Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zero-man

quote:

Orijinalden alıntı: commodore34

quote:

quote:

Volvo (oyundaki adı Vaillant) 700 hp motoru takınca yüklü halde en dik yokuşlarda bile bana mısın demeyip 110 km/h hızla gidiyor. (Speed limit kaldırdım 90 km/h üzeri hızlar için.) Ama 100 km/h ve yukarısı hızlarda viraj almaya pek kalkışmayın, yavaşlayın azcık, virajı dönün, sonra basın gaza yeniden. Yoksa yan yatarsınız benden demesi.

Bu arada vitesi manuel kullanması da ayrı bir zevkliymiş. Bir daha otomatik vites kullanmam.

ben hız sınırını kaldırıncada 90 la gidiyorum en fazla bazen yokuş aşagı 97 görüyorum

nerden indirdin??hangi çekici

Motor gücü nedir acaba kullandığınız aracın? Bn şu anda 750 hp lik motor kullanıyorum. 6x4 lük (6 teker, 4 çekişli) kasaya sahip Volvo dediğim hızları rahatlıkla bulabiliyor.

reno premium kullanıyorum ama scaniada flnda bulamıyorum yokuş aşagı en fazla 100 görüyorum

Motor gücü yüksek bir çekici bulmalısın. bir de çekicinin şasesini 6x4 lük olanlardan yaparsan tam performans alırsın motorundan da.

• benide yaz hocam scania
  • Konu ne zaman güncellenecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

Konu ne zaman güncellenecek acaba?

adam kaç aydır güncellemiyor yaf
  • konuyu açıp bırakmışlar önemseyen yok beyler
  • Babadan Man'cıyız Eklermisin ?? :)
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılMehmetKARAHAN -- 11 Kasım 2012; 23:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByUtKu

konuyu açıp bırakmışlar önemseyen yok beyler

• şuan seviye 22 deyim 3 garajım ve ben hariç 10 şoförüm var. toplamda 11 tır ve 11 şoför yollardayız. hiçbir hile şifre vs. kullanmıyorum. şuan için volvo kullanıyorum. aynı paraya çok daha güçlü olduğu için tercih ettim ancak bununda viraj ve fren mesafe kabiliyeti diğerlerinden az. seviye 25 deyince scania 720 alacam. şuanki görevim 1940 km lik bir yol ve ben daha başındayım. 90 bin geliri var. önceden şoför olarak çalışayım yakıta bakıma para harcamam diyordum ancak sonra seviye ilerledikçe kendi tırınız ile yaptığınız seferlerden çok daha fazla kazanıyorsunuz, burada dikkat edilmesi gereken dikkatli sürmek

arkadaşlar bir soru soracam, taşıdığımız yükün geliri tırların fiyatlarıyla alakalı mı ? biraz saçma oldu ancak 500 bine 2 tırda alabiliriz 5 tırda alabiliriz. taşıdığımız yükün geliri ucuz tırdan pahalı tıra farkediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

şuan seviye 22 deyim 3 garajım ve ben hariç 10 şoförüm var. toplamda 11 tır ve 11 şoför yollardayız. hiçbir hile şifre vs. kullanmıyorum. şuan için volvo kullanıyorum. aynı paraya çok daha güçlü olduğu için tercih ettim ancak bununda viraj ve fren mesafe kabiliyeti diğerlerinden az. seviye 25 deyince scania 720 alacam. şuanki görevim 1940 km lik bir yol ve ben daha başındayım. 90 bin geliri var. önceden şoför olarak çalışayım yakıta bakıma para harcamam diyordum ancak sonra seviye ilerledikçe kendi tırınız ile yaptığınız seferlerden çok daha fazla kazanıyorsunuz, burada dikkat edilmesi gereken dikkatli sürmek

arkadaşlar bir soru soracam, taşıdığımız yükün geliri tırların fiyatlarıyla alakalı mı ? biraz saçma oldu ancak 500 bine 2 tırda alabiliriz 5 tırda alabiliriz. taşıdığımız yükün geliri ucuz tırdan pahalı tıra farkediyor mu?

tırla alakası yok işin tasıyacagınız dorse kımyasal madde-akaryakıt-iş makinaları her zaman kırılacak esya veya gıda urunlerınden daha fazla para verır yanı dorsenın cınsıne göre fıyat değerlendırıyor

kiralık şöför olarak calısayım benzın ve bakım masrafım olmasın demıssınız fakat kıralık ıste 40.000 alacaksanız kendı çekicinizle tasıdıgınızda 55.000 gibi bir rakam alacaksınız kaza yapmadıgınızı varsayacak olursak radarada girmessenız 1940 km yolda en fazla 2 depo mazot harcarsınız buda en fazla 2.000 yapar 3.000 de bakım tutsa toplam 5.000 aradakı fark 10.000 artı size verecegı tır sızınkısı kadar guclu olmayabılır o zamanda yolda zorlanırsınız
    yanı dediğiniz gibi dıkkatlı surmek gerek veya benım gibi 2 saatte bir oyunu kaydetmek gerekır

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Frenler tutmuyor ve virajları çok abartmışlar tır hemen yan yatıyor. Tır hemen %30 hasar alıyor. Tamir parası kafadan bir teslimat parasına eşit.

