Şimdi Ara

Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
42
Favori
56.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evasi0n 1.2 sürüm olarak güncellendi, Bazı untethered güncellemeleri ve hava durumu problemleri güncellemeleri dahildir.

sürekli sorun yaşayanlar temiz bir restore yapı 1.2 sürüm ile tekrar JB yapmaları faydalı olabilir.

linkler ilk mesaj da güncellenmiştir.
  • ip4 sahipleri sizce jb sonrasında şarj süreleri nasıl ? kullanım detayları ile yazarsanız sevinirim
  • 1.2 de ota update'i devre dışı bırakmışlar
    Ve timezone ayarı değişmiş

Ne demek ota update i devre dışı bırakmak anlamadım?
    Yanlışlıkla basılmasın diye mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

Orijinalden alıntı: yagami

Arkadaşlar İphone 4s - İos 6.1 - JB yaptıktan sonra telefon sürekli safe mod a geçiyo.yüklediğim tweakler ;
    SBSettings
    Activator
    PhoneCloser
    Weekillbackground
    ClockHide
    NoVoiceMail

Sorun nerde acaba cydia ile mi alakalı yoksa başka bir sorun mu var ?

Genelde o tarz olaylar springboard crash yüzünden oluyor, kesin olmamakla betaber clock hide yi kaldırıp dene bence

Restore ettim şimdi tekrar JB yapıcam.Programları tekrar yükleyerek bir deneme daha yapıcam.Aynı sorunla karşılaşırsam silierek deniycem
  • Yeni versiyonu kursammi ne fark var

• bende hava durumu (weather) programı yok, ipad mini. Default oldugunu da hiç hatırlamıyorum. Bi ara jailbreak ile geldigini hatırlıyorum hatta açılmıyordu hata veriyor kapanıyordu ama dün gece temiz restore jb yaptım tekrar şuan gene yok weather. bilen anlayan beri gelsin.
  • bende repo ekleyemeiyorum iphoneyardim eklenmiyor aynı sorunu yaşan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: undergraund1905

bende repo ekleyemeiyorum iphoneyardim eklenmiyor aynı sorunu yaşan varmı

iphoneyardim çökmüştü zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychotron_

quote:

Orijinalden alıntı: undergraund1905

bende repo ekleyemeiyorum iphoneyardim eklenmiyor aynı sorunu yaşan varmı

iphoneyardim çökmüştü zaten

bilmiyordum teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar telefonu tinyumbrellaya bağladığımda firmware versiyonu 6.0 gm gösteriyor baseband vs göremiyorum çünkü tel simkilitli , jailbreak olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerckr

arkadaslar bende jailbreak butonu aktif olmuyor

Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ]

İtunes kurulu ve açıkmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Cydia'dan ücretli uygulamalar indirdikten sonra jb sorunu yaşarsam ve cihazı restore edip sıfırdan jailbreak kurarsam ücretli aldığım uygulamaları yeniden yüklemek için tekrar ücret ödemek zorunda kalır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehlidost

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Cydia'dan ücretli uygulamalar indirdikten sonra jb sorunu yaşarsam ve cihazı restore edip sıfırdan jailbreak kurarsam ücretli aldığım uygulamaları yeniden yüklemek için tekrar ücret ödemek zorunda kalır mıyım?

Hayır odemezsin. Satın aldıgın tweak üstüne tıkladığın zaman "satın alındı" yazar ve yüklersin.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Cydia'dan ücretli uygulamalar indirdikten sonra jb sorunu yaşarsam ve cihazı restore edip sıfırdan jailbreak kurarsam ücretli aldığım uygulamaları yeniden yüklemek için tekrar ücret ödemek zorunda kalır mıyım?

Hayır odemezsin. Satın aldıgın tweak üstüne tıkladığın zaman "satın alındı" yazar ve yüklersin.

Bilgi için teşekkür ederim. Peki bunun olması için herhangi bir yere kayıt yapmam falan gerekiyor mu? Cihazdan mı tanıyor?

• bugün birkaç güncelleme yaptım içerisinde barrelin de olduğu ondan beri safe mode sorunu yaşıyorum. aynı hatayı bugün bu kadar fazla alan var mı?
  • cydia üzerinden güncellemeye çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum. sadece bunda değil her denediğim şeyde aynı hatayı veriyor
     Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Bilgi için teşekkür ederim. Peki bunun olması için herhangi bir yere kayıt yapmam falan gerekiyor mu? Cihazdan mı tanıyor?

Satın alırken zaten seni yönlendiriyor ne yapman gerektiğini (hesap ve ödeme seçimi). Sonra format atıp JB yaptıktan sonra daha önce satın aldığın tweak seçtiğin zaman satın alma butonu yerine install butonunu göreceksin.

• Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.