Şimdi Ara

EVASİON7 OLMUYOR YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaaa yardım edin evasion7 yükledim herşeyi tamamladım en son olarak jailbreak butonuna bastım ve beklemeye başladım rebooting device yazısı gelince zaten cihaz yeniden başlıyor.

tamam uygulama ikonuna tıkladım bidaha yeniden başladı sonra telefonun kilidini aç yazısı geldi onuda yaptım sonra bi anda modifiying roofs geldi program kapandı
    bende olmuştur diyip kabloğu çekmeden birdaha ikona bastım ama 5 dk bekledikten sonra telefon ana menuye yeniden attı bu işlemleri bir kaç kez denedim ama yapamadım sizden cevap gelmesse çağreyi telefoncuya gitmekte buluçağım bilen yazsın

not:bu benim için çok önemli biliyorsunuz clash of clans hayday gibi uygulamalarda ilerlemişseniz para çekmeden olmuyor biraz para çektim ama işime yaramadı okuduğum yazıya göre iapcracker iapfree gibi uygulamalarda uygulama içi satın alım oluyormuş.bu doğrumu?

LÜTFEN BİLEN SORUNUMU YADA KARŞILAŞIP ÇÖZEN ARKADAŞLAR İLGİLENİN

• Hacı o hileler her oyunda olmaz. Hele online oyunlarda hiç olmaz. Bir heves jb ile uğraşıyorsun ama sırf oyun hileleri için jb yapıyorsan boşuna yapma, hayday, clash of clans gibi oyunlarda hiçbir işine yaramaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim eğer telefonunu wi-fi üzerinden ios 7 yaptıysan ya da ios 7.1'den 7.2'ye wi-fi ile güncellediysen olmaz. Telefonu sıfırla ve iTunes üzerinden ios 7 kurup dene. Ben bu şekilde yaptım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdshow

Kardeşim eğer telefonunu wi-fi üzerinden ios 7 yaptıysan ya da ios 7.1'den 7.2'ye wi-fi ile güncellediysen olmaz. Telefonu sıfırla ve iTunes üzerinden ios 7 kurup dene. Ben bu şekilde yaptım oldu.

Abi bende telefonu wifi üzerinden güncellerin tüm sürümleri ve ıtunesdan cihazı sıfırladım jealbreak işlemine başladım.Evasi0n ikonu geldi bir kez kapanıp açıldı,bizim açmamız gereken işlem yapılmadı 3 kez denedim sonuç aynı...iTunes üzerinden ios 7 nasıl yüklenir ve nasıl yapabilirim bi yardım edersen sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcaoğlu A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim önce telefonunu Usb kablonla bilgisayarına bağla ve iTunes'i aç. İlk iş telefonunu DFU moduna alacaksın şu şekilde; Telefonun kapanana kadar Orta Tuş ve Kapatma tuşuna 10 saniye kadar basacaksın. Ekrandan görüntü gidince yani telefon kapanınca elini Kapatma Tuşu'ndan çekeceksin ama Orta Tuşa hala basılı tutacaksın. ( ekrana hiçbir görüntü gelmemesi lazım gelirse tekrar dene ) Bu sırada iTunes kurtarılma modunda bir iPhone bulundu uyarısı verecek bu uyarıya tamam diyeceksin ve iphone'u kur'a tıklayacaksın. En az 1 saat sürer ona göre.

bak anlattıklarımın aynısı bu videoda da mevcut:http://www.youtube.com/watch?v=wATfKL2gi-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdshow -- 23 Şubat 2014; 2:16:09 >

• Peki yedeklemeyi tekrardan yükleyebilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptım telefonu sıfırladım itunesden kurdum suan rahatlıkla kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.