Şimdi Ara

evden çıkmama rekorunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
16.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal gözlük takılarak Evin içinden Amerika'lara gidip gelinebilir, sonrası için yorgun olunacağından dışarı çıkılmaması normaldir.Havanın soğukluğuna nispeten soğuk ve saçma espiri oldu,Benim 5 gündür çıkmama süresi aralıksız beş gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 gun. sadece uyudum uyaninca film izledim sonra gene uydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanun kaçağı misin birader ? Ondan mi çıkmadın? 6yil ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: ynozcelik

6 sene maddi sıkıntı yüzünden evde oturacağına çalışsaydın.

Maddiyattan daha önemli sebeplerim ve bi planim vardi ama olmadi.

Nirvana'ya mı ulaşmaya çalışıyordun?

Birkaç gündür herhalde. Bir şekilde ekmek almaya evden çıkmak gerekiyor.
  • 1 ay civarı

• 4 ay 21/22 gün.
  • Kendi dışkınla beslenmediysen illa ki çıkmışsındır, ha yalnız değildim bana bakan eden vardı de anlayalım, eve gelmese bile para hesabına tıkır tıkır yatıyordu her ay dimi? Çünkü elektrik faturasını 10 gün geçirsen kesiyorlar zaten sen 6 seneden bahsediyorsun..

• Donanım haberi nasıl keşfettin? 6 yıl önce Mesut Çevik'in saçı var mıydı

• Şuan 1 ayı geçti. 1 aydan uzun süredir evdeyim.

• Bir insanın 6 yıldır evden çıkmaması çok nadir bir olay olmasa gerek. 6 yıl çok az bir süre. 30 yıldır evden çıkamayan insanlar var. Evden çıkamamanın pek çok nedenleri var. En önemli olgu bence ağır engelli olmak. Ama bundan daha önemli etken ise, hiç bir engeli olmadığı halda evden dışarı çıkamamak daha ağır basıyor. Çünkü fiziksel engelli olan bir insan mutlaka evden çıkmıştır, bir şekilde çıkarılmıştır. 6 yıldır evden çıkamıyan bir insanın sorunu fiziksel değil psikolojiktir. Sosyal fobi gibi çok ağır psikolojik sorunlar en önemli nedenlerdir biridir bence. Geçirdiği psikolojik hastalıklardan dolayı yıllarca evinden çıkamayan, hiç bir engeli olmamasına rağmen dışarı çıkmayı ret eden onlarca psikoloji hastası var. Kimisi 1 yıl, kimisi 5 yıl, hatta 10 yıl hiç dışarı çıkamayan insan var. Hatta hiç bir psikolojik sorunu olmamasına rağmen sırf değişiklik olsun diye evden çıkmayanlar var. Hatta evden çıkmama rekoru denemesi yapan insanlar da var. Hatta evden yıllarca çıkmayan bazı insanlar iş yoğunluğundan dolayı evin yolunu unuturcasına hiç eve giremeyen insanlardan daha çok para kazanıyorlar. Evden çalışmakla para kazanmanın nirvanasına varan ve insanı hayrete düşürüne insan örnekleri de dünyada mevcut. Bazıları farkındalık oluşturmayı, gizemli olmayı, yüzünü veya bedenini gizlemeyi, ölümsüz olmayı veya daha farklı arayışlarda olanların da bu tür bir eylem içerinde olanları da mevcut

Bir de ancak metafizik kavramlarla açıklanabilecek durumlar var. Cinlerin evden çıkmasına müsade etmediği insanların olduğuna dair vakalarla da karşılaştık. Bazı insanlar kendilerine "evden çıkamama büyüsü" yapıldığını söyleyerek evden çıkamadığını belirtiyor.

Araştırma yaparsanız 30 yıl evden çıkmayan insanlar görebilirsiniz. Çoğunun sorunu genelde psikolojik nedenler:

www.hurriyet.com.tr
    30 yıl hiç dışarı çıkmadı
    http://www.hurriyet.com.tr/30-yil-hic-disari-cikmadi-9468369

www.hurriyet.com.tr
    Herkesten kaçıyor 12 yıldır evden çıkmıyor
    http://www.hurriyet.com.tr/herkesten-kaciyor-12-yildir-evden-cikmiyor-21179938

http://www.mansetoku.com.tr/14-yil-boyunca-evden-cikmayan-6-kardesin-ilginc-hikayesi-13639-haberi

