Şimdi Ara

Evde pitbull bakıyorum soruları alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
13.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Kopekler sahiplerini yansitir derler.Ama pitbull ve doberman kopekleri cok urkutucu

Burada sürekli söylenilen sahibini yansıtma okayı doberman için geçerli aslında.

Kulaklar kesilince vahşi göründüğü doğru fakat çok zeki ve uysal hayvanlardır.

Köpek güçlü olduğu için besleyenlerde çoğunlukla vahşi yetiştiriyor.

Harbi neden kesilir ki?

Çoğu insan koruma amaçlı besliyor dobermanı.Kulağı kesilmemiş doberman oldukça sevimli oluyor aslında.Hal böyle olunca köpeğin pek bir ürkütücülüğü kalmıyor.Aşağıya da resim ekliyorum.Farkı daha rahat görebilirsiniz.

Evde pitbull bakıyorum soruları alayım

• bizim burda pitbull vardı köpek kediden korkardı hep kediler onu kovalardı çok sevimliydi nasıl öldü biliyormusunuz sahibi onu hep dışarıda bırakırdı bir tane sokak köpeği gelmiş hayvanı paramparça etmiş ben bile ağlamıştım öyle pitbullarda yok değil
  • Sánchez : Çok tatlılarmıs hocam diyorum ya insanlarda ön yargı var pitbull görünce kaçıyorlar. Belki o gördüğün pitbull uysal sahibi yanındayken bi sevmeye çalış. Zaten uysal olmasa kendini belli eder, ağızlık vs. şeyler takılıdır. Ama yok neymiş pitbull dövüş için.

X_S!nS! : Sen köpek beslemeyi birinden korktuğun için yapılan birşey mi sanıyorsun? Cahillikte son nokta, biz buna hayvan sevgisi diyoruz. Ailen seni birinden korktuğu için mi besliyor? Aynı mantık.

denizhansen : Eğitilen köpek gerekli yerde, gerekli kişiye saldırır hocam. Sokaktan geçen bir adama durduk yere saldırmaz
  • Hayvan beslemeyenler hayvan severim diyor ya en çok ona bitiyorum seviyorum işte sokakta görünce ay ne güzel köpek diyorum bu sevmek değilki bi kere 1 tabak mama, su vermeden başını okşayarak onla konuşmadan hayvan sever olunmuyor. Benim labradorum var en yakın arkadaşları bozar ve pitbulldur sürekli korurlar ha ki bize saldıran sokak köpeklerinden koruyan sokak köpekleride oldu saldıranlarda haklıydı alanlarını koruma iç güdüsüyle yaptılar ki sadece havladılar. Herhangi bir canlıya tabi insan haric sevgiyle yaklaşırsanız size dönecek şey sevgidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar cok kopek turu icinden neden pitbull

• Benimde 7 aylık dişi bulldog cinsi köpeğim var eğer bulldog almasaydım kesinlikle pitbull alacaktım , ben köpeğimi hergün gezdiririm geçen gün ne yazık ki talihsiz bir olay yaşadım daha önce köpeğimle hiç gitmediğimiz bir yere gitmiştik karşıdan da tasmasız köpeğini gezdiren bir adam vardı uzaktan köpeğin cinsini kestiremiyordum bu kopek bizi görünce bi anda koşmaya başladı tabi hiç dostça bir koşuş değildi arkasından da sahibi koşmaya başladı ben anladım bir terslik olduğunu köpeğimi arkama aldım bu bizim köpeğin tam üstüne atlarken tekme attım yere düştü o sırada bizimki atladı bunun üstüne boğuşmaya başladılar falan derken sahibi geldi ayırmaya çalışıyoruz köpekleri pitbull bizim kızın sırtına kitlenmiş ayrılmıyo o sırada hissedilen korku , dehşet ve sinirle insanın gözü dönüyor köpeğime bir şey olacak korkusuyla pitbulun gözlerine doğru tekme atmaya başladım o sırada bıraktı ayırdık köpekleri bu seferde sahibi başladı "naptın lan köpeğimin gözlerine ... ben ayırıyordum" falan demeye başladı , suç onlarda biliyorsunuz ama yinede bi canlıya zarar vermek bana kendimi kötü hissettirdi sonra kendi köpeğime baktım kızımda 1-2 ufak çizik dışında birşey yoktu aldım kucağima hemen eve gittik yaralarına krem falan sürdüm temizledim dinlendi benim sormak istediğim şu sahibi hakkında ne yapabilirim ?

