quote:Orjinalden alıntı: birdofchaos aboouv evanescence fan club he bir Evanescence SAPIĞI olaraktan club'a katlmak istiorm way sapıh way bu fan clubunda fanatikde war sapik da
quote:Orjinalden alıntı: LazuTS İMZANAMA EVENASCENCE NİN AVARATINI KOYACAM Evanescence FAN cLUB BUNUN FORMATINI KOPYALAYIP Bİ YAZINDA BENDE KOYAYIM PROFİLDEN KArdeş kOydum Beyler Logo suz koymak isteyenler içinde imza şeklini Topic Başına koydum Lütfen Bir yerlere SIkıştırınız
quote:Orjinalden alıntı: ExSeLaNS quote:Orjinalden alıntı: rewanius evanescence'ı sırf amy lee'nin o mükemmel sesi için dinlerim evet çok güzel sesi var nefes bitmiyo kızda çok manyaq YawwW eet sesi ock iyi ama siz bide makyajsız halini görün igrenc
quote:Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX eet sesi ock iyi ama siz bide makyajsız halini görün igrenc Bu mu iğrenç...Eğer bu iğrençe sen daha iğrenç görememişsin...
quote:Grup Üyeleri [Kurucu]ExSeLaNS K-orn masterr nacde ozqur barisbagis patronokan rewanius kadirguven ebaa _SaVaRoNa_07 Exinet_DeviL Micro_Processor barman kajmer88 firtikk eray.gns LazuTS AlpTéKiN 77-77 trk_king_35 aTTra mc.kork pcman5334 birdofchaos whit_You adanali_45 mahir2121 TrainerFromHell Heyyyy neden burada kendi adımı göremedim? İsyan çıkarırım bak
quote:Orjinalden alıntı: flexy quote:Grup Üyeleri [Kurucu]ExSeLaNS K-orn masterr nacde ozqur barisbagis patronokan rewanius kadirguven ebaa _SaVaRoNa_07 Exinet_DeviL Micro_Processor barman kajmer88 firtikk eray.gns LazuTS AlpTéKiN 77-77 trk_king_35 aTTra mc.kork pcman5334 birdofchaos whit_You adanali_45 mahir2121 TrainerFromHell Heyyyy neden burada kendi adımı göremedim? İsyan çıkarırım bak heycaslanma ekleriz
quote:Orjinalden alıntı: ExSeLaNS quote:Orjinalden alıntı: flexy quote:Grup Üyeleri [Kurucu]ExSeLaNS K-orn masterr nacde ozqur barisbagis patronokan rewanius kadirguven ebaa _SaVaRoNa_07 Exinet_DeviL Micro_Processor barman kajmer88 firtikk eray.gns LazuTS AlpTéKiN 77-77 trk_king_35 aTTra mc.kork pcman5334 birdofchaos whit_You adanali_45 mahir2121 TrainerFromHell Heyyyy neden burada kendi adımı göremedim? İsyan çıkarırım bak heycaslanma ekleriz benim nickim 2r ile değil 3 ile
quote:Orjinalden alıntı: barman neden bu kdr az ilgi görüo Evanescence gibi kaliteli bi grubu bu kadarcık kişimi sevio? bende varm eklermisiniz