Şimdi Ara

Euroleague'nin yeni adresi Lig TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTV Spor bünyesinde Türk basketbolseverlerle buluşan THY Euroleague maçları platform değiştirdi. Lig TV, organizasyonun yayın haklarını 5 yıllığına aldı. Her hafta 1 Türk takımının maçı açık kanaldan yayınlanacak.

Avrupa’nın kulüpler bazında 1 numaralı turnuvası olan THY Euroleague’ın Türkiye’deki yayın hakları el değiştirdi. NTV Spor bünyesinde yer alan organizasyon, Lig TV’ye geçti. Lig TV, yayın maliyetleriyle birlikte yıllığı 3 milyon eurodan 5 sezonluk anlaşma yaptı. Böylelikle önümüzdeki 5 yıl, THY Euroleague karşılaşmaları Lig TV’de olacak.

Anlaşmanın şartları da belirlendi. Buna göre 3 Türk takımı THY Euroleague’de yer alırsa her hafta 1 maç açık kanaldan yayınlanacak. NTV Spor bünyesindeyken kanal bu hakkını Anadolu Efes maçlarından yana kullanıyordu. Ancak yeni sözleşme gereği F.Bahçe Ülker veya Türkiye Ligi’nde sezonu şampiyon tamamlayacak takımın maçları da açık kanal üzerinden yayınlanacak.
    Son 16 gruplarına tek Türk takımı kalması halinde 1 hafta maç şifreli, gelecek hafta ise açık kanaldan naklen ekranlara getirilecek.

• D smart in elinde patladı ntv spor smart hd :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

D smart in elinde patladı ntv spor smart hd :))

+10 TL ücreti kaldırmaları iyi oldu,yoksa millet de bunları patlatırdı
  • Güzel haber. inşallah basket tv diye bir kanal açıp tbl, euroleauge, bir iki yabancı ligi yapıp ayrı paket yapmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lig tv nin 1 veya 2 kanal açmasi gerekiyor. beko basketbol ligi ve Euroleague nin tüm maçlarıni burda vermesi lazım. Bugün istediğim maçları izleyemedim.

• Kaynak saglam mi hocam ??

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam link verseydiniz birde kesin nerde yazıyor bu bilgi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lig TV muhabirinin cevabı ;

Euroleague'nin yeni adresi Lig TV
  • Digiturk guzel hamle yapti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım kimler anlatacak ? Hangi kanallar olacak ? Ayrı bir kanal gerekli ! 4 takımla katılma ihtimalimiz var , 4 takım , 2'şer maç da diğrer takımlar dersek haftada 6 maç yayınlamaları gerek.Bu nasıl olacak bakalım
  • D-Smart iptal ettircektim nasıl yaparım diyordum ama aklıma geldi..Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde olacak , o yüzden El gitse bile iptal ettirmem sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 6 Nisan 2014; 1:33:59 >
  • F1 de gelse tamamdır
  • gecen yaz 2 sene daha eurolig ntvspor smartta olucak deniyordu
    bence bu olay seneye degilde ondan sonraki sene baslar
  • Bence Digitürk'ün 1 kanal daha açması lazım diye düşünüyorum, çünkü bazen 17:00'da 3 büyük takımın İngiltere maçı oluyor, sorun olabiliyor yada BBL ile çakışabiliyor.
    Bu sayede açılan yeni kanalda Eurolegue ve BBL verilir sorun çözülür bu da LİGTV 4 olur tabiki, paket dahili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

D-Smart iptal ettircektim nasıl yaparım diyordum ama aklıma geldi..Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde olacak , o yüzden El gitse bile iptal ettirmem sanırım

Hocam kesin değil CL
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurksk1912

gecen yaz 2 sene daha eurolig ntvspor smartta olucak deniyordu
    bence bu olay seneye degilde ondan sonraki sene baslar

NTV'nin anlaşması 2013-2014 sonuna kadarmış sanırım öyle yazıyor.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25240391

• Bence Ntvspor Digi HD çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: drn07gs

Bence Ntvspor Digi HD çıkar

Bence sporekstranin icine koyarlar fiyati artirirlar

• Dsmarti iptal ettirmeye bahane cikti bana

• İlgili konuşmanın linki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 23 Nisan 2014; 22:45:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.