ona bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle edit:bunu söyle
Malzemeler 1 Adet pil. 1 Adet ince bakır tel Ufak bir parça kağıt 1 Adet iğne yada 1mm kesitli telde olabilir.
Şimdi ince bakır teli iğneye 10 tur şeklinde sar. Akkor lambanın içindeki tel gibi birşey yap işte. Sonra pille yaptığın yaya elektrik verirsen telin kızarıp yandığını görürsün. bir şekilde bu yöntemle kağıdı yakmayı başar işte
quote:
Orijinalden alıntı: inexyz
Malzemeler 1 Adet pil. 1 Adet ince bakır tel Ufak bir parça kağıt 1 Adet iğne yada 1mm kesitli telde olabilir.
Şimdi ince bakır teli iğneye 10 tur şeklinde sar. Akkor lambanın içindeki tel gibi birşey yap işte. Sonra pille yaptığın yaya elektrik verirsen telin kızarıp yandığını görürsün. bir şekilde bu yöntemle kağıdı yakmayı başar işte
Güzel anlatmışsın da bu adam da her yönden fakir...
Mogolo, adı üstünde.... Bunun fotoğrafını gördüm, görmez olaydım...
düşünce gücüyle ısıt suyu, sen yaparsın aslansın :)
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
quote:
Orijinalden alıntı: mustify
amperi düşüktür onun bide ne sıkıyosun alkollü bişeyler sık oraya kolonya mesela
kolanya evde yok bibier gazı var olur mu acil yardım
aslında biber gazı da iyi fikir gazı al gözüne sık bişeylerin yandığını hisssedeceksin :D
quote:
Orijinalden alıntı: sokarca_
Klavye de yok galiba
İcme kardesim kahve nolcak sabah bakkalina gider alirsin kibritini
siagara yakacakken çakmağın gazı bitince kibrit almaya üşenip havyala yakmıştım. elde ütü varsa kağıdı ütüyle yak sonrada ocak
olm komşun yok mu senin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme