Şimdi Ara

Evde Yada Balkonda Köpek Beslenmez Diyenler . Bi Okuyun Bakalım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
20.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Drift

Size tek tavsiyem gidipte petshop'dan hayvan satın almayın.Hayvan sevgisi besliyorsanız , husky'i barınaklarda da bulabilirsiniz.Anadolu yakasında ataşehir barınağını gidip bir görün beğenmezseniz , bursa orhangazi'deki çok daha iyi bakılan hayvanlar ile dolu.hayvan besliyor olacaksınız, model seçmenize gerek yok.Gittiğinizde değerini anlayacaksınız.

barınaklardaki bütün köpekler sokak köpekleri cins köpek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erccann

quote:

Orijinalden alıntı: Drift

Size tek tavsiyem gidipte petshop'dan hayvan satın almayın.Hayvan sevgisi besliyorsanız , husky'i barınaklarda da bulabilirsiniz.Anadolu yakasında ataşehir barınağını gidip bir görün beğenmezseniz , bursa orhangazi'deki çok daha iyi bakılan hayvanlar ile dolu.hayvan besliyor olacaksınız, model seçmenize gerek yok.Gittiğinizde değerini anlayacaksınız.

barınaklardaki bütün köpekler sokak köpekleri cins köpek yok

Var arkadaşım balkonda besleyemeyip sokağa bırakılan köpekler nereye gidiyor sanıyorsun. Ayrıca balkonda köpek beslenmez şu sıcaklarda beslenir denen arkadaş yarım saat güneşin altında betonda beklesin daha iyi anlar.

• 05.03.2014 de 2 aylık huskym geliyor. Bizde evini ofis yapmiş iş yeri bide köpeğini besliyor apartmanda oturyoruz ve alt komşumda 4 aylik sibirya var ondada balkonu var baya büyük adam bn o köpeği günde 3 4 saat vakit geçiriyordum ya bu köpek bnm olsun diye dua ediyordum ve almaya karar verdim Sibirya'lar arkadaşlar yaz kış beslenir en uzman hekim veterinerlere sordum onların tüyleri yaza ve kışa karşi koruması var ve genelde husky sahiplerine önerilen akşamları serin oldugunda gezdirmek oluyor ve bol bol su içirmek. Onun hariçinde bu köpekler tam dost canlisi oynamaya bayılıyorlar saldırgan değildir ama kedi gördünmü affetmez deli olur. Yanlız kalmayı sevmez ben bunları göze alarak satın aldım. 2 kere havladıgını duydum apartmanda 4 aylık abinin köpeği havlamazlar yemek yeme adetleri yoktur aşiri. Yani bn köpeğimde hep içli dişli olucam evide otel gibi kullancam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunnarkanka -- 4 Mart 2014; 3:45:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.