taşıdım , 2 saatlik bi iş için o paralar verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Daha önce bu işe girişmediğimden bilgim yoktu.Biraz araştırdımki benim bir yatak odası, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, tv ünitesi ve tv'yi kartaldan tuzlaya 600 liraya taşıyorlar..139 nerde 600 nerde.2 saatte gardrobu söküp eşyayı taşırlar diye düşünüyorum, olmadı 100 daha veririm bir saate.Yolda geçen süre dahil değil zaten..Bence benim gibi eşyası az olanlar için sıcak fırsattır..

Deveci Nakliyat'tan Kolileme ve Montaj Dahil İstanbul İçi 2 Saatlik Taşınma Hizmeti 650 TL Yerine 139 TL!

Uluöz Nakliyat'tan İstanbul'un Her Yerine Evden Eve Nakliyat, Kolileme ve Montaj Servisi %79 İndirimle 139 TL!

şikayetvarda bununla ilgili bir sürü şikayet mevcut, adamlar gelip 500 lira daha verirseniz anca taşırız diyip taşıttıklarıda olmuş, 2 saatte bitecek işi görüp bunu yaparsak biz zarar ederiz diyip bıraktıklarıda olmuş.

• Nakliyecilere bulaşmaktansa 50 yıl aynı evde yaşarım.
  • Beyler ben daha geçen hafta salı günü taşındım. firmayı çok araştırarak İnternetten bulmuştum. taşınmadan 1 hafta önce firmayla anlaştım. ücretsiz ekspertiz geleceğini söylediler eşyanın durumuna baktı. taşınacağım gün 5 eleman geldi. girer girmez kırmızı şeylerle beyaz eşyaları (buzdolabı, çamaşır makinesi falan) sardılar . aralarından biri marangoz yatak odasındaki dolabı matkapla söktü, parçalarını sardı. diğer elemanlar sürekli bir işle meşgul biri mutfaktaki tabakları falan gazeteyle sarıp kolilere yerleştiriyor diğeri elbiselerimi kendi getirdikleri dolaba koyuyor bir diğeri avizeleri söküyor inanılmaz bir tempo. tüm elemanlar sarma, toplama işlemini bitirince eşyaları kamyona yüklediler. buzdolabını tek kişi alınca eşimle çok şaşırdık. kamyonları da kapalı kasaydı branda falan değildi. yeni evimiz kadıköye geldiğimizde eşyaları aynı şekilde taşıyıp yerleştirdiler. koltukların ambalajlarını açıp istediğim yere koydular. dolabı tekrar yeni evde kurdular ben sadece hangi eşyanın hangi odaya gideceğini söyledim. gayet iyi bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirdik. tavsiye ederim.
    `İnternet sitelerihttp://www.unlusoynakliyat.com `

• ozaksoy kullanıcısına yanıt
    http://www.unlusoynakliyat.com kardeşim tavsiye ederim . başım ağrımadan sorunsuz bir şekilde taşındım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes36 -- 4 Şubat 2015; 20:13:04 >
  • ankdemir @

Ankara şehir içi eşyalarımı destan nakliyat ile taşıttım firmayı daha öncede tanıyordum firmanın reklamını görünce biraz artıştırma yapmak istedim
    ankdemir arkadaşımızın buradaki olumlu referansıyla firmayı tercih ettim ve memnun kaldım her şey sardılar ve dört dörtlük bir taşıma yaptılar bende tavsiye edebilirim şehir ışı taşınmadım ama şehir içi taşımalar çok güzel .
  • Reisoğulları Nakliyat nakliyat istanbul firması kesinlikle bu firmaya güvenmeyiniz bu firma söyledği hiç birşeyi tutmuyor ben rezil oldum siz olmayınız dolandırılıcılık yapan bir firma eşyalarınız çalınmasın diyorsanız başka firma bakın Reis oğulları Nakliyat asla çalışmayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.