Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi. Ama nereden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar,
    (dvd + 5.1 hoparlör) yerine ev sinema sistemi almaya karar verdim. Sanırım tek tek toplamaktansa komple sistem almak benim için daha uygun bir çözüm. LG 3632SD, LG 3600SE, Philips HTS 3152/51 den birini tercih edeceğim (). Bir de uydular için ayak almayı düşünüyorum. Sistemi ve ayakları Ankara'da uygun fiyata nereden alabilirim?



  • teknosadan al bence yaw zaten genelde fiyatlar hep aynı
  • kimseden ses yok. haftasonu ankamall, vatan ve teknolojixi gezdim kafam iyice karıştı.

    philips 3152'yi zaten bulamadım.(sitesinde görüp beğenmiştim)
    3600'ı pek beğenmedim, zaten genelde teşhir ürünü olarak bulabildim.
    3632 fena değil gibi.
    acaba bütçemi zorlasam da şöyle ayaklı olanlara (en azından arka tarafı ayaklı olsa iyi olur gibi) yönelsem mi diyorum. bir de ayağa ğpara vermek zorunda kalmam. satıcılar beni bu şekilde yönlerdiler ben de önce size sorayım dedim. onlara çok güvenemiyorum.
    fiyat/performans olarak 500'ü pek geçmeden philips veya LG ne alsam. şöyle bası iyi olan, temiz sesli. Orta halli.
    Bu arada LG mi Philips mi kullanıcı arayüzü olarak daha iyidir? ikisini de kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?


    off ya hala alamadım. help!!!
  • Yerinde olsam aşağıya attığım linkteki sistemi değerlendirirdim pradatorX. Bütçeni biraz aşıyor ama bahsettiğin komple sistemlerle kıyas kabul etmez bana göre, haberin olsun....
    Onkyo HTS-590 A/V Receiver 5.1 Ev Sinema Paketi
  • Ya EP Center ı takip et, adamlar bazen satamadıkları ürünlerde çok acayip indirimler yapabiliyorlar. Ahhh şimdi ankara'da olmak vardı yaw...
  • abi bütçeni 550 ytl yaparsan lg lh-t7652 al derimgerçekten ben dinledim çok iyi sesi bu fiyattaki sistemlere göre.linkide aşağıda

    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995902&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eragon91

    abi bütçeni 550 ytl yaparsan lg lh-t7652 al derimgerçekten ben dinledim çok iyi sesi bu fiyattaki sistemlere göre.linkide aşağıda

    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995902&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU


    o ürün hakkında forumda güzel şeyler okudum. Sanırım eksik yönü HDMI yok. Gerçi şu anki televizyonum HD desteklemiyor ama ileride ne olur bilemem. Olsa iyi olurdu. O kadar para veriyorum yani. Haftasonu bu ürüne bakabilirim.

    thedeparted kardeş EP Center'a da bakarım artık. Sen deyince aklıma geldi. Sanırım EP Center Ankamall'de vardı.Haftasonu Ankamall'deydim. Ama EP Center'a girdiğimi hatırlayamıyorum. Yoksa kapandı falan mı?

    kursad_75 arkadaşım. Ben 300 YTL diye başladım, 500 YTL'ye çıktım. Artık çıkmasam iyi olur. Yoksa bunun önü açık Durduramam kendimi. Artık 500 civarı ne alabilirsek. Yine de tavsiyen için çok teşekkür ederim.