Uzun yıllardır evden çıkmamanın veya çıkamamanın nedeni her ne olursa olsun, bir dakika bile evden çıkmadığını ve örneğin 6 yıldır evde olduğunu ispatlamak kolay değil. Uzun yıllar evde kaldığını ispatlayabilecek kişiler, evde kalma rekoru kırmaya çalışan insanları her daim bu rekoru denetleyen kişiler olacaktır. Evde kalma rekoru denemesi yapmayan insanlar dışındaki her insanın şu kadar uzun süre evde kaldım demesi inandırıcı değildir. Bir insan 6 yıl evde kalır, hasta olur bir gün doktora gider, ne bileyim bir saat oraya gider, buraya gider. Ama 6 yıl, 10 yıl bir dakika bile evden çıkmadan yaşayabilen bir insan olduğunu sanmıyorum. 6 yıldır hiç evden çıkmadığını söyleyene inanılabilir. Çünkü o kişi doğru söylüyor olabilir. Önemli olan 6 yıl boyunca 1 dakika bile olsa evden hiç çıkmamasıdır. Örneğin haberlerde gördüğümüz "şu kadar yıl evden hiç çıkmıyor" haberi kısmen doğrudur. Yani o haberlerde denmek istenen aslında genelde evden çıkmıyor demektir. Yani bir insan 1 ay 6 ay evden hiç çıkmamıştır, 7. ayın ilk günü evden çıkmıştır, ama sonra 1 yıl daha evden hiç çıkmamıştır. Böyle böyle 6 yıl evden hiç çıkmamış oluyor. Ama aslında en az 10 gün 20 gün evden çıkmıştır. Yani evden hiç çıkmayan insan olduğunu hiç sanmıyorum! Zaten böyle bir şey olursa rekor kırmış olur ve bunu da zaten bu amaçla yapmış olur! Bunu da yapmak isteyen insanlar şu anda dünyada mevcut

Uzun yıllar boyunda evden çıkamayan onlarca hatta yüzlerce insan var. Ama uzun yıllar boyunca evinden HİÇ çıkmayan insan yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Aralık 2016; 1:38:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bir insanın 6 yıldır evden çıkmaması çok nadir bir olay olmasa gerek. 6 yıl çok az bir süre. 30 yıl evden hiç çıkamayan insanlar var. Evden çıkamamnın pek çok nedenleri var. En önemli olgu bence ağır engelli olmak. ama bundan daha önemli etken ise, hiç bir engeli olmadığı halda evden dışarı çıkamak daha ağır basıyor. Çünkü fiziksel engelli olan bir insan mutlaka evden çıkmıştır, bir şekilde çıkarılmıştır. 6 yıldır hiç evden çıkamıyan bir insanın sorunu fiziksel değil psikolojiktir. Sosyal fobi gibi çok ağır psikolojik sorunlar en önemli nedenlerdir biridir bence. Geçirdiği psikolojik hastalıklardan dolayı yıllarca evinden çıkamayan, hiç bir engeli olmamasına rağmen dışarı çıkmayı ret eden onlarca psikoloj hastası var. Kimisi 1 yıl, kimisi 5 yıl, hatta 10 yıl hiç dışarı çıkamayan insan var. Hatta hiç bir psikolojik sorunu olmamasına rağmen sırf değişiklik olsun diye evden çıkmayanlar var. Hatta evden çıkmama rekoru denemesi yapan insanlar da var. Hatta evden yıllarca çıkmayan bazı insanlar hiç eve girmeyen insanlardan daha çok para kazanıyorlar. Evden çalışmakla para kazanmanın nirvanasına varan ve insanı hayrete düşürüne insan örnekleri de dünyada mevcut.

Bir de ancak metafizik kavramlarla açıklanabilecek durumlar var. Cinlerin evden çıkmasına müsade etmediği insanların olduğuna dair vakalarla da karşılaştık. Bazı insanlar kendilerine "evden çıkamama büyüsü" yapıldığını söyleyerek evden çıkamadığını belirtiyor.