1. si adam köpeği tasmasız gezdiriyor
    2. si eğitim falan vermemiş kedi, köpek görünce saldırıyor belliki
    3.sü artık emanetle geziyorum eğer bunun gibi bir olay birdaha yaşanırsa direk köpeğine sıkacam ! kimsenin hayatını tehlikeye atmaya hakkınız yok tasmasız köpek gezdirenlere söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne? -- 5 Temmuz 2015; 13:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Neden eğitilemesin? Ben gayette güzel eğittim. Kediler konusunda evet çok hassas direk kovalıyor yakalarsa da öldürüyor bi kere elimden kaçtığında bi kediyi parçalamıştı. Ama sadece kedi, köpeklerle de oyun oynuyor. Ki normal olarak bütün köpekler genelde kedileri sevmiyor pitbull biraz aşırıya kaçıyor sadece.

köpekle beraber sende uyutulmalısın.
  • Saldircagi kisinin umarim silahi olurda kafaya tek mermi yer, bizde bu igrenc itten kurtulmus oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

10 seneden fazladır pitbull besliyorum. Üsttede şuan bizde olan ikilinin fotoğraflarını koydum zaten. Hayatında hiç pitbull beslemeyip burda insanları kışkırtıcı mesajlar atmayın. Hayatında kaç kez bir pitbulla zarar vermek yerine kafasını okşadın? Kafasını okşayıp sevdiniz de kaç pitbull size saldırdı? Geçiniz.

Doğrusunu istersen köpekleri sevmem yolda görsem yolumu değiştiririm. Pitbulları hiç sevmem pitbulları çoğu kişide sevmez. Türkiyede hayvanlarla ilgili parçalamalı kanlı bir haber varsa emin ol başında pitbull vardır. Ben kimseyide kışkırtman doğruları yazarım. Zaten insanlar internete baktığındada herşey açıkça ortada görülüyor. Fazla birşey söylememe gerek yok. Bir müslüman olarakta köpeğin evde beslenmesi dinimde yasak. En fazla kedi beslenebiliyor. Bu yüzden ayrıca geçmiştede köpeklerle ilgili kötü anılarım olduğu için hiç sevmem. Sevmem derken benden uzak doğaya yakın olsunlar. Hiç birine zarar vermem verenleride uyarırım ama sevmemde. Hayvanlara mesafeli yaklaşırım.

Köpekleri sevmiyorsan bu başlıkta ne işin var? Baltaladığın yeter. Dini konulara cevap dahi vermeyeceğim.

Seni ilgilendirmez. Ortak bir konu herkes girebilir. Köpekleri sevmem. Herkesde pitbulların ne olduğunu biliyor. Sokkata canavar olan hayvanları burada kedi yavtusu yapmayın lütfen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Kopekler sahiplerini yansitir derler.Ama pitbull ve doberman kopekleri cok urkutucu

Burada sürekli söylenilen sahibini yansıtma okayı doberman için geçerli aslında.

Kulaklar kesilince vahşi göründüğü doğru fakat çok zeki ve uysal hayvanlardır.

Köpek güçlü olduğu için besleyenlerde çoğunlukla vahşi yetiştiriyor.

Harbi neden kesilir ki?

Çoğu insan koruma amaçlı besliyor dobermanı.Kulağı kesilmemiş doberman oldukça sevimli oluyor aslında.Hal böyle olunca köpeğin pek bir ürkütücülüğü kalmıyor.Aşağıya da resim ekliyorum.Farkı daha rahat görebilirsiniz.

Oha bi kulaktan farka bak

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

Hep kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmışsınız, benimde 5 tane köpeğim vardı zamanında bahçede besliyordum, insan gibi davran insan gibi davransın kısacası.

Animal planette izlemiştim zamanında pitbull görünenin dışında çok uysal bi havyanmış. 2 saatlik pitbull hayatını anlatan belgesel izlemiştim.

Hatta adam test bile yaptı. Sahibine 2 kişi saldırdı ve pitbulla sen dur komutu verdi saldırganlara hiç bişi yapmadı. Adamında bi bebeği vardı pitbull öküz gibi bebek 2 yaşlarında falan öyle bi oynuyorlar ki anlatamam. Bebek köpeğin heryerini ısırdığı halde köpeğin suratında sadece gülümseme var.

Yani kısacası hayvan biziz köpekler insan. Gidip savaşa hazırlarsanız ona bişi diyemeyiz tabi. Vurursan kırbacı yersin ısırığı.

