Şimdi Ara

EUW'te DUO partner/takım arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen günlerde oyunu silmiştim EUNE'de üst üste kazanmam gereken oyunu random takım arkadaşlarımın bir yolunu bulup kaybettirmesinden dolayı sinirlenip. O gün bu gündür de forumları takip ediyordum. EUW'e geçme kararı aldım.

''Neden seninle oynamak isteyeyim'' derseniz ekleyeyim: 15 bin+ oyun dota deneyimim var(8 yılı aşkın), 2 bin+ Hon, 2 bin+ Dota 2 ve 500 oyun civarı da LoL deneyimim var. Hangi oyun olursa olsun bulunduğum solo lane'i kaybetmem. Support favori rolümdür. Her rolü oynayabilirim fakat ranked oyunlarda, oyunu taşıyabileceğim mid/adc rollerini tercih ediyorum.

Şu an EUW'de online'ım. Özellikle takım için deneme oyunu oynayabiliriz. İlgilenirseniz hemen şu an başlayabiliriz. Oyun içi ismim: Ibrekka.

Teşekkür ederim, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 11 Nisan 2013; 13:44:26 >

• geçen hawking de duo arıyordu bi konuşun isterseniz >.<

edit: * KıL ile aynanda [uptosomething]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 10 Nisan 2013; 18:30:25 >
  • Evet aradığın oyun arkadaşını bulursun umarım.

Ne anlatıyo la bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

geçen hawking de duo arıyordu bi konuşun isterseniz >.<

edit: * KıL ile aynanda

Hawking çok feedliyor, olmadı o yüzden.
  • Umarım güzel bir duo bulursun kendine ayştayn kardaşım.
  • TR'ye geçip birkaç oyun oynadım fakat hoşuma gitmedi. EUW'e geçtim o sebepten. Dolayısıyla da konuda değişiklik yaptım. Yukarı lütfen.
  • o kadar oyun deneyimine bu elo şaşırtıcı baya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Duo arkadaş bulma
    2 gün önce açıldı
    TR plat support aranıyo +18
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

o kadar oyun deneyimine bu elo şaşırtıcı baya.

Malesef çıkamadım dediğim gibi Silver I'den Eune'de iken. Beni aşmıştı artık, ne yaparsam yapayım oyunu taşıttırmıyorlardı karşı takımı beslemenin bir yolunu bulup. Euw'e geçtiğimde de Bronze I'e attı beni nedense. O sebepten dolayı öncelikle bir deneme oyunu oynayalım demiştim, kimsenin beni taşımasına ihtiyacım yok ve beraber oynayacağım kişilere iyi oynadığımın güvencesini vermek istiyorum.
  • Ekle trabzonizim oyundan konusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Level smurfüm var westte.ADC oynarım.30 olana kadar normal girebiliriz sonra oyun tarzımıza alışırsakta duo gireriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein 

Merhabalar,
    Geçen günlerde oyunu silmiştim EUNE'de üst üste kazanmam gereken oyunu random takım arkadaşlarımın bir yolunu bulup kaybettirmesinden dolayı sinirlenip. O gün bu gündür de forumları takip ediyordum. EUW'e geçme kararı aldım.

''Neden seninle oynamak isteyeyim'' derseniz ekleyeyim: 15 bin+ oyun dota deneyimim var(8 yılı aşkın), 2 bin+ Hon, 2 bin+ Dota 2 ve 500 oyun civarı da LoL deneyimim var. Hangi oyun olursa olsun bulunduğum solo lane'i kaybetmem. Support favori rolümdür. Her rolü oynayabilirim fakat ranked oyunlarda, oyunu taşıyabileceğim mid/adc rollerini tercih ediyorum.

Şu an EUW'de online'ım. Özellikle takım için deneme oyunu oynayabiliriz. İlgilenirseniz hemen şu an başlayabiliriz. Oyun içi ismim: Ibrekka.

Bende EUNE'de idim bende piskopata bağladım.EUW geçmeyi planlıyordum ama ark. olmadığı için geçmedim.İstersen beraber oynarız.Gündü 1,5 - 2 saat online'yyim genellikle öğlen oynuyorum 2-3 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein 

Merhabalar,

Ekle Bakalım W4RMACHINE ; +20 yaş olursa makbule geçer.

• Ekle istersen. Çok iyi oynuyorum demiyorum ama istersen oynarız.
    Nick: Subnegative
  • Ekle: Thetoxictr
    Adc oynarsan supp oynarım.
  • Nick : ProJH . Ekle bakalım beraber oynayabilecek miyiz

Yaşım 19 , Microfon ve Ekipmanlar tam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.