  • LG 7652 MaviBilgisayarda 470 YTL civarında olduğunu öğrendim ve haftasonu oraya gittim ama maalesef kalmamış. teknosada da yoktu o yüzden inceleyemedim.
    bir sorum olacaktı. Forumda baktım ama cevabını tam bulamadım. philips ev sinema sistemlerinde divx seyrederken altyazı filmle aynı mı olmak zorunda. benim divxlerde Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2 altyazılı olan filmlerim var. ben bunlardan istediğimi seçemiyor muyum?
  • SAMSUNG THX-25'i 700 ytl ye tek cekime alabilirsin samsung bayilerinden
  • bu samsung un ses sistemi igerçekten harika. bütçesi yüksek olanlar kesinlikle bi göz atmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 21 Ağustos 2007; 20:56:05 >
  • arkadaşlar dediğim gibi zaten 300'den 500'e çıktım. artık çıkmayayım. 700 bana fazla gelir.
    Tabi arkadaşlar "üstünü biz tamamlarız diyorlarsa o başka" . Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Bilen var mı acaba Philips'in sitesinde HTS3152 diye bir model var ama piyasada göremedim. Renginin gümüş olması benim tv ile uyumlu olması açısından güzel olur diye düşündüm ama ne satıldığı bir yer gördüm ne de bu ürün hakkında bir yorum. Hiç bilen var mı bu ürünü. Ürün HTS3154' benziyor acaba aynı modelin sadece rengi gümüş olanı mı?
  • Bende yaklaşık 3 haftadır ev sinema sistemi araştırdım ve geçen cumartesi f/p olarak lg 502sh seçtim ve aldım (vatan bil. finans kartla 12 taksit 415 ytl)
    seçimimde etkili olan özellikler:
    - ses konusunda ortanın üstnde olması (özellikle subvof.) ses max. da bozulma olmuyor
    - optik girişi olması (xbox360 kullanıyorum)
    - usb girişi olması (hdmi girişi yok bana gerekli değil zaten)
    - dix leri sorunsuz oynatması (araştırmalarıma göre philips ve samsung da alt yazı problemi ortaya çıkıyormuş)

    Puan vermek gerekirse (10 üzerinden):
    - dix filmlerde 5.1 ses: 7 (seyrettiklerim tam kaliteli kayıtlar değildi malesef)
    - radyo steryo: 8
    -radyo 5+1 (yapay): 8

    birde yukarıda sormuşsun alt yazıda türkçe veya başka dil seçebiliyormuyuz diye; evet lg lerde seçilebiliniyor.
    - xbox360: 9
  • philips marka dvd player ım var başta altyazı problemi oldu türkçe karakterleri göstermiyordu.sonra 2dk.lık bir güncellemeyle sorun ortadan kalktı.phillips ses ve görüntü konusunda uzman tavsiye ederim.
  • "Rating" sizdeki philips in modeli tam olarak neydi. Güncelleme yaptıgınız dosyayı philips mi sagladı yoksa amatör geliştirilmiş yazılımlardan birimiydi?
  • Bugun VATAN da kuruluş yılı kampanyasından yararlanarak %25 indirimli LG LH-W 9656 IA 2.4gz kablosuz modelini aldım
  • Arkadaşlar sonunda Ankara Teknosa'dan LG'nin LH-T3632SD ev sinema sistemini aldım. Parasal konulara bir de komşulardan şikayet dinlemeyelim uyarısı eklenince bu sistemin bizim için yeterli olduğuna kanaat getirdik. Henüz tam anlamıyla test edemedim ancak ilk izlenimlerim ses sinema sisteminden çok fazla şeyler beklemeyenler için yeterli olduğu. Zaten sesi çok fazla açamıyorsunuz. External harddiskimdeki filmler hariç diğerlerini deneme fırsatım oldu, bir problemle karşılaşmadım. Sanırım diskimde film harici çok fazla dosya olduğu için açamadı. Daha doğrusu açtı ama film klasörlerini göremedim.
    benim sizlere şöyle bir sorum olacak. uydu receiver'dan aldığım tv yayınının sesini sistemdeki 5 hoparlöre dağıtabilir miyim? cihazın sadece 1 scart çıkışı var. sanırım 2 adet de Aux girişi vardı. ben bu Aux girişlerini kullanabilir miyim? olursa gidip bir 2li lale jack alacağım.
  • tabiki AUX bu iş içindir zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hi-def-man

    tabiki AUX bu iş içindir zaten.


    peki bunun için önerebileceğiniz bir kablo markası var mı yoksa noname bir ürün alsak yeterli olur mu? Ses kalitesini önemli ölçüde etkiler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.