Konu sahibi arkadaş bende besledim büyüttüm falan ama saldırgan yapmadım eğittim. Tabii yeri geldiğinde hırsızlardan korudu benide korudu

haklısın kardeşimde kendin söylüyorsun işte test yapıldı sahibi dur derse pitbull'da durur zaten onlar tamamen sahibine bağlı ona kimsenin lafı yok.

ama malesef ülkemizde pitbull besleyen kesim malum yani sokaktaki serseri barzolar. sokakta yürürken durduk yere üstüne iti salan bile çıkar yani kardeşim burası türkiye deliler memleketi.

esas sorun pitbulda değil yani tamamen sahibi olacak insancıklarda. yoksa bende hayatım boyunca sahibini dinlemeyen bi pitbull görmedim diğer köpeklerden çok daha sadıklar

• Az önce pitbull saldırılarını izledim resmen kanım dondu.
  • köpekleri içirip saldırtan da var.

• Kediyi parcalamasi birazcık fazla sinirmis sadece belli ki köpeğin gibi senin de vicdanın yok olmuş, yarın bir gün bi çocuğun bacağını parçalar da azıcık dişlerini geçirdi dersin. Pitbull sahiplerinin en komik savunması "şu ana kadar kimseyi isirmadi yaliyo oyun oynuyo"dur. Ne kadar egitsen de bir gün köpeğin kafasına eser saldırır, sen de hiç bir şey yapamazsın. Köpeğin suçu değil, içgüdü sonuçta. Haberleri çıkan köpekler her ay çocuk mu ısırıyor sanki, belli onlar da ilk defa yapmış.

• İnşallah ölür.

• Bu iğrenç varlığa köpek demek diğer cins köpeklere hakaret ve saygısızlıktır.

Bunun sahipleri de etrafta başı boş gezen köpekleri ve kedileri boğdurturken zevk alan tiplerdir.

3 tane kangal köpek besledim kusura bakma ama inş tez zamanda geberir o köpek dediğin varlık.

Dünya'da safkan cins köpekler varken gidip böyle çakma ne idiğü belirsiz köpekleri besliyorsunuz ya söylicek birşey bulamıyorum.

Hayır köpeğin sevilcek tarafıda yokki,alıp besleyesin. Şu yaratığı bi yasaklatamadık ülkede.
  • bcnrugur : İnşallah pitbull saldırısına uğrarsın kardeşim İNŞALLAH :)

dö : Hocam köpek bu, köpekler kedileri sevmez normal olarak.

crazy0611 : Köpekleri sevmiyormusun? O zaman bu konuda ne işin var boş muhabbet yapma

MaxPayne? : Hocam kedi görünce saldırması gayet normal bana kalırsa. Eğer köpeklere de saldırıyorsa sosyalleşmemiştir. Sahibi hakkında insanlara birşey yapmadığı sürece bişey yapamazsınız dıye bılıyorum
  • quote:

bcnrugur : İnşallah pitbull saldırısına uğrarsın kardeşim İNŞALLAH :)

dö : Hocam köpek bu, köpekler kedileri sevmez normal olarak.

crazy0611 : Köpekleri sevmiyormusun? O zaman bu konuda ne işin var boş muhabbet yapma

MaxPayne? : Hocam kedi görünce saldırması gayet normal bana kalırsa. Eğer köpeklere de saldırıyorsa sosyalleşmemiştir. Sahibi hakkında insanlara birşey yapmadığı sürece bişey yapamazsınız dıye bılıyorum

Ben de seni sevmiyorum parcaliyayim mi? Kedilerle sarılıp yatan tonlarca köpek varken öldürmesini normal buluyorsun ya ne diyeyim.

• quote:

1.5 Yaşında pitbull bakıyorum beyler evin içinde soruları alıyım

Kanunen yasak değil mi pitbull beslemek?
  • Köpek eğitmekten, sevmekten, beslemekten anlamayan insanlar gelip burda yorum yapmasın. Kangal bende besledim ve oda kedilere saldırıyordu. Normal olarak kedilere saldırır zaten. Çoğu köpek yavruyken güzel büyüyünce zaten normale dönüyor. Ne yapalım büyüyünce sokağa mı atalım? Önyargı yüzünden pitbullları sevmiyorsunuz ya inşallah bi gün kuduz veya saldırgan bir pitbulla denk gelirsiniz. Ama ben öyle gidiyim de dövüştiriyim, ona buna hava atıyım, millete saldırsın gibi niyetim yok. Ve eğitiminden dolayı zaten yapmıyor da
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.