Şimdi Ara

ev sinema sistemi için tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu ürün modeli ve fiyatı ile ilgili degerlendirmenizi alabilir miyim

denon x2500h

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osmandanisman O kullanıcısına yanıt

Aslında özel mesajda size bilgi vermiştim. Gerek X2400 h gerekse 3100 4100 vs diye modellenmiş cihazlar özelliklerin geliştirilmesi açısından ayrılıyorlar her 1000 basamak güç, hoparlör çıkış sayısı kodec desteği vb level atlamak anlamına geliyor. İleride avr değişimine gitmeyi düşünmüyorsanız bir x4400 sizin işinizi uzun bir zaman görecektir. Sadece hoparlör yükseltmesi size kalacaktır. Gerek 2500h veya üstü modeller şuan ki işinizi herşekilde görür. Tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odeysus kullanıcısına yanıt
    Kablo veya hdmi markası olarak önereceğiniz biseyler var mi acaba ?

• osmandanisman O kullanıcısına yanıt

Hoparlör kablosu olarak audioquest kullanıyorum. Memnunum. Hdmı için özel bir kablo kullanmıyorum. Sıradan kablolar (goldmaster gibi) kullanıyorum. Öneride bulunamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandanisman

Bu ürün modeli ve fiyatı ile ilgili degerlendirmenizi alabilir miyim

denon x2500h
    Denon x2500h yerine Yamaha A-V6A yı tavsiye ederim Dikmen’de mevcut stok sorup alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Denon x2500 u ikinci el bulmuştum 11.000 tl ye. Linke ilanı koymuştum. Yamaha Rx-V6A modeli sadece sıfır olarak çıkıyor 23.000 tl gibi. Emsallerine fiyatı uygun göründü bana o yüzden onu düşündüm. Bir de Marantz nr1607 denk gelmişti 10.000 tl yakın özellikleri x2500 le ama Denon daha fazla tavsiye ediliyor gibi gördüm. Çok yeni başladım araştırmaya o yüzden fazla bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandanisman -- 26 Mart 2022; 15:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandanisman

Denon x2500 u ikinci el bulmuştum 11.000 tl ye. Linke ilanı koymuştum. Yamaha Rx-V6A modeli sadece sıfır olarak çıkıyor 23.000 tl gibi. Emsallerine fiyatı uygun göründü bana o yüzden onu düşündüm. Bir de Marantz nr1607 denk gelmişti 10.000 tl yakın özellikleri x2500 le ama Denon daha fazla tavsiye ediliyor gibi gördüm. Çok yeni başladım araştırmaya o yüzden fazla bilgim yok.
    Evet denon daha makulmuş pnu trrcih edebilirsiniz. Marantz nr1607 slim avrdir ve sesi biraz cılızdır. X2500 çok daha iyi bir tercih olur

• Teşekkür ederim

• BuStaNT kullanıcısına yanıt

Selamlar. Bende projeksiyon ve monitör var.Ama Projeksiyon 4k monitör full hd. Böyle bir splitter kullansam hem fullhdekrandan hem4k projeksiyondan aynı anda görüntü alabilirmiyim?

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda görüntü alabilirsiniz ama projeksiyona da 1080p gider.
    Bende PC hem AVR’ye hem de 1080p monitöre bağlı. AVR den de 4K projeksiyona görüntü gidiyor.

Eğer Windows’ta görüntüyü her ekranda yenile dersem her ikisinde de 1080p görüntü oluyor.
    PC’den projeksiyona 4K görüntü aktarmak için monitör bağlantısını kesiyorum. Görüntü cihazı olarak sadece projeksiyon kaldığı için de 4K seçenekleri aktif oluyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.