Şimdi Ara

evden cikariyorlar yardim SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sozlesmem 15 inde bitiyor, ev sahibi cikmami istiyor. ancak ay sonuna kadar cikamam zorla cikartabilir mi ?

kira sozlesmemiz de boyle bir madde var buna dayanarak cikarmayi dusunuyor.

evden cikariyorlar  yardim SSLİ

• Seni mahkemeye verse kazanır ama uzun sürer o yüzden en iyisi anlaşma yolunu denemek (her iki taraf için de en iyisi bu) durumu anlat ve 30 Hazirana kadar müddet talep et

• Yanılmıyor isem corona döneminde bir yasa çıktı. Kiracı istemediği müddetçe evden çıkarılamıyor eğer ev sahibi kendi oturmayacak ise. Kiraya veren maksimum efe tüfe oranında zam yapabiliyor ama kendi oturmayacaksa çıkaramıyor diye biliyorum. Ev sahibi kendim oturacağım dediği halde evi kiraya verir ve sen bunu ispatlayabilir isen iyi bir tazminat alıyorsun sanırım. Bir araştır derim.

• QuelTaLas kullanıcısına yanıt

Çok bilgilisiniz ve tatlısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgili değilim ama tatlıyımdır. AVM de işyerim var oradan biliyorum avm bizi kafasına göre çıkaramıyordu kiranı ödediğin ve zam oranına itiraz etmediğin sürece. Aynı durumun evlerde de geçerli olabileceğini düşündüm lakin dediğim gibi emin değilim. Özellikle araştırmasını önerdim zaten arkadaşın :)

• bilgiler ıcın tesekkur ederım. ancak burada ki mesele maddede yazan ''ihtara gerek kalmaksızın bosaltmayı taahhut eder'' yazısı buna dayanarak polis cagırıp benı cıkarabılır mı yoksa mahkemeye mi vermesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamabat -- 14 Haziran 2022; 1:9:49 >
  • gamabat kullanıcısına yanıt

sanırım bu konuda bir avukata danışsan daha iyi olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.