Şimdi Ara

Evde Donut Yaptım [SS'li] Kurabiye Tarifi Eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
77
Favori
15.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Donut+kahve 50 cent mi amerikada :)

Öyle Türkiye'de fena kazıklıyorlar.

3 donut 2,70 $ dı. Tanesi 1.5TL ye geliyor. Kahveyle birlikte fiyat 3 tl falan.

6 donut alınca 3$. Tanesi 90krş a geliyor. Kahveyle alınca yine fiyatı yaklaşık 3 tl ye gelir.

Ama tabi illa 3 tane almanız gerekiyor :) Yoksa donut+kahve alsanız fiyat 4-5 tl yi geçer.

Amerika sanıldığı kadar ucuz değil. Ama tabi türkiyeye göre ucuz

Ki bunlar 3 sene öncenin dd fiyatları. Şimdi ne kadardır bilemiyorum.

Yok hocam onlar özellikle donut satan yerlerde yapıyorla krispy cream gibi. Bazı kafelerde falan o fiyata vardı

Ben hep 3$dan 6 tane alıp 3 kişi yiyip güne başlıyordum.

Bluberry li favorimdi dunkinde :) Sadece bunu yerdim

• Uğraştığımıza değiyor mu? Ve aslına yakın mı?

Ve hamur çöğreğimsi mi, yoksa dışı sert içi yumuşak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın denerim teşekkürler eğer becerebilirsem ss de atarım
  • Evet annemle birlikte denedik tarçınlı şekerli ve çikolata soslu olarak yaptık tarçınlu olan tadı süper ama 2 taneden sonra bayıyor çikolatalının şuan sosu pişmekte SS ler gelicek

SS ler geldi beyler.
     Evde Donut Yaptım [SS'li] Kurabiye Tarifi Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 4 Ağustos 2012; 20:16:49 >

• Ss LERG ELDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Evet annemle birlikte denedik tarçınlı şekerli ve çikolata soslu olarak yaptık tarçınlu olan tadı süper ama 2 taneden sonra bayıyor çikolatalının şuan sosu pişmekte SS ler gelicek

SS ler geldi beyler.

Güzel görünüyor ben hiç tarçınlı yapmadım hangisi daha iyi oldu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Evet annemle birlikte denedik tarçınlı şekerli ve çikolata soslu olarak yaptık tarçınlu olan tadı süper ama 2 taneden sonra bayıyor çikolatalının şuan sosu pişmekte SS ler gelicek

SS ler geldi beyler.

Güzel görünüyor ben hiç tarçınlı yapmadım hangisi daha iyi oldu ?

valla ikiside güzel oldu favorim çikolata soslu olan

• Dün gece dolaba koyduktan sonra uyuyakalmışım. Birşey olmuş mudur daha bakmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • videodaki tarifle seninkinin arasında ne fark var lezzet olarak? sen yarım su bardağı ayçiçek yağı kullanmışsın,videoda 2 kaşık tereyağı kullanılıyor tereyağlı daha güzel olmazmı yarım bardak yağda çok gibi geldi.
  • çok canım çekti.yapmayı çok isterdimde annem hayatta izin vermez böyle şeyler yapmama.
    ancak evde yokken işteyken yapıyom.
    bend eseverim böyle şeyler yapmayı yani :D
    pişerken hep tereddütte olurum güzel değildir diye.
    şimdiye kadar poğça,kek,birde basit bastayla kurabiye yaptım hepside güzeldi.
    ah bi annem izin verse ne güzel şeyler yapardımda.ama yemek beceremem.
    bi kere makarna yapıyodum kardeşim olmasa kapkara olcaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erectus

videodaki tarifle seninkinin arasında ne fark var lezzet olarak? sen yarım su bardağı ayçiçek yağı kullanmışsın,videoda 2 kaşık tereyağı kullanılıyor tereyağlı daha güzel olmazmı yarım bardak yağda çok gibi geldi.

Tereyağını yoğurmak için mikser lazım erintine de rengi garip oluyor. Videodaki garip bir tarif mayasız falan. Yarım bardak yağ çok değil tereyağı ayçiçek yağından iki kat daha ağırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 5 Ağustos 2012; 22:35:28 >
  • Bayadır canım istiyodu buralarda da yoktu yaptım güzel oldu akşam 7-8 tane yedim.
  • bende küçük küçük yaptım bir sürü çıktı bol bol yedik valla harikaydı..
  • dıaşrdakilerden daha saglıklı oldugu kesin

• Saat 6 da başlarım yapmaya canım çekti
  • Biz de dün sevgilimle yaptık ama sanırım şekeri az kattık. İçinin tadı pişiye benzedi anlayacağınız. Dışındaki çikolata olmasa donut şeklinde bir pişi yani. Öneriniz var mı?
  • Yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkürler
  • quote:

quote:

videodaki tarifle seninkinin arasında ne fark var lezzet olarak? sen yarım su bardağı ayçiçek yağı kullanmışsın,videoda 2 kaşık tereyağı kullanılıyor tereyağlı daha güzel olmazmı yarım bardak yağda çok gibi geldi.

Tereyağını yoğurmak için mikser lazım erintine de rengi garip oluyor. Videodaki garip bir tarif mayasız falan. Yarım bardak yağ çok değil tereyağı ayçiçek yağından iki kat daha ağırdır.

Hocam ben yaptım. İyi görünüyordu ama ağzıma atana kadar sadece. Tatlının içi hiç pişmemiş. Bildiğin hamur vardı içinde. Kokusu olsun cıvıklığı olsun. Sence neyi yanlış yaptım? Tarçın kullanmadım, sorun o olabilir mi?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

quote:

quote:

Hocam ben yaptım. İyi görünüyordu ama ağzıma atana kadar sadece. Tatlının içi hiç pişmemiş. Bildiğin hamur vardı içinde. Kokusu olsun cıvıklığı olsun. Sence neyi yanlış yaptım? Tarçın kullanmadım, sorun o olabilir mi?

Kısık ateşte pişirmelisin çok açık ateşte pişince dışı hemen yanıyor ama içi çiğ kalıyor. Ya da yeteri kadar yağ kullanmadın yağın içinde yüzmesi gerekiyordu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.