Şimdi Ara

EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.239
Cevap
46
Favori
1.343.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ser46

Arkadaşlar indirdiğimiz dosyaları nereye atıyoruz tam olarak ??

Belgelerim - Ets 2 - mod içine atacaksın .
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle modlar için teşekkürler. Bir sorum olacaktı. Bu harita modları map.scs olarak görünüyor hepsi. 2 tane map modu indirirsek, birinin ismini map2.scs olarak değiştirip mod klasörüne atsak oluyor mu ? Yoksa değiştir mi diyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Çok güzel konu olmuş arada bir güncellersen çok faydalı olur.

Çıktıkca Güncellenir . Teşekkürler .

hız limiti yaması çalışmaz sandım yükledim 130-140 yapınca sevinçten çıldırdım 8 saat süre 600 km vardı 4 saat kala yetiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible predator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Çok güzel konu olmuş arada bir güncellersen çok faydalı olur.

Çıktıkca Güncellenir . Teşekkürler .

hız limiti yaması çalışmaz sandım yükledim 130-140 yapınca sevinçten çıldırdım 8 saat süre 600 km vardı 4 saat kala yetiştim

Tamam .
  • Baba büyüksün :D Ellerine sağlık..
  • Gerçekçi fizik yaması 1.0... olan fizik motoru ve 2100 hp motor ile çok rahat 180 km/h hız yapabiliyorum çekiciler boşken, ama sağa sola az bi temasta kabin sallanıp duruyo sürekli, onu çözmek için fizik yamasının 1.6... sını yükleyince kabin sallanması yok oluyo ama 156 km/h yi geçmiyo bu sefer.
    Harita gibi modları yükleyince de hız 140 km/h ye kadar düşüyor.
    Sürekli sallanmayan kabinle 180 km/h yi nasıl elde ederim, çeşitli denemeler yaptım modları kaldır yükle yaparak ama bir çözüm bulamadım henüz...
    Mod yapımından anlayan var mı bu arada pm ile tarif edebilecek biri yani, özellikle motor konusunda...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il60hami84 -- 27 Kasım 2012; 13:03:54 >
  • quote:

1 Mesajda Belki Vardır Beyaz isimsiz Lastik .

Şuanda Araştırdım Ama Maalesef Bulamadım .

O tarz bir lastik . Ama eminim Çıkar .

Teşekkürler

İYİ OYUNLAR .

inş. hocam bekliyoruz bu daf 6X4 ve 6X4-2 yanlık AI lerde de görünüyor mu ? yoksa yine sadece kendi aracımız da mı :)

Teşekkürler güzel paylaşımlar var. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

Teşekkürler

İYİ OYUNLAR .

inş. hocam bekliyoruz bu daf 6X4 ve 6X4-2 yanlık AI lerde de görünüyor mu ? yoksa yine sadece kendi aracımız da mı :)

AI Araçlarını bilmiyorum .

Sağolasın .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Sallanan kabin modunu indiremiyorum süremi limitmi ne olmuş modemi kaç kere açıp kapadım başka bir linkle yüklesen? Rapid'de çalışmıyor

Sallanan kabin modunda rapid link'i yok .

http://depositfiles.com/files/xk9z9sykx

bu link tıkla indir .

İlk sayfaya ekle istersen oraya da lazımm :))
    Teşekkürler bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

Teşekkürler

İYİ OYUNLAR .

AI Araçlarını bilmiyorum .

Sağolasın .

Alıntıları Göster
    Dostum ben aradım bulamadım henüz. Sen bu işle baya ilgilisin bir yerde 2000 - 3000 hp lik motor hasarsızlık modu vardı, hatta 261 km/h ile giden bi tır resmi bile koymuş lakin link kırıktı. Bulabilir misin böyle bir modu acaba....

