Kaplumbağa bakımı ile ilgili bildiğiniz bir website var mmı?
Yok abi vazgeçtim ben böyle pis hayvan görmedim yaw iğrenç
neden öyLe dedin ki şimdi ? bakımını yparsan gayet temiz hayvanLar.. tabi sen bakımını yapmayacaksan ne diye evciL hayvan aLıyorsun??!!
quote:
Orijinalden alıntı: Guitarist
Yaw ben içimdeki şefkat dürtülerimi kontrol edemiyorum acayip şekilde çiçeklere ve böceklere ilgim var(bide )
Kaplumbağa almayı düşünüyorum,fiyatı 6ytlKabıyla birlikte(kabuk değil kap!)16
Alsammı almasammı diyorum sizce alayım mı nasıl beslenir ne yer ne içer benim en çok endişe ettiğim bunların tuvalet problemleri,nereye ederNe eder falan filan,bide ısırmaz dimi
Kaplumbağa besleyen kardeşlerim bi el atın-parmak diil-şimdiden teşekkürler
Bende bir ara ilgi duymuştum özellikle küçükler vs... falan diye bakımı rahat olur falan fıstık... ama iş göründüğü kadar kolay değilmiş bir şeyi yapacaksak layığı ile yapmak gerekir bence... bunların güneşlenme muhabbetleri falan var kabın genişlemesi gerekiyor büyüdükçe falan fıstık bir sürü muhabbet o yüzden vazgeçtim... internetten daha detaylı araştır bence öbür türlüsü işkence oluyor hayvana kimse farkında değil.
Yaklaşık 3 senedir besliyorum,ilk aldığımda böyleydi,3 sene sonra böyle oldu .Birtek kurumuş karides yemi ile besleniyorlar.zaten petshop larda kaplumbağa yemi dersen veriyolar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme