Şimdi Ara

Ev İçin İdeal Kablosuz Modem Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar. Kullanmakta olduğum(2 senedir yatıyor gerçi) Zoom X5 ADSL modem yerine kablosuz bir modem arıyorum. Yaklaşık 120-150 metrekarelik bir evde çekim gücünün iyi olması ve lag/ping gibi (gerçi servis sağlayıcıya da bakıyor o iş) sıkıntılar çıkarmayan bir modem arıyorum. Üründe kablolu internet girişinin olması gerekiyor (2 adet masaüstü bilgisayar var). Bu isteklerimi karşılayacak modem önerebilir misiniz? Bütçem çok değil 100-150 lira civarı ayırabilirim.

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Edit: Sanırım bu ürün işimi görür

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/airties-air-5343-air-5343-150mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=60932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 27 Temmuz 2013; 0:47:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Kullanmakta olduğum(2 senedir yatıyor gerçi) Zoom X5 ADSL modem yerine kablosuz bir modem arıyorum. Yaklaşık 120-150 metrekarelik bir evde çekim gücünün iyi olması ve lag/ping gibi (gerçi servis sağlayıcıya da bakıyor o iş) sıkıntılar çıkarmayan bir modem arıyorum. Üründe kablolu internet girişinin olması gerekiyor (2 adet masaüstü bilgisayar var). Bu isteklerimi karşılayacak modem önerebilir misiniz? Bütçem çok değil 100-150 lira civarı ayırabilirim.

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Edit: Sanırım bu ürün işimi görür

http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/airties-air-5343-air-5343-150mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=60932

hocam bende aiirties rt 206 var süper modem fiyatıda uygun
    kopma felan olmaz bakmanızı tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.