beyler şimdi biz 1 yıllık kontrat imzaladık eylülde bitiyor neyse işte evden gram memnun değiliz zaten mecburen tutmuştuk,şimdi ev değiştirme planlarımız var fakat 1 ay daha geçsin filan diye bekliyorduk 2 yere kira vermeyelim diye.ama gece gördüğüm artık canıma tak etti yeter dedirti.kahvrengi hamam böceği öldürdüm baktım google amcadan hepatit bile taşıyormuş.Biz şimdi yeni eve çıksak kira sözleşmesi ne olcak ? ona bi ayar çekebilir miyiz ?
o konuda bilgim yok moruk ama imzanı sevdim
böcekle ne alaka bro. Evi taşırsın oturduğun kadar verirsin
quote:
Orijinalden alıntı: replaypls
o konuda bilgim yok moruk ama imzanı sevdim
eyw. yine de sağ olasın ,yönetici iyi biri belki anlar bizi ama olmadı işi yokuşa sürcem zati,kontratta ev adresinde bi hata vardı sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
böcekle ne alaka bro. Evi taşırsın oturduğun kadar verirsin
böcek yuvası ev ya,bi de kapıcı dairesi yarı bodrum ev olmadığı için mecbur tutmuştuk
Dostum ev sahibi ile mutabakat sağlamanız lazım. Kira süresi dolmadan çıkarsanız ev sahibinin her türlü yasal yola başvurup parasını alma hakkı var.
olmadı şimdi bu bizim yasal bi hakkımız yok mu şimdi evden çok şikayetçiyiz alt yapı filan sağlam değil tıkanıyor vs.
Eğer ev sahibi gıcık bir tipse , oturmadığınız kadar parayıda alır , ttnet taahhütü gibi yani otursanda oturmasanda ödersin. Bir raid al sık 2 ay daha idare et böcek ilaçlarıyla falan , sonra gidersin. Kontrat bitmeden kaçarsanız sıkıntı olur , baştan uyarayım
2 raid 2 detan harcadım dostum daha 2 gün önce tüm odayı ilaclamıştm zati bağışıklık mı kazandı ne ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme