Şimdi Ara

Evden eve nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evden eve nakliyat sektöründe firmalar arasındaki rekabet her geçen gün artmaktadır google üstünden evden eve nakliyat araması yapan evden eve nakliyat müşterileri birçok nakliyat firmasıyla karşılaşmaktadırlar. İşte burada büyük bir sorunla karşı karşıya kalan müşteriler hangisini seçeceğine karar veremez.

    Bu sorunlarınız üzerine kurulan iki tane nakliyat portalı bulunuyor bunlardan birincisi Evden eve nakliyat , bu site hem görsellik açısından olsun hem de kullanış açısından olsun gördüğüm en iyi nakliyat portalı. Zaten site Türkiye'de en çok ziyaret edilen nakliyat portalı ünvanını da almış (kaynak alexa). Sitede nakliyat firmalarından fiyat teklifi isteyebileceğiniz gibi dilerseniz eşyalarınızn fotoğrafını yükleyip online bir ekspertiz hizmeti de alabilirsiniz.

    Diğer bir portal ise evden eve nakliyat sitesi dir. Güzel görseli ile daha az seçenek sunsa da güvenilir firmaları kaydetmekte çaba sarfetmektedir.







  • Çok güzel o zaman bir ev taşıma işi olduğunda hemen linke tıklıyoruz işimizi hallediyoruz klima servisleri de artık bu konuda çok iyi havalar ısındıkça rekabet artıyor klima servisi ekipleri de hergeçen gün büyümekte özellikle bakıyorum da iklimsa arabalarına adamlar çok iyi çalışıyor yani siteler arasında kampanyalar başlıyor bence bunlardan yararlanmak lazım aralarında kampanya yapan siteleri bulup sadece klima sektörü yada nakliyat için söylemiyorum mesala markafoni var abi adamlar canavar hergün kampanya yapıyolar takip etmek lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenstate -- 20 Haziran 2011; 12:43:07 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.