Şimdi Ara

ev kızımı, okumuş kız mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
13.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dürüst olsun,sevgisini eksik etmesin,kafa dengi olsun
  • sen bu kafa yapısıyla hiç bi kıza güvenmezsin. evde oturanlarıda görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: powereng

Simarik olmayan, esine saygi duyacak, kiymet bilecek, merhameti sefkati olan, anne olabilecek yetiye sahip biri hangisi ise o :)

var mı öyle biri??
  • Ev kızının geçmişinde sevgilisi olmamış oluyor yani buna eminsin öyle mi?
  • okumuş kız daha iyidir
    şımarık ve sosyetik değilse tabii
    çünkü en azından kültürlü olur konuşabileceğin şeyler bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şaka bir yana aslında hepsinden önemli 2 konu var.

1) Çok asi olmayan , Saygılı ve sevgili biri olması

2) Temiz Biri olması.BU çok önemli çünkü düşünsenize Geceleyin İşten yorgun gelmişsiniz ve karınızda uyuyor , Güzelse sarılyım uyuyayım diyorsunuz ve oda ne : Leş gibi ter kokusu ! Bu sebeble evliliklerinde mutlu olmayan veya boşanma sebebi olan bir sürü çift var emin olun.

• Şaka bir yana öyle bir genelleme yapılmaz. Ev kızı namuslu, okumuş kız motor gibi bi anlam çıkıyo. Okumuş , oturmasını kalkmasını bilen edepli birkız bulursan dadından yinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

Kadın dediğin herşeye aklı ermeyecek Cevap : EV KIZI
    Her şeye aklı ermeyen kızdan kadın olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

"Önceden yaşadığı belli değil."den kastın ne? "Bakire değil, önceden seks yapmış kirlenmiş." diye düşünüyorsan git kendine bir tavuk bul onunla evlen, kadınların da insan olduğunu unutmayın. "Zina yapmamış kız arıyorum." diyip de 498576895769485946745674 tane kızla ilişkiye giren adamlar var hala, lütfen onlardan olmayın.

Onun dışında; sana muhtaç olacaksa parasal yönden bildiğin senin kölen olur, eğitimli kadının kendi fikirleri olur, istediğini rahatça söyler, aranızdakiler gerçek olur.

Kendini eşine saklamış, o saate kadar zina etmemiş bir erkeğin önceden seks yapmamış bir kadınla evlenmek isteme hakkı vardır.

Ha kendisi de zamanında herşeyi yaşamıştır o zaman zaten öyle biriyle evlenmesine ben de karşıyım tabi.

Senin fikirlerini destekliyorum ama dediğin olaylar bazı kadınlarda aşırı özgüven sonrası "ona mecbur muyum, dilediğim dakikada boşarım. bana karışamaz kesinlikle" düşüncesine götürüyor ve olay saygısızlık boyutuna gidip sorunlar çıkıyor.

Neticede hangi eğitim durumu değil hangi kişilik uygun ona bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

"Önceden yaşadığı belli değil."den kastın ne? "Bakire değil, önceden seks yapmış kirlenmiş." diye düşünüyorsan git kendine bir tavuk bul onunla evlen, kadınların da insan olduğunu unutmayın. "Zina yapmamış kız arıyorum." diyip de 498576895769485946745674 tane kızla ilişkiye giren adamlar var hala, lütfen onlardan olmayın.

Onun dışında; sana muhtaç olacaksa parasal yönden bildiğin senin kölen olur, eğitimli kadının kendi fikirleri olur, istediğini rahatça söyler, aranızdakiler gerçek olur.

Zina yapmamış kız arıyorum. Zina hiç yapmadım yapmam da[inşaAllah].

Evleneceğim kız saf, iyi kalpli, merhametli, iyi niyetli, temiz, iffetli, saygılı, İslam'a bağlı ve beni gerçekten sevebilecek biri olsun isterim. Biraz da güzel olacak hani, şöyle bakınca melek gibi kız diyeceğim.Boyu da kısa olsunŞöyle olsun

ev kızımı, okumuş kız mı?

• abimin okumus kizdan bosanmasi nedeniyle yaziyorum bunlari.... Herkesin yasam standartlari farklilik gosterebilir.....

Kadin kazandigi paranin cogunu kendi kisisel bakimlarina harciyor...kuafordu, elbiseydi,kiyafetti, derken bi bakarsiniz ki kadindan ek maddi bir destek kalmamis....

Ayrica kadin da calistigi icin adamla standartlari ayni zannediyor ve ev islerine yardim etmenizi vb tarzi isleri yapmanizi istiyor...

