Şimdi Ara

Evcil Hayvanlarıma Vermek İçin Balık Unu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar köydeki çiftliğimde 3 adet hint horozum, 5 tane Braghmam var. Bunlarla birlikte süs tavuklarım ve yeni civcivlerim olacak 2 haftaya kadar. Öğrendiğim kadarıyla tavuk çiftliklerinde protein ihtiyacını karşılamak için hayvanların balık unu kullanılıyormuş. Bunlardan ne kadar kullanmak gerekir, nereden alınır ve en önemlisi herhangi bir sakıncası var mı bunu kullanmanın ?



  • Selam exchange, hayvan kuru yemlerinde %20'ye yakın kullanabilirsin. civcivlerde ise % 20 başlangıçta veriyoruz ama büyüdükçe düşürmen iyi olacaktır kardeşim. Unutmadan balık unu yumurta sarısıyla kullanılması önerilmiyor. Bende dövüş horozu yok ama gruplardaki arkadaşlar spordan sonra protein amaçlı balık unu yedirmekte. Tvuk çiftliklerinden haberim yok o yüzden yalan olmasın. Sakıncası noktasında kesinlikle karadeniz hamsi ununu kullan diğer ithallerde bu aralar salmonella olma olasılığı yüksekmiş. Durduk yere hayvanlarını zehirleme
    benim aldığım bi yer varwww.balikunu.com sitesi. adamlar temiz ve analizlerini yapıp gönderiyor. kardeş bi araştır bak. bide havalede ücretleri siteye göre daha iyi




  • cervantes61 C kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, fazla verildiğinde tavuğun kesilmesi durumunda etinde kokma ile ilgili bir şeyler okumuştum bu durum %20 kullandığımda gerçekleşir mi peki ?
  • Valla kardeşim ben hiç kesmedim. Herhangi bir duyumumda olmadı. Zaten %20 civcivlere veriliyor ve büyüdükçe bu oranı azaltıyorsun. Kardeşim yukradaki linke gir adamların telefonuda var ara bi konuş. Onlar konuya daha yakınlar hemen hemen herkesede cevap veriyorlar. Kedi köpek kuş güvercin ve benimde ilgi alanım olan kanatlı hayvan besleyenlere destek veriyorlar.
  • cervantes61 C kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim. Adamlarla konuştum bir 10 kg denemek için sipariş verdim bakalım ne olacak ne bitecek bilgilendiririm yine buradan.
  • Exchanger01 E kullanıcısına yanıt
    Ok. Yanlız keşke 1 litrede yağ isteseydin. Sularına katıyorsun.
  • cervantes61 C kullanıcısına yanıt
    Bunu bir deneyeyim de bir dahakine artık. Sağolasın.
  • Arkadaşlar merhaba, balık unu denemelerinde başarınızın ne olduğunu merak ettim. Aradan uzun zaman geçmiş, Balık unu hayvanın gelişiminde kayda değer bir rol oynadı mı? Hayvanları kestiğinizde koku varmıydı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.