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/138208-euro-truck-simulator-2-a-81.html
    bu sayfada bi yerde geçiyo dediğim mod.
    beceremiyorum belki de bu DepositFiles den dosya indirmeyi. İndirebilen varsa bi tarif etsin
    1. mesajdaki gibi bi çarpı yada reklam falan gelmiyo bende nedense...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il60hami84 -- 28 Kasım 2012; 10:15:11 >
  • Dostum sen manyaksın Mükemmel bir çalışma olmuş... eline bileğine gözlerine sağlık...
  • scania içine laptop modu yükledim ama interior içinde gözükmüyor , nasıl iş bu ? en sonki mega modifiye packini yükledim ama o eklentiler çıkmadı, yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamutsuz

scania içine laptop modu yükledim ama interior içinde gözükmüyor , nasıl iş bu ? en sonki mega modifiye packini yükledim ama o eklentiler çıkmadı, yardımlarınızı bekliyorum

Yapan yapıyor .

Belgelerim - ets 2 - mod içine at .

Diklenerek Çıkışma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: il60hami84

Dostum ben aradım bulamadım henüz. Sen bu işle baya ilgilisin bir yerde 2000 - 3000 hp lik motor hasarsızlık modu vardı, hatta 261 km/h ile giden bi tır resmi bile koymuş lakin link kırıktı. Bulabilir misin böyle bir modu acaba....

beceremiyorum belki de bu DepositFiles den dosya indirmeyi. İndirebilen varsa bi tarif etsin

Her araç için 2000 bg modu geldi 1 mesaja bak istersen .
  • Kardeş ben SARAS lojistik dorsesi istiyorum ama tüm dorseler ondan olacak kepçe ve yakıt gibi şeyler hariç yaparsanız sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeR_DH

Kardeş ben SARAS lojistik dorsesi istiyorum ama tüm dorseler ondan olacak kepçe ve yakıt gibi şeyler hariç yaparsanız sevinirim .

Ben istek mod çalışmıyorum .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamutsuz

scania içine laptop modu yükledim ama interior içinde gözükmüyor , nasıl iş bu ? en sonki mega modifiye packini yükledim ama o eklentiler çıkmadı, yardımlarınızı bekliyorum

Yapan yapıyor .

Belgelerim - ets 2 - mod içine at .

Diklenerek Çıkışma .

Kusura bakma kardeş biraz ağır oldu çıkışım, sinirliydim biraz ets 2 mod içine attım zaten . laptop falan doştan görünüyor ama interior kamerasına girince yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtax

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtax

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kacak_250

Pal Station nasıl ekleriz bi fikrin var mı peki ?

id ' si 8000 ile olan bütün radyoları yükleyebilirsin .

8000'le alakası yok winapla ile yayın yapanları kabul etmiyor. a.c. ve wmp leri kabul ediyor.

Sen radyo eklerken radyoyu winap veya a.c. wmp ilemi yapıyorsun mantıksız konuşma .

Mantık mı ? Radyoların yayın yaptığı programlar vardır ark. Neyse işten anlamadığın belli uzatmaya gerek yok. Yok hadi illa kanıt istiyorsan yollarım ss'i.

Oyuna Radio nasıl eklenir anlatım .

Bu İndirdiğimiz radyo yama dosyasını winrar ile AÇIYORUZ .
     EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI

2. Buradan live streams.sii bulup NotePad ya da NotePad++ la açıyoruz.

Bu düzenlemeleri yapıyoruz ama her radyo linki uymuyor uyarmam gerek sonunda her id uymuyor ama 8000 gibi olan linkler uyuyor yani bizim radyo gibi arkadaşlar.

Kaydedip çıkıyoruz ve winrar size bir soru soracak değiştirme sorusu ona evet diyoruz ve radyoyu dinliyoruz .

İnşallah bir nebze olsun birşeyler anlamışsındır .

Kardeş bana resimlerde indirdiğin dosyanın linkini verir misin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: il60hami84

Her araç için 2000 bg modu geldi 1 mesaja bak istersen .

2000 bg modu mercedes te görünmüğyor. Oyunda orijinal logo mod kullanıyorum onunla mı çakışıyor acaba? Mercedes te kullanabilmek için majestic mi olması lazım illa ki
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.