Bildirim
Evde Donut Yaptım [SS'li] Kurabiye Tarifi Eklendi (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Uğraştığımıza değiyor mu? Ve aslına yakın mı?
Ve hamur çöğreğimsi mi, yoksa dışı sert içi yumuşak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın denerim teşekkürler eğer becerebilirsem ss de atarım -
-
Ss LERG ELDİ -
-
-
Dün gece dolaba koyduktan sonra uyuyakalmışım. Birşey olmuş mudur daha bakmadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
videodaki tarifle seninkinin arasında ne fark var lezzet olarak? sen yarım su bardağı ayçiçek yağı kullanmışsın,videoda 2 kaşık tereyağı kullanılıyor tereyağlı daha güzel olmazmı yarım bardak yağda çok gibi geldi. -
çok canım çekti.yapmayı çok isterdimde annem hayatta izin vermez böyle şeyler yapmama.
ancak evde yokken işteyken yapıyom.
bend eseverim böyle şeyler yapmayı yani :D
pişerken hep tereddütte olurum güzel değildir diye.
şimdiye kadar poğça,kek,birde basit bastayla kurabiye yaptım hepside güzeldi.
ah bi annem izin verse ne güzel şeyler yapardımda.ama yemek beceremem.
bi kere makarna yapıyodum kardeşim olmasa kapkara olcaktı -
quote:
Orijinalden alıntı: erectus
videodaki tarifle seninkinin arasında ne fark var lezzet olarak? sen yarım su bardağı ayçiçek yağı kullanmışsın,videoda 2 kaşık tereyağı kullanılıyor tereyağlı daha güzel olmazmı yarım bardak yağda çok gibi geldi.
Tereyağını yoğurmak için mikser lazım erintine de rengi garip oluyor. Videodaki garip bir tarif mayasız falan. Yarım bardak yağ çok değil tereyağı ayçiçek yağından iki kat daha ağırdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 5 Ağustos 2012; 22:35:28 > -
-
bende küçük küçük yaptım bir sürü çıktı bol bol yedik valla harikaydı.. -
dıaşrdakilerden daha saglıklı oldugu kesin
Saat 6 da başlarım yapmaya canım çekti -
Biz de dün sevgilimle yaptık ama sanırım şekeri az kattık. İçinin tadı pişiye benzedi anlayacağınız. Dışındaki çikolata olmasa donut şeklinde bir pişi yani . Öneriniz var mı?
-
Yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
quote:
videodaki tarifle seninkinin arasında ne fark var lezzet olarak? sen yarım su bardağı ayçiçek yağı kullanmışsın,videoda 2 kaşık tereyağı kullanılıyor tereyağlı daha güzel olmazmı yarım bardak yağda çok gibi geldi.
Tereyağını yoğurmak için mikser lazım erintine de rengi garip oluyor. Videodaki garip bir tarif mayasız falan. Yarım bardak yağ çok değil tereyağı ayçiçek yağından iki kat daha ağırdır.
Hocam ben yaptım. İyi görünüyordu ama ağzıma atana kadar sadece.Tatlının içi hiç pişmemiş. Bildiğin hamur vardı içinde. Kokusu olsun cıvıklığı olsun. Sence neyi yanlış yaptım? Tarçın kullanmadım, sorun o olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: paradoksumsu
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
quote:
Hocam ben yaptım. İyi görünüyordu ama ağzıma atana kadar sadece.Tatlının içi hiç pişmemiş. Bildiğin hamur vardı içinde. Kokusu olsun cıvıklığı olsun. Sence neyi yanlış yaptım? Tarçın kullanmadım, sorun o olabilir mi?
Kısık ateşte pişirmelisin çok açık ateşte pişince dışı hemen yanıyor ama içi çiğ kalıyor. Ya da yeteri kadar yağ kullanmadın yağın içinde yüzmesi gerekiyordu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X