Şimdi Ara

Ev tipi kuluçka makineleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Dünyanın en iyi kuluçka makinesi
    Hovabator JDR2014 ev tipi kuluçka makinesi yüksek performansı ve ful otomatik özellikleriyle sizin için kullanımda kolaylık sağlar ve rahatça kuluçka döneminizin tadını çıkarabilirsiniz.
    Elektrikler kesildiğinde veya acil durumlarda makineyi akü ile kullanabilirsiniz böylece kuluçka işleminiz ve yumurtalarınız hasar görmeden devam edebilirsiniz.
    48 tane tavuk (orta) yumurta, 120 tane bıldırcın(kuçuk) yumurta, 18 tane ördek-hindi (büyük) yumurta kapasitesinde olan kuluçka makinemiz bütün kuşlar için kuluçka ihtiyaçlarınızı giderecektir.
    Gövdesi ABS cinsinden olup, 12v elektrik aparatı kullanıldığı için güvenli bir ortam sağlamaktadır ve ev ortamında, labratuvarda vb... ortamlarda rahatça kullanılabilir.
    Test süreci boyunca minimum 85% ve maksimum 92% oranında performans elde edilmiştir.

Teknik bilgiler:
    Enerji tüketimi : 20W 220V AC/DC
    Alarm : Yüksek – düşük sıcaklık alarmı, Yüksek düşük nem alarmı, Sensör alarmı
    Çift cidarlı, yüksek yalıtım, FRP - ABS panel
    Otomatik Digital sıcaklık kontrolü, Digital gösterge
    Digital nem göstergesi, Kanallı nemlendirme tavası
    Otomatik çevirme
    3 farkli büyüklükte gelişim sepeti
    Civciv kontrol lambası
    Türkçe dahil 6 dilde kullanım kılavuzu ve bütün kuşların kuluçka dönemi ile ilgili yardımcı kitapçık

Türkiye de her konuda destekleyebileceğimiz aktif bayi arıyoruz ilgilenen kişiler benimle irtibata geçebilir.

Ayrica şu an tek tek satışlarımız aras kargo aracılığı ile kapınızda teslim ediliyor

Türkiye de şimdilik ofisimiz bulunmadığından ödemeleri paypal veya döviz bayileri aracılığıyla kabul ediyoruz.

Andishe Sabz şirketi iran genelinde 8 den fazla ofisi bulunmaktadır ve orta doğunun en büyük kuluçka üretim fabrikasıdır

Fiyat : 440 TL ( kargo dahil)

Sanalpazar üzerinden ve aras kargo ile kapıda ödeme seçeneklerimiz de mevcüttur.

0546 464 80 70
    0232 464 80 70

www.sskulucka.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehando -- 22 Aralık 2014; 19:53:48 >

güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.

• Fiyat hakkında ben mi bilgi göremedim yoksa siz mi unuttunuz

güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuluçka makinesi hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Ev tipi buz makinesi tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.