< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 30 Temmuz 2017; 12:20:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
|
|
|
|
|
Arkdaşlar www.paraevde.com u inceleyebilirsiniz evden para kazanmak ile ilgili çok güzel yönlendirici yazılar var içerisinde. Ayrıca forum kısmından destek de alabiliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakoben1907 -- 7 Aralık 2020; 17:57:49 > |
|
Öncelikle bu bir ek iştir. İşimiz ( Mono ) uygulaması üzerinden anket doldurmak. Uygulamaya Google play ve apple store den ulaşabilirsiniz. Mono uygulamasını indirdikten sonra Üye olup hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ücretinizi ister nakit istersenizde hediye çeki olarak alabiliyorsunuz. Günlük 8-10 belkide daha fazla anket geliyor. Anketlerin tutarları 2 tl ile 500 tl arasında değişir. 500 tl lik projeler genelde duello kısmında yer alır.AYLIK MİN 300 TL İLE 2000 TL ARASINDA PARA KAZANABİLİRSİNİZ. Daha fazla anket gelmesi için yollayacagım davet kodunu . Bildirimler bölümünden HOŞGELDİN anketine tıklayarak oku ve kazan bölümüne Davet kodunu giriyorsunuz. Davet kodundan 10 tl ücret kazanıyorsunuz ve referansım sayesinde daha çok anket alıyorsunuz. Davet kodum ; ( 02IAM ) ÖNEMLİ NOT: DAVETKODU GİRMEDEN KAZANC SAĞLAYAMAZSINIZ. |
|
@darkest earth Hocam ben de sizin sayenizde üye oldum 2 tane işe başvuru yaptım çok fazla işe başvuru yapmam asla çünkü aniden ikisi de iş kabul ederse üst üste yığılır diye :D bakalım 3-4 gün bekleyeceğim cevap gelmezse yine başvuru yaparım. |
|
Günümüzde özellikle öğrenciler için evde para kazanma yolları çok araştırılıyor. Bir sürü yolu ve garantili yöntemleri var tabi. Öncelikle bu işte sabırlı olmak lazım. En fazla tercih edilen ve tavsiye edilen yöntem yazı yazarak para kazanma. Bu yönteme ilk başlayanlar önce bocalıyor. Sonra akılları başlarına geliyor. |
|
Zalman H1 * İntel Core i7 6700K 4.0 Ghz * MSI Z170A GAMING M7 * MSI GeForce GTX1070 Gaming X * Kingston (2x8GB) HyperX FURY Black 2400 Mhz * OCZ 240GB TRION * WD Blue 1 TB * Cooler Master G650M 650W 80+ Bronze * Thermaltake Water 3.0...
Teknoloji Haberleri |