Araştırma yaparsanız 30 yıl evden çıkmayan insanlar görebilirsiniz. Çoğunun sorunu genelde psikolojik nedenler:

www.hurriyet.com.tr

www.hurriyet.com.tr

http://www.mansetoku.com.tr/14-yil-boyunca-evden-cikmayan-6-kardesin-ilginc-hikayesi-13639-haberi

Uzun yıllardır evden çıkmamanın veya çıkamamanın nedeni her ne olursa olsun, bir daikabile evden çıkmadığını ve örneğin 6 yıl evde olduğunu ispatlamak kolay değil. Uzun yıllar evde kaldığını ispatlayabilecek kişiler, evde kalma rekoru kırmaya çalışan insanları her daim bu rekoru denetleyen kişiler olacaktır. Evde kalma rekoru denemesi yapmayan insanlar dışındaki her insanın şu kadar uzun süre evde kaldım demesi inandırı değildir. Bir insan 6 yıl evde kalır, hasta olur bir gün doktora gider, ne bileyim bir saat oraya gider, buraya gider. Ama 6 yıl, 10 yıl bir dakika bile evden çıkmadan yaşayabilen bir insan olduğunu sanmıyorum. 6 yıldır hiç evden çıkmadığını söyleyene inanılabilir. Çünkü o kişi doğru söylüyor olabilir. Önemli olan 6 yıl boyunca 1 dakika bile olsa evden hiç çıkmamasıdır. Örneğin haberlerde gördüğümüz "şu kadar yıl evden hiç çıkmıyor" haberi kısmen doğrudur. Yani o haberlerde denmek istenen aslında genelde evden çıkmıyor demektir. Yani bir insan 1 ay 6 ay evden hiç çıkmamıştır, 7. ayın ilk günü evden çıkmıştır, ama sonra 1 yıl daha evden hiç çıkmamıştır. Böyle böyle 6 yıl evden hiç çıkmamış oluyor. Ama aslında en az 10 gün 20 gün evden çıkmıştır. Yani evden hiç çıkmayan insan olduğunu hiç sanmıyorum! Zaten böyle bir şey olursa rekor kırmış olur ve bunu da zaten bu amaçla yapmış olur! Bunu da yapmak isteyen insanlar şu anda dünyada mevcut

Adam demişki "csb olmayabilir beyler ciddi olalım"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Yazlari ev bos oldugunda 2-3 hafta cikmam. Masturbasyon yapip uyuyarak degerlendiriyorum gunlerimi.

bende canım sıkıldığı için günde 8 kez yapardım

arkadaş sen nasıl boş bir insansın yav. o kadar adam soruyor neden 6 yıl kaldın nasıl geçindin hiçmi arayan soran olmadı mı diye tek cevabın hebele hübele. madem adam gibi cevap yazmıcan birşeyler paylaşmıcan ne diye konu açıyorsun arkadaşım

kafaya bak!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

quote:

Bir insanın 6 yıldır evden çıkmaması çok nadir bir olay olmasa gerek. 6 yıl çok az bir süre. 30 yıl evden hiç çıkamayan insanlar var. Evden çıkamamnın pek çok nedenleri var. En önemli olgu bence ağır engelli olmak. ama bundan daha önemli etken ise, hiç bir engeli olmadığı halda evden dışarı çıkamak daha ağır basıyor. Çünkü fiziksel engelli olan bir insan mutlaka evden çıkmıştır, bir şekilde çıkarılmıştır. 6 yıldır hiç evden çıkamıyan bir insanın sorunu fiziksel değil psikolojiktir. Sosyal fobi gibi çok ağır psikolojik sorunlar en önemli nedenlerdir biridir bence. Geçirdiği psikolojik hastalıklardan dolayı yıllarca evinden çıkamayan, hiç bir engeli olmamasına rağmen dışarı çıkmayı ret eden onlarca psikoloj hastası var. Kimisi 1 yıl, kimisi 5 yıl, hatta 10 yıl hiç dışarı çıkamayan insan var. Hatta hiç bir psikolojik sorunu olmamasına rağmen sırf değişiklik olsun diye evden çıkmayanlar var. Hatta evden çıkmama rekoru denemesi yapan insanlar da var. Hatta evden yıllarca çıkmayan bazı insanlar hiç eve girmeyen insanlardan daha çok para kazanıyorlar. Evden çalışmakla para kazanmanın nirvanasına varan ve insanı hayrete düşürüne insan örnekleri de dünyada mevcut.

