Şimdi Ara

evdeki lig tv ile internetten maç izlemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmirde ki evimizde lig tv var ben ankarada öğrenciyim acaba aynı üyelikle netten bende maçları izleyebilir miyim ? Babam televizyondan izliyor onun görüntüsünü bozmucak şekilde.

• Maalesef öyle bir durum söz konusu değil siz netten izlersiniz ama evdeki yayın gider.
  • tamam hocam sağolasın. ama o üyelik ile netten i,zlenir deme mesela ailem izlemediği zaman ben öğlen ingiltere ligi izlicem diyelim ya da başka süperlig maçı o zaman sıkıntı olmaz 1 üyelik ile izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 22 Aralık 2013; 20:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar izmirde ki evimizde lig tv var ben ankarada öğrenciyim acaba aynı üyelikle netten bende maçları izleyebilir miyim ? Babam televizyondan izliyor onun görüntüsünü bozmucak şekilde.

Digiturk play i denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    yok o nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

yok o nedir ?

Tv kalitesinde maclari internetten izliyorsunuz digiturkle bu konuyu gorusun yardimci olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.digiturk.com.tr/icerik/ligtv-hep-yaninizda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 24 Aralık 2013; 0:16:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    Kodi ile TV izlemek?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *planet* kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.
  • O maalesef mümkün değil
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Ya aslında bu konuda benim kafamı kurcalıyor. Zaten benim dünyanın parasını verdiğim bir digitürk üyeliğim var. Ve diyelim ki receiver ve TV nin olduğu odada maçı seyredemiyorum.Başka televizyonum da yok receiver i taşıyıp başka odada seyredeyim. Ama başka odada bilgisayarım var. Eğer receiver dan seyredemiyorsam verirsin adama bi kullanıcı adı şifre bilgisayardan seyreder. Sahtekarlığı önlemek için de bilgisayardan şifreli seyrediyorsa receiver yayınını kesersin olur biter. Dediğiniz tarzda bir de digitürk play aboneliği mi alacağız illaki...Bunun çözümü olmalı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.