Şimdi Ara

Euroleague: Nedir, ne değildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'nın en saygın basketbol organizasyonu Euroleague'in katılım sistemi ve ödüllerinin tartışma konusu olduğu şu günlerde, turnuva statüsünü artı ve eksileriyle değerlendirmeye, naçizane bilgi vermeye çalıştım. Keyifli okumalar...

    Yazımı, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Tekrardan keyifli okumalar.

    Ayrıca bu konunun önemsenmesi gereken, üzerinde tartışılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Site üzerinden veya buradan yorumlarınızı-fikirlerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbarismert -- 15 Haziran 2017; 0:48:26 >



  • Güzel yazı eline sağlık!
  • Hırsızlık organizasyonu işte ne olacak
  • Yazıyı okudum. Euroleague: Nedir, ne değildir? Hangisini seviyorsan onu iç. Hazımsızlık var galiba bünyede.
  • Kusura bakma ama özgüvenine hayran kaldım. Gördüğüm en basit ve sıradan blog yazısı olmuş. İçinde özel bir şey yok. Şu gidiyor bu gidiyor diye 4-5 paragraf yazıp en sonunda futbol ile kıyaslamışın. Başlıkla çok alakasız olmuş. Madem eleştiri yazısı yazcan daha derine inip daha iyi çözümleme yapmam lazım. Senin bu yazını hiç basketbol ve Euroleague izlemeyen biri bile çok rahat yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı kaldırmışsın yorumlara bakarak nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum az çok.
    Ben söyleyeyim, avrupanın en güçlü ve en çok yatırım yapan takımlarının yer aldığı nba vari bir uluslar arası turnuva. Bu yapısı dolayısıyla avrupa basketbolunun zirvesi.
    ha diyebilirsin ki ben şampiyon oldum ama katılamıyorum benim hakkım değil mi , hayır değil çünkü lokal sürprizlerle turnuvalarının kalitesini düşürmek istemiyor adamlar. Gene de bu tarz takımlara bakış açısı olarak nba kadar katı değiller fibanın turnuvalarını kazanan takımlara yatırım yapmaları durumunda wild cardlar veya ön eleme sistemleriyle şans tanıyorlar. Ancak kıstasları çok net avrupanın en güçlü,basketbol kültürüne sahip ve süreklilik arzeden yatırımı olan takımları bu organizasyonda bulunacak diyorlar. Zaten o sebeple bu turnuvaya katılan takımların geneli için (kupa hedefi olanlar) kendi liglerini kazanmak hep 2.ci hedef olmuştur.
    Bjk li arkadaşların durumunu anlayabiliyorum ancak şöyle bir durum var atıyorum f4 sonrası daçkaya elenmiş olsaydık onlarda finalde daçkayı geçip şampiyon olsalardı (bizide eleyebilirsniz daha bitmedi seri ama zor artık burdan sonra) daçka veya efesin yaptığı gibi f4 u son ana dek zorlayabilirler miydi bu bütçeyle yoksa gs nin aldığı kadar maç mı kazanırlardı ? Bence çok net 2.şık
    işte uleb bunu istemiyor, bu duruma artık bu pencereden bakmak zorunda diğer takımlar. Bjk veya gs gibi koskoca camialarda 15-20 milyon verecek bir sponsor bulunamıyor mu ? yatırımları yapıp güçlü kadrolar oluşturup belli bir yol katettikten sonra adamların karşısına çıksanız hayır gelme demeyeceklerdir hiç zannetmiyorum.






  • Euroleague: Nedir, ne değildir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.