bizim arkadaş kamyonunda şuana kadar fuel-oil ,gazyağı,yanık yağ ,ayçiçek yağı ,makine yağı daha neler neler kullandı
hatta motosikletindeşuan gazyağı kullanıyor ,birara parasızlıktan mazot bile kullanmıştı
neyse dizel otomobiller için uygun olur mu ?bunları bir düşünün,kesinlikle maliyet %50 den fazla düşüyor
arkadaşının motorsikleti dieselmi??
yaw idea kutu gibi araba yaw çok dengesiz virajlarda tırsıyorum sen nasıl sürüyosun abi
quote:
Orjinalden alıntı: [emk]m.C.k Usta
yaw idea kutu gibi araba yaw çok dengesiz virajlarda tırsıyorum sen nasıl sürüyosun abi
hanım kullanıyo
şu ana kadar virajlarda bi sorun yaşamadım ama yüksek oluşu biraz heyecanlandırıyor genel olarak bence harika bi araç arabanın huyunu bildikten sonra virajlar falan korkutucu gelmiyo
NORMAL MAZOT KULLANDIGIN ICIN MAZOT POMPASINI BOZARSAN VE SERVIS EURODIZEL KULLANMADIGIN ICIN BOZULDU DIYIP ARABANI GARANTI KAPSAMI DISINDA BIRAKIRSA 3-5 MILYARIN GIDER...
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
quote:
Orjinalden alıntı: 17_Ocak
bizim arkadaş kamyonunda şuana kadar fuel-oil ,gazyağı,yanık yağ ,ayçiçek yağı ,makine yağı daha neler neler kullandı
hatta motosikletindeşuan gazyağı kullanıyor ,birara parasızlıktan mazot bile kullanmıştı
neyse dizel otomobiller için uygun olur mu ?bunları bir düşünün,kesinlikle maliyet %50 den fazla düşüyor
yaww ciddiyim ,jawa motorsikleti var tabiiki benzinli ama adam zor durumda kalınca kullanmıştı , şimdide gazyağı kullanıyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
quote:
yaww ciddiyim ,jawa motorsikleti var tabiiki benzinli ama adam zor durumda kalınca kullanmıştı , şimdide gazyağı kullanıyor
yaf arkadaş iide motor çalışmazki mazot'u bujiler ateşleyemezki kesin arkadaşın tamirciye çekip motoru temizletmiştir
ilk yazdıklarımı okumadın herhalde. araç için yakıt güvencesi var ve ford hiçbir şekilde eurodizel kullanacaksın diye bir bildirimde bulunmadı. zaten dediğin gibi birşey sçyleme hakları olmaz, yoksa opetten diesel alıp yakıt güvencesi kartını geçirirken uyarırlardı..
quote:
Orjinalden alıntı: asts
NORMAL MAZOT KULLANDIGIN ICIN MAZOT POMPASINI BOZARSAN VE SERVIS EURODIZEL KULLANMADIGIN ICIN BOZULDU DIYIP ARABANI GARANTI KAPSAMI DISINDA BIRAKIRSA 3-5 MILYARIN GIDER...
motorine bağlı bi arıza olursa bunu servis ödemeyecek sorumluluk opetin
bende biliyorum ama bir düzenek yapmış ,anlayabildiğim kadarıyla mazot ile gazyagını karıştırıp inceltiyor ve yakma derecesini benzine yaklaştırıyor ,böylece buji ateşliyor
ayrıca turbo bile yapmış , diyorum nasıl yaptın 2 zamanlı motora turbo , meslek sırrı diyor
servis veya opet sonuçta ben ödemeyeceğim ki
bende içkiyi bıraktım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme