Şimdi Ara

Ev Yapımı En Uyku Getirici Madde??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
52.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koyun eşek veya başka bi hayvan say.
  • GÖZLERİNİ BAĞLA BABALAR GİBİ YATARSIN
  • 1 remeron, 3 atarax, bunları ez. bol şekerli sütün içine kat. tek dikişte iç. 15 dakikada pert olursun.
  • rahmetli andrei'nin bi sözü vardı onu okudun mu
  • balık veya ağaç kanalını izle bende işe yarıyo
  • Soğuk bir gazoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

kahve iç

kahve tam tersi adamı uyanık tuttar
  • sarımsaklı yoğurt...
  • Passiflora alkol içeriyor ramazan ramazan içme bence
  • Yatmadan önce 40 sinav 40 mekik cek vücut yorulsun rahat rahat uyursun
  • unisom tavsiye ederim eşşek gibi uyutuyor hatta ertesi gün yatınca yine fazladan 2-3 saat uyutuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSadam_92

Passiflora alkol içeriyor ramazan ramazan içme bence

• quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Yarım xanax al çat diye uyursun

Çeyreği bile halüsinasyon görmene neden olurken.... Yarımı

sabah ve aksam yarım yarım toplam bi tane içiyorum hiç bişey olduğu yok(yeşil reçete)

• 14 yasındayım atarax kullanıyorum uykumu getirmiyor ekstra olarak yesil recete olan xanax günde 1 tane iciordum uykumu? sakamısınız uyku fln degil kafa yapıordu ve ceyrekte halüsyasyonlar diyen arkadas sallamıs yarımda uyku diyende öyle bisiy yok fakat atarax 1-2 tane icerseniz ise yarar ama sabah kalktıgınızda kafanızda filler cinsel ilskiye girmis gibi bi his olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: olli

sarımsaklı yoğurt...

İyi uyku getirir
  • yanlız hort kou
  • Yatmadan Önce Çavuşu Tokatla Bir Rahatlama Hissediceksin Ardından Uyku Denenmiş ve Onaylanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Zombie -- 8 Haziran 2009; 14:16:11 >
  • yeşil reçete ne lan yeşil elektrik bantı var olurmu o
  • bir süredir bende uykusuzluk çekiyorum da, yalnız asıl kötü mesele uyumaya çalışırken böyle nasıl desem nefessiz kalıyorum...yani sanki ruhi bir sıkıntım var gibi fakat yani yok aslında...uyumama sebebim sadece bu değil,

bazı günler 13:00e doğru uyanırsam o gün nasıl 23:00te uyumam beklenebilir ki ? (10 saat sonra yani)

sanırım bu geceyi ne yapıp edip sabahlamam lazım ki,yrına feci uykusuz kaliyim,ondan sonra da 23:00-00:00 gibi mışıl mışıl dalabileyim...

ha bi de uyuyamamamın bir diğer seebebi de uyumadan önce bal-kaaymak,fındık,fıstık ve badem yemek...meyve yemek,meyve suyu içmek falan filan...

yani Allah aşkına şimdi ben uykusuzluk çekiyorum diyebilir miyim ? beence kabahat hayat düzenimde...

saabaha kadar uyanık kalayım, saabah 7 gibi de inip bahçede koşayım, sonra görelim uyku geliyor mu gelmiyor mu...

ayrıca süt,aydan denmiş fakat ne yazık ki süt ve sü ürünleri bağırsaklarım için zararlı...hemen alerji yapıyor...yoğurt ve peynirde aynı şekilde...

mastürbasyon gibi öneriler geçici önerilerdir ve mastürbasyondan muzdarip biri olarak asla önermem...nitekim gözlere bile zararı var aman diyeyim...

akılcı gerçekçi yorumlar için teşekkür ederim...

hort mort ama yazmadan edemedim....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.