şasiniz 6*4 mü ? 6*2 şasi ile aracı virajlarda tutmak zor oluyor
    artı virajlara girmeden önce frenle değilde egsoz freni ile hızı biraz kesmek gerekıyor cok sert virajlarda 90 km ye kadar dusmenız gerekır

bence virajlar guzel artı yuku aldıgınız zaman gıderken her zaman navigasyonun ön gördüğü yoldan gitmeyın genelde kısa olsun diye tek gıdıs yolları önerıyor o yollarda hız yapmak ve arac sollamak zor oluyor harıtaya bakıp yolu az uzatıp double yolları tercıh edersenız zamandan ve hızdan kazanırsınız artı yorulmazsınız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Volvo (oyundaki adı Vaillant) 700 hp motoru takınca yüklü halde en dik yokuşlarda bile bana mısın demeyip 110 km/h hızla gidiyor. (Speed limit kaldırdım 90 km/h üzeri hızlar için.) Ama 100 km/h ve yukarısı hızlarda viraj almaya pek kalkışmayın, yavaşlayın azcık, virajı dönün, sonra basın gaza yeniden. Yoksa yan yatarsınız benden demesi.

Bu arada vitesi manuel kullanması da ayrı bir zevkliymiş. Bir daha otomatik vites kullanmam.

ben hız sınırını kaldırıncada 90 la gidiyorum en fazla bazen yokuş aşagı 97 görüyorum

nerden indirdin??hangi çekici

Motor gücü nedir acaba kullandığınız aracın? Bn şu anda 750 hp lik motor kullanıyorum. 6x4 lük (6 teker, 4 çekişli) kasaya sahip Volvo dediğim hızları rahatlıkla bulabiliyor.

reno premium kullanıyorum ama scaniada flnda bulamıyorum yokuş aşagı en fazla 100 görüyorum

google da Euro Truck Simulator 2 No Speed Limit MOD olarak aratırsanız bu sekılde bir mod bulacaksınız o modu belgelerımdekı mod klasorunun ıcıne attıgınızda cekıcınız 120 km ye kadar rahatca cıkabılecek oyunun orjınalınde lımıtor 90 km ancak rampa aşağı yollarda 90 kmnın uzerıne cıkarsınız normal modda

• Konu güncellenmiyor hala
  • arkadaslar az önce 8 şöförüm arka arkaya boş döndüler ve ben bir yuku bırakana kadar 8.000 eurodan ettiler beni kızdım butun şöförleri işten cıkardım artık şöför calıstırmayacagım bir halta yaramıyorlar 3.8 becerı puanı olan şöförlerim 7.000 euro ıle gelıyor dönüşte 3500 euro boş dönüş masrafı şimdi elimde fazladan 3 tane garaj var bunlarıda elden cıkartamıyorum butun kamyonları takas yontemı ıle satıp her markadan birer cekıcı alacagım ve en ust duzeyde gelıstırıp değişik değişik kullanacagım 10 kamyonluk garaj var elımde boşa yatırım artı 8 cekıcı patladı elımde :( üstüne hediyesi bankaya olan 300.000 euro borcum benım şirket sakatlarda :)
  • quote:

volvo ile 100 km üzerindeki bir hısla azıcık sert bir viraja girersen yol altından kayar gider. denendi ve onaylandı. en babası scania bana göre. 720 hp motor ve 8 tekerli çift dingili takınca yakıt deposu küçülse de yol tutuşu mükemmele ulaşıyor. hız limitini kaldırdım ve dorseli olarak 147 km/h ile aşırı keskin olmayan keskin virajlarda banamısın demedi. tabi virajlara usulünce girersen

• Beyler kesinlikle Mercedes, Volvo veya Iveco almayacağım MAN, DAF, Renault, Scania arasında kaldım. DAF ile 3 teslimat yaptım hepsi %0 Kabin Hasarı %0 Dorse Hasarı. Renault'da iyi sayılır, Scania orta MAN idare eder teslimatlar yapıyorum. DAF nasıldır tavsiye eder misiniz?
  • Aşıksan vur saza, Şoforsen bas gaza....

Bende varım :) benide ekleyin hocam :)
  • Benide ekle 40 tane işçim var hepsine dublex tır yaptım verdim şu anda Volvo FH16 kullanıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzehade -- 13 Kasım 2012; 17:26:24 >
  • en sonunda seviye 25 oldu istediğim tır olan scania R730 uda aldım. 15 şoför ve 15 tır ile yollardayız. yalnız 730 luk scania ya çift çeker şasi satın aldığımda tır birden R420 ye dönüşüveriyor, yani hem 730 luk hemde çift çeker olmuyor, bende çift çekeri söktüm attım 730 hp daha cezbedici geldi hedefe ulaştım gibi, bakalım şimdi hedef olarak kendime ne seçecem birde arkadaşlar seviye sayısı kaça kadar çıkıyor oyunda bilen var mı ?
  • Hocam 38.seviyedeyim ben R730 kullanıyorum bende forever 730 beygir :)
  • Hayatımda oynadığım en zevkli oyun başından kalkamıyorum Ekle hocam benide aracımı koyarım akşam DAV
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.