Şimdi Ara

Evde Vücut Geliştirme Dumbell Sorum Var (SS)Li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Forumdaşlar , sizlere bir sorum olacak ?

Yaşım 15 , evde vücut geliştirmeye çalışıyorum , günlük şınavlar ve mekikler çekiyorum artı olarak barfiks demiri döşedik , onla ise de barfiks çekiyorum .

Bu da barfiks demirimiz ,

Kusura bakmayın kalite biraz kötü . O ipi de lazım oluyor diye asıyor annem

Size sorum ben dumbell almayı bununla hem kol kası hem de omuz genişletmek istiyorum , Omuzlarım dar biraz çünkü .

Haliyle , barfiks falan çekerken kollarım gelişti biraz , bana 5 kg lık dumbelların yeterli olacağını düşünüyorum . Sizce böyle mi yapmalıyım ? Ha birde bu ağırlıklar boyumun uzamasını engeller mi ?

Çok teşekkürler

Edit : Boyum 1.71 Kilom : 53-54 , Yazın 55 falandım bu aralar çok zayıfım yiyorum yiyorum kilo da alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B1EB62A8 -- 18 Ocak 2014; 23:29:34 >

• Boyun kilon kac bunuda biz mi solicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dakikadir dumbeli ne lan diye bakiyorum,girsem mi girmesem mi korkusuyla zaman akip giderken kafamda yanan işikla aydinlandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş duvarda terliklerini unutmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

Boyun kilon kac bunuda biz mi solicez

Boy 1.71
    Kilo:53-54
  • Yok mu beyler yardımcı olacak ?
  • Öncelikle şimdi yapacağın ağırlık antrenmanları çok ağır olmayacağı için kemik gelişimine etki etmez. Dambıl için tavsiyem bar tipidir diğerini ucuza alsanda 1 ayda alışıyorsun ağırlığa yükseltmek zoruna kalıyorsun böyle böyle yine bar tipinin parası çıkacak o yüzden tek seferde bar tipi alman iyi olur. Aralarında en önemlisi barfiks olduğu için tek hareketle kalmayıp workout a yönelmeye çalış kollar daha hızlı güçlenir böylece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ream

Öncelikle şimdi yapacağın ağırlık antrenmanları çok ağır olmayacağı için kemik gelişimine etki etmez. Dambıl için tavsiyem bar tipidir diğerini ucuza alsanda 1 ayda alışıyorsun ağırlığa yükseltmek zoruna kalıyorsun böyle böyle yine bar tipinin parası çıkacak o yüzden tek seferde bar tipi alman iyi olur. Aralarında en önemlisi barfiks olduğu için tek hareketle kalmayıp workout a yönelmeye çalış kollar daha hızlı güçlenir böylece.

Peki hocam, bu barlardan bildiğiniz güzel var mı ? Linkini atabilir misiniz bir de şu workoutu biraz açar mısınız tam anlamadım da ?
  • Workout konusunda verebileceğim en iyi örnek Frank Medrano'dur. Barlarda Voit ve Delta markalarını biliyorum sen yine araştır istersen ama fark etmez hepside aynı malzemeden yapılan ürünler.

Frank Medrano videosu için:

• quote:

Orijinalden alıntı: 3 ayda 7 cm

kardeş duvarda terliklerini unutmuşsun.

• basit ağırlık hareketlerinin boyuna etkisi olmaz da, 5 kg yeter mi yetmez mi orasını bilemem sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtMorrison

basit ağırlık hareketlerinin boyuna etkisi olmaz da, 5 kg yeter mi yetmez mi orasını bilemem sana kalmış

Peki bu barlı barfiksler nasıl oluyor . Bir tane örnek link atar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3 ayda 7 cm

kardeş duvarda terliklerini unutmuşsun.

