Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
73.220
Cevap
385
Favori
3.682.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28042805280628072808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 liraya satılık Logitech F310, işinize yarayabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-f310-gamepad-en-ucuzu-154462399
  • 30 liraya satılık Logitech F310, işinize yarayabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-f310-gamepad-en-ucuzu-154462399
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluttr

Tır isteyen varsa gelsin alsın :D
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

hangi liman burası ????
    az uğraşmadım bu gemilerde.. gir ambar içine yükü ayır .... çık dışarı araç sürücülerine bağır çağır....
    zor günlerdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol coşkun -- 5 Mart 2015; 15:39:09 >

• erol coşkun kullanıcısına yanıt
    Poliport.

Aynı dert bende var şimdi. neyseki bitti bitecek.
  • Beyler acilen bişey sormam gerekiyor. Multiplayer için teamspeak 3 kullanıyorum. Bazı videolarda gördüm oyun içinde sol üstte o an konuşan kişinin kim olduğunu gösteriyor. Bunun için bir programmı var yoksa ts3 ün kendi ayarlarından mı yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • FATİHH. F kullanıcısına yanıt
    Overwolf ile oluyor ts 3 e ozel sanirim.video kayit felanda yapiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    yaa overwolfu denedim ama ts3 le bağlantı problemi yaşıyolar.
  • FATİHH. F kullanıcısına yanıt
    Ben bir ayar yapmadim. Tam sorun nedir?

edit: TeamSpeak ile overwolf u birleştirmek için ayrı yeten bir şey yapmaya gerek yoktur. Zaten kullanacıya istege baglı olarak sunuluyor. ister kullan ister kullanma(overwolf) hesabı. Hata veriyorsa bi ss ile gösterin yardımcı olmaya çalışırım. Pm atarsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 6 Mart 2015; 0:32:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar.. Bayadir konuya girip yazmiyodum, TSMap 5.4'u dolaştikça o kadar çok olmamasi gereken hata görüyorum ki Bunlari nereye bildirelim arkadaşlar... İspanya valladolid'de normalde açik olmasi gereken yol Oyunda sanki öyle bi yok yokmuş gibi Sari işaretlerlerle kapali. Mecburen yolu değiştirip yolun çevresinden dolanmak zorunda kaldim..

Bir diğeri ise bi kaç saat önce başima geldi.. Hamburg yolu üzerinde Normalde baya bildiğiniz otobanda Yardirmiş 140 ile giderken bi baktim yavaş yavaş sari dubalar belirmeye başladi, Hemen navigasyona baktim ama Yol açik görünüyo yani o yoldan dümdüz gitmem gerekiyor.. Azicik sonra Yolun ortasinda soldan sağa doğru Beton bariyerler ile kapatildiğini gördüm ama duramadim gümbür diye vurdum araci.. Navigasyon hala Dümdüz gitmem gerektiğini belirtiyodu ama Yol kapaliydi... Yine malum yolun çevresinden bu sefer ters şeritten mecburen üst yola çiktim ordan gittim bi şekilde..

Geçen günlerde de Hiç bi şey yokken durduk yere, Aracimla otoban kenarindaki çelik bariyer arasinda belli ölçüde uzaklik varken araba birden Gümbür diye bariyere takildi ve hasar aldi tabi taşidiğim üründe hasar aldi..

Bunun gibi bi çok hataya rastladim ama baktim ki öyle 3 5 tane ile sınırlı değil bari adamlara yazalim düzeltsinler.. TSMap güzel, Oyunun kendi orjinal hatirasindan sonra daha geniş gidilmemiş yerler var ama hatalar bazen İllallah dedirtiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 6 Mart 2015; 2:24:58 >

• Usta onu bende bulamadım lakin SCS forumdaki mod kısmında konusu var tsm nin.. Oradan belki
    ulaşılacak bir yol söylenebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluttr

Poliport.

Aynı dert bende var şimdi. neyseki bitti bitecek.