www.hurriyet.com.tr

www.hurriyet.com.tr

Uzun yıllardır evden çıkmamanın veya çıkamamanın nedeni her ne olursa olsun, bir daikabile evden çıkmadığını ve örneğin 6 yıl evde olduğunu ispatlamak kolay değil. Uzun yıllar evde kaldığını ispatlayabilecek kişiler, evde kalma rekoru kırmaya çalışan insanları her daim bu rekoru denetleyen kişiler olacaktır. Evde kalma rekoru denemesi yapmayan insanlar dışındaki her insanın şu kadar uzun süre evde kaldım demesi inandırı değildir. Bir insan 6 yıl evde kalır, hasta olur bir gün doktora gider, ne bileyim bir saat oraya gider, buraya gider. Ama 6 yıl, 10 yıl bir dakika bile evden çıkmadan yaşayabilen bir insan olduğunu sanmıyorum. 6 yıldır hiç evden çıkmadığını söyleyene inanılabilir. Çünkü o kişi doğru söylüyor olabilir. Önemli olan 6 yıl boyunca 1 dakika bile olsa evden hiç çıkmamasıdır. Örneğin haberlerde gördüğümüz "şu kadar yıl evden hiç çıkmıyor" haberi kısmen doğrudur. Yani o haberlerde denmek istenen aslında genelde evden çıkmıyor demektir. Yani bir insan 1 ay 6 ay evden hiç çıkmamıştır, 7. ayın ilk günü evden çıkmıştır, ama sonra 1 yıl daha evden hiç çıkmamıştır. Böyle böyle 6 yıl evden hiç çıkmamış oluyor. Ama aslında en az 10 gün 20 gün evden çıkmıştır. Yani evden hiç çıkmayan insan olduğunu hiç sanmıyorum! Zaten böyle bir şey olursa rekor kırmış olur ve bunu da zaten bu amaçla yapmış olur! Bunu da yapmak isteyen insanlar şu anda dünyada mevcut

Cbs olsa ne farkeder. Bazen bir cbs konusunda bile hiç bilmediği bir gerçeği öğrenen insanlar olabilir. 10 yıl, 20 yıl boyunca evden çıkmayan insanların olabileceğini kaç kişi biliyor veya bunun olabilirliğine kaç kişi inanıyor? Ben de mutlak palavra sanıyordum bu tür bildirimleri. Ama araştırınca dünya üzerinde bu tür acayip olaylara denk geldim. Bu arkadaşın iddiası doğru veya yanlış. Bu durum, evinden yıllarca çıkmayan insanların var olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Aralık 2016; 1:33:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

quote:

www.hurriyet.com.tr

www.hurriyet.com.tr

Cbs olsa ne farkeder. Bazen bir cbs konusunda bile hiç bilmediği bir gerçeği öğrenen insanlar olabilir. 10 yıl, 20 yıl boyunca evden çıkmayan insanların olabileceğini kaç kişi biliyor veya bunun olabilirliğine kaç kişi inanıyor? Ben de mutlak palavra sanıyordum bu tür bildirimleri. Ama araştırınca dünya üzerinde bu tür acayip olaylara denk geldim. Bu arkadaşın iddiası doğru veya yanlış. Bu durum, evinden yıllarca çıkmayan insanların var olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor

Siz yazmasaydıniz emin olunki inanmayacaktim böyle 10 20 yil evde kalanlar olduğuna kalinabilecegine. Ama fazla uc bi nokta değil mi sizcede mantık almıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Yazlari ev bos oldugunda 2-3 hafta cikmam. Masturbasyon yapip uyuyarak degerlendiriyorum gunlerimi.

bende canım sıkıldığı için günde 8 kez yapardım

arkadaş sen nasıl boş bir insansın yav. o kadar adam soruyor neden 6 yıl kaldın nasıl geçindin hiçmi arayan soran olmadı mı diye tek cevabın hebele hübele. madem adam gibi cevap yazmıcan birşeyler paylaşmıcan ne diye konu açıyorsun arkadaşım

kafaya bak!!!

tanımadığim insanlarla birşey konuşamam, konu başlıgındaki soruya cevap ver geç fazla takma kafaya.

bence boşuna çıkmışsın evinden kalmaya devam etseydin senin için gerek yok.

• 8. sinifta 2 hafta evden cikmayip oyun oynamistim. 7 30 da kalk pcye gec 10 a kadar oyun oyna. mutfaga git kahvalti yap 10 02 de oyuna geri don. 15 e kadar oyun oyna. mutfaga git yarim ekmek nutella ye oyuna geri don. gece 2 ye kadar oynardim. daha kotusu bu 2 hafta boyunca dus yok. hareketsizlikten boyun falan icine gocmustu. harbi malin tekiydim o zamanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene vardır benim de
  • Evden çıkmamadan kastınız evden işe, işten eve ya da evden okula, okuldan eve mi?
  • en fazla 1 hafta
  • Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    Olur mu öyle şey ya nasıl temiz hava almadan durur insan

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.