• 5 kg sana yeterde pes etme bende vücut geliştirmeye gidiyorum 1 ay oldu bi değişiklik göremiyorum vücudumda tabi bunlar sabır işi. ben orada odaklanamıyorum spora sen evde geliştirebilirsen helal olsun . bu arada bende senin gibi zayıfım.
  • Örnek olarak

Delta 22 Kg Strong Deluxe Plaka Dambıl Seti
    Vinyl Kaplı Plakalar
    2,5 Kg. X 4 Adet= Toplam 10 Kg
    1,25 Kg. X 8 Adet= Toplam 10 Kg
    Plakaların Toplam Ağırlığı= 20 Kg
    İçi Dolu Krom Barlar
    2 Adet Kauçuk Tutmali İçi Dolu Kisa Vinyl Kapli Bar
    4 Adet Plastik Yildiz Vida
    Barlarin Toplam Ağırlığı= 2 Kg.

Bunlar ne demek oluyor şimdi kaç tane kaç ağırlık var burada ? Yartdımcı Olabilir misiniz

@The Ream @KurtMorrison

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B1EB62A8 -- 19 Ocak 2014; 0:11:19 >

• öncelikle 5kg başlanğıç için yeterli

ama ilerde emin ol 5 kğ artık yetmeyecek ve nerdeyse sıfır fayda göreceksin çünkü kolların alışmış olacak ve 5 kğ düşük gelmeye başlayacak

kaldıki netten videolar bulup arka kol kası hareketleri gibi birçok hareket öğrenebilirsin bunlar içinde 5 kğ yetersiz gelmeye başlar bir süre sonra verdiğin para çöp olur

TIKLA

linkteki ürün bar tipidir toplam bar dahil 22 kg dır yapacağın harekete göre ağırlık arttırıp düşürebilirsin

eğer bu işi ciddi manada ilerletirsen bir set daha alır evde uzun süre fazla ağrılığa ihtiyacın kalmadan çalışabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

quote:

basit ağırlık hareketlerinin boyuna etkisi olmaz da, 5 kg yeter mi yetmez mi orasını bilemem sana kalmış

barlı dambıl. ağırlık ekleyip çıkartabiliyorsun

mesaj için gecikmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtMorrison -- 19 Ocak 2014; 0:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

öncelikle 5kg başlanğıç için yeterli

ama ilerde emin ol 5 kğ artık yetmeyecek ve nerdeyse sıfır fayda göreceksin çünkü kolların alışmış olacak ve 5 kğ düşük gelmeye başlayacak

kaldıki netten videolar bulup arka kol kası hareketleri gibi birçok hareket öğrenebilirsin bunlar içinde 5 kğ yetersiz gelmeye başlar bir süre sonra verdiğin para çöp olur

TIKLA

linkteki ürün bar tipidir toplam bar dahil 22 kg dır yapacağın harekete göre ağırlık arttırıp düşürebilirsin

eğer bu işi ciddi manada ilerletirsen bir set daha alır evde uzun süre fazla ağrılığa ihtiyacın kalmadan çalışabilirsin

Hocam link kırık gözüküyor . Demek İsTedğinizi pm'den atıcam .

• quote:

Örnek olarak

Delta 22 Kg Strong Deluxe Plaka Dambıl Seti
    Vinyl Kaplı Plakalar
    2,5 Kg. X 4 Adet= Toplam 10 Kg
    1,25 Kg. X 8 Adet= Toplam 10 Kg
    Plakaların Toplam Ağırlığı= 20 Kg
    İçi Dolu Krom Barlar
    2 Adet Kauçuk Tutmali İçi Dolu Kisa Vinyl Kapli Bar
    4 Adet Plastik Yildiz Vida
    Barlarin Toplam Ağırlığı= 2 Kg.

Bunlar ne demek oluyor şimdi kaç tane kaç ağırlık var burada ? Yartdımcı Olabilir misiniz

@The Ream @KurtMorrison

4 tane 2.5 kg lık plaka(ağırlık)
    8 tane 1.25 kg lık plaka
    2 tane 1 kg lık bar(plaka takılan demir)
    plakaları kafana göre bara ekleyip çıkarırsın

• quote:

quote:

quote:

barlı dambıl. ağırlık ekleyip çıkartabiliyorsun

mesaj için gecikmişim

Evet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.