çok şükür bende kurtuldum...
    liman komple konteynere döndü...
  • Volvo İle 125Ton Yük Çekiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 6 Mart 2015; 12:19:00 >
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım hatalar BURADANbildiriliyor. @Sedat.
  • arkadaslar oyunu multiplayer oynuyorum. seviye olarak 12. seviyedeyim adr ve uzun yol full dolu olduğu halde aldığım yükler en fazla 10bin yuroluk yükler oluyo mesafeleri de kısa oluyo bir türlü artmıyo mp ye özel bi durum mu acaba?

bi de oyunu 3g ile oynuyorum bazen ping nedeniyle adminler yolluyo beni. pingi nasıl düsürebilirim tavsiyelerinizz var mı (genelde 150ms civarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 6 Mart 2015; 14:04:38 >
  • 3g bağlantılarda pingin yükselmesi normal ve bence 3g bağlantı ile oyun oynamayın çünkü upload miktarı adil kullanım kotasına sayılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Merhabalar arkadaşlar.. Bayadir konuya girip yazmiyodum, TSMap 5.4'u dolaştikça o kadar çok olmamasi gereken hata görüyorum ki Bunlari nereye bildirelim arkadaşlar... İspanya valladolid'de normalde açik olmasi gereken yol Oyunda sanki öyle bi yok yokmuş gibi Sari işaretlerlerle kapali. Mecburen yolu değiştirip yolun çevresinden dolanmak zorunda kaldim..

Bir diğeri ise bi kaç saat önce başima geldi.. Hamburg yolu üzerinde Normalde baya bildiğiniz otobanda Yardirmiş 140 ile giderken bi baktim yavaş yavaş sari dubalar belirmeye başladi, Hemen navigasyona baktim ama Yol açik görünüyo yani o yoldan dümdüz gitmem gerekiyor.. Azicik sonra Yolun ortasinda soldan sağa doğru Beton bariyerler ile kapatildiğini gördüm ama duramadim gümbür diye vurdum araci.. Navigasyon hala Dümdüz gitmem gerektiğini belirtiyodu ama Yol kapaliydi... Yine malum yolun çevresinden bu sefer ters şeritten mecburen üst yola çiktim ordan gittim bi şekilde..

Geçen günlerde de Hiç bi şey yokken durduk yere, Aracimla otoban kenarindaki çelik bariyer arasinda belli ölçüde uzaklik varken araba birden Gümbür diye bariyere takildi ve hasar aldi tabi taşidiğim üründe hasar aldi..

Bunun gibi bi çok hataya rastladim ama baktim ki öyle 3 5 tane ile sınırlı değil bari adamlara yazalim düzeltsinler.. TSMap güzel, Oyunun kendi orjinal hatirasindan sonra daha geniş gidilmemiş yerler var ama hatalar bazen İllallah dedirtiyor..

Oradaki yol kapalı, bir hata yok. Yol çalışması var, oraya yaklaşmadan önce bunu anlatan tabela var. Almanca yazıyor tabi. Almancanız yoksa dikkatinizi çekmemesi normal. Haritada 1 yazan yerin üstündeki ilk çıkıştan hamburg'a doğru dönün. İkinci yol ayrımından sola dönün.

Gerçek hayatta da navigasyonun açık olarak gösterdiği ancak kapalı olan yollar olabiliyor. Bence güzel bir ayrıntı olmuş. Hız limitleri içerisinde seyir ederseniz uyarı levhalarını okuyabilirsiniz.

• Oyun Oynanmıyor Artık Gm'ler yöneticiler Bozdu İşi Sabit Hız 90 Şaçmaladılar Oyuncuda Kalmadı Zaten
  • Şu yapay zekayı halen düzeltemediler gitti, yine beni sinirlendirmeyi başardı SCS. Şerit değiştirmek için sinyal veriyorum, yandaki yapay zeka bir yavaşlıyor bir hızlanıyor bu sırada, yol verecek mi vermeyecek mi belli olmuyor. Ayrıca benzinli çıkışı gibi yerlerde sinyal verdiğim halde tam dibimdeyken yol vermeleri de ayrı olay. Bazen şehir içinde de dönmek için sinyal verirken kimisi duruyor kimisi göz göre göre çarpıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • DAF seven varsa alsın burdan :D
  • 
Sayfa: önceki 28042805280628072808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.