Şimdi Ara

ev taşıma (önemli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi biz 1 yıllık kontrat imzaladık eylülde bitiyor neyse işte evden gram memnun değiliz zaten mecburen tutmuştuk,şimdi ev değiştirme planlarımız var fakat 1 ay daha geçsin filan diye bekliyorduk 2 yere kira vermeyelim diye.ama gece gördüğüm artık canıma tak etti yeter dedirti.kahvrengi hamam böceği öldürdüm baktım google amcadan hepatit bile taşıyormuş.Biz şimdi yeni eve çıksak kira sözleşmesi ne olcak ? ona bi ayar çekebilir miyiz ?

• o konuda bilgim yok moruk ama imzanı sevdim
  • böcekle ne alaka bro.
    Evi taşırsın oturduğun kadar verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

o konuda bilgim yok moruk ama imzanı sevdim

eyw. yine de sağ olasın ,yönetici iyi biri belki anlar bizi ama olmadı işi yokuşa sürcem zati,kontratta ev adresinde bi hata vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

böcekle ne alaka bro.
    Evi taşırsın oturduğun kadar verirsin

böcek yuvası ev ya,bi de kapıcı dairesi yarı bodrum ev olmadığı için mecbur tutmuştuk
  • Dostum ev sahibi ile mutabakat sağlamanız lazım. Kira süresi dolmadan çıkarsanız ev sahibinin her türlü yasal yola başvurup parasını alma hakkı var.
  • olmadı şimdi bu bizim yasal bi hakkımız yok mu şimdi evden çok şikayetçiyiz alt yapı filan sağlam değil tıkanıyor vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ev masrafı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ev sahibi gıcık bir tipse , oturmadığınız kadar parayıda alır , ttnet taahhütü gibi yani otursanda oturmasanda ödersin. Bir raid al sık 2 ay daha idare et böcek ilaçlarıyla falan , sonra gidersin. Kontrat bitmeden kaçarsanız sıkıntı olur , baştan uyarayım
  • 2 raid 2 detan harcadım dostum daha 2 gün önce tüm odayı ilaclamıştm zati bağışıklık mı kazandı ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.