Kadin hem ev isi hem disarida calisinca bu da kadina eziyet....

Herkesin fikrine saygi duyarim benim fikrim kadini ev kizi olmasi yonunde....

Bunlar benim gozlemlerim... herkesin fikri kendine....

Kimse ev kizlarini da kultursuz yerli yersiz konusan kimseler zannediyor.... Ev kizi olup da universite mezunlarindan kat kat kulturlu insanlar var cevremde.... Kisacasi

universite okumak hersey demek degildir...
  • Karakterli okumuş kesinlikle.Bi de nefes
  • peki ya kız arkadaşınız okuyor ve üniversite bittiğinde çalışmak istemiyorsa?
  • Karakteri olan kız

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

2) Temiz Biri olması.BU çok önemli çünkü düşünsenize Geceleyin İşten yorgun gelmişsiniz ve karınızda uyuyor , Güzelse sarılyım uyuyayım diyorsunuz ve oda ne : Leş gibi ter kokusu ! Bu sebeble evliliklerinde mutlu olmayan veya boşanma sebebi olan bir sürü çift var emin olun.

Hep bunu yapmak istemişimdir... :D

Konuya gelirsek; iyi eğitimli biriysen, eğitimsiz birisiyle yapamazsın zaten...Geçmiş konusunda da ev kızına o kadar güvenme derim...1500-2000 TL'si olan geçmişini hemen silebiliyor maalesef bu devirde...Karşındakine güvenmek zorundasın, yoksa kafayı yersin...Yaşadım, ordan biliyorum...

Maalesef içinde bulunduğumuz kültürde kızlar çok fazla kendini geliştirme gereği duymadığı için fazla sayıda iyi eğitimli, vizyonu geniş kızı üniversitede bile bulmak pek kolay değil...Bunun bir de evde büyümüş formatını düşünemiyorum bile...

• ev kızı diyenler kızlarını okutmayacak mı? Kızların her şeyden haberi olmaması gerekiyormuş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain89

abimin okumus kizdan bosanmasi nedeniyle yaziyorum bunlari.... Herkesin yasam standartlari farklilik gosterebilir.....

Kadin kazandigi paranin cogunu kendi kisisel bakimlarina harciyor...kuafordu, elbiseydi,kiyafetti, derken bi bakarsiniz ki kadindan ek maddi bir destek kalmamis....

Ayrica kadin da calistigi icin adamla standartlari ayni zannediyor ve ev islerine yardim etmenizi vb tarzi isleri yapmanizi istiyor...

Kadin hem ev isi hem disarida calisinca bu da kadina eziyet....

Herkesin fikrine saygi duyarim benim fikrim kadini ev kizi olmasi yonunde....

Bunlar benim gozlemlerim... herkesin fikri kendine....

Kimse ev kizlarini da kultursuz yerli yersiz konusan kimseler zannediyor.... Ev kizi olup da universite mezunlarindan kat kat kulturlu insanlar var cevremde.... Kisacasi

universite okumak hersey demek degildir...

Haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

ŞİMDİ SEÇİMLER SiZİN KENDİ FİKRİNİZDİR. AMA ELeŞTİREL BİR BAKıŞ SUNMAK İSTİYORUM:

OKUMUŞ OLAN KIZ AZ ÇOK ELİNe GEÇEN PaRaYLA KEnDİNİ İDArE ETMEYİ, PARAYI KULLANMAyI, GezMEYİ TOZMaYI BİLİR. KIAACsSı KEŞKe ŞUNu dA YAPSAyDIM FiKRİ AZaLIR. EŞ ONUN İÇİN BAŞARıDIR. İYİ BİR eVLİLİK YApMaKTa İSTeR.

EV KIZI GENELE bAKARSaK KoCA ONUN İÇİN ÇIKIŞ YOlUDUR. ÇÜNüK evDE İSTeDiĞİNİ YAPAmAZ. zATEn GeZEmEZ. aİLEsİ OukLa GÖNDERMeMİŞSE YŞAYAaCaĞI DaHA çOk ŞEY OldUĞUNU DüŞÜNÜR. YaZ SİZSeN DaHa FaZLa ARTISI OLAn bİRi ÇIKaRsA KaRŞISINA?

dİmİ qAnQa HaQLıSın QanQa.
  • Herkesin iliskisi var sorsan hicbiri sevmiyor, baksan hepsi hamile, sorsan herkes bakire :)
  • Arkadasim köpek mi satin aliyorsun ?

Bide ciddi ciddi cevap veren olmus
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.