Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73.244
Cevap
384
Favori
3.686.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24862487248824892490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -BMW-

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Oyunu 1,5 aydır oynamıyordum bir iki sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Oyuna yeni çekiciler ne zaman gelecek?
    İskandinavya DLC'si ile gelecek mi?

TSM'in yeni haritasında İstanbul Edirne olacaktı o yeni harita ne zaman çıkacak.

Yeni çekiciler muamma.

İskandinavya DLC si çıkıç tarihi belli değil ama fazla sürmez çünkü paralı olacak.

TSM kullanmıyorum yani harita modu kullanmıyorum, o zaten mod ve çıktı şuan kullananlar var.

Cevabınız için teşekkürler. Fakat dediğim haritaya yeni güncelleme ile İstanbul ve Edirne eklenmemiş. Sadece buglar düzeltildi diyor.

Büyük ihtimalle İskandinav DLC'si bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

yeni gelen 1.12.1s sürümünde fotoğraf kısmında yeni özellikler gelmiş ekranı sağa sola döndürme renk tonlarıyla oynama gibi şeyler eklenmiş bu da benim fotom

Evet
    güzel olmuş.

• Önemli değil dediğim gibi ben kullanmıyorum ve geldi biliyordum. TSM kullananlar var bilgi verirler

iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 15 Ağustos 2014; 11:41:06 >
  • İskandinav DLC'si büyük ihtimalle, isveç,danimarka vs gibi kuzey avrupa ülkelerini kapsıycak. Türkiye'nin olacağına dair bir bilgi, ne SCS, ne TSM ne de Simuwelt' de yok.
    Umutla bekleyelim ama sanmıyorum geleceğini..
  • Ben scs'nin yerinde olsam bugüne kadar retaillere verilmeyen skinler ve bu kargo pack dlc'sinden oluşan bir paket yapar uygun fiyata kendi sitem üzerinden de satışa sunardım.Neticede amaç para kazanmak ve gelir elde etmekse her yol denenmeli.Kendim harita dlc'sini ilk çıktığı zaman resmi site üzerinden almıştım.
  • BayTOzAy B kullanıcısına yanıt
    siz öylesiniz ama hocam oyun oynayanların büyük bir çoğunluğu steam üzerinden alan kişiler oyunu steam üzerinden daha basit olduğu için bu işler yapımcılarında işine geliyor doğal olarak
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Doğru ama madem ki firmanın amacı daha çok para kazanmak ki araç skinlerinden elde ettikleri geliri ne için kullandıklarını bloglarında açıklamışlardı bu doğrultuda ben firmanın yerinde olsam bu amaç doğrultusunda bütün mevcut kanalları kullanırım onu demek istiyorum.İskandinavya dlc'si kendi siteleri üzerinden muhakkak ki satışa çıkacaktır o ayrı ama mesajımda dediğim gibi ufak ufak çıkan dlc'leri bir paket haline getirir sitem üzerinden de satışa koyardım yoksa her mini dlc'yi resmi site üzerinden de satışa koymak ayrıyetten hele ki steam varken biraz absürd olurdu.Benimki naçizane bir fikir.
  • Beyler yok mu yardım edebilecek serbest çalışa girdiğim zaman şehirlere tıklıyorum sağda ki liste boş gözüküyor her şehir için niye böyle oldu bu ? Tek tek gidip bakmak zorunda kalıyorum
  • Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    Büyük ihimalle modlardan birisi çakışıyordur. Modları tek tek kaldırıp dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluttr

Büyük ihimalle modlardan birisi çakışıyordur. Modları tek tek kaldırıp dene.

Hiç mod yüklemedim ki. Bu steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp özellikleri açıp betalardan seçiyoruz ya onda sıkıntı olsa mp açılmaz herhalde değil mi ? Sizde hangi beta seçili şuan ?
    public beta 1.11 seçili bende.
    Mod yoksa olmaması lazım. Olmadı oyunu kaldırıp steam üstünden tekrar indirin.
    konsolu aç g_force_economy_reset 1 yaz sonra oyunu kaydet ve tekrar gir, sonra g_force_economy_reset 0 yap.
    .
  • Deneyeceğim ikisini de teşekkürler.
  • quote:

İskandinav DLC'si büyük ihtimalle, isveç,danimarka vs gibi kuzey avrupa ülkelerini kapsıycak. Türkiye'nin olacağına dair bir bilgi, ne SCS, ne TSM ne de Simuwelt' de yok.
    Umutla bekleyelim ama sanmıyorum geleceğini..

İskandinavya Dlc'sinde İsveç , Norveç ve Danimarka ülkeleri olacak.
    http://www.simulasyonturk.com/euro-truck-simulator-2-iskandinavya-dlc-bilgileri/

• quote:

Bu arada dün gece yeni çıkan Heavy Cargo Pack DLC'sini satın aldım (4,99 USD) oynama şansım olmadı ama yükler gayet güzel görünüyor yat, vinç vs var listede. TSM ve JPM ile de sorunsuz çalışıyorlar.

Hocam bende aldım bu dlcyi ancak bir sorunum var. Yükleri bir türlü bulamadım. Serbest çalıştan baktım.
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk başta bulamamıştım. Aralarda oluyorlar genelde menüden dikkatli bakman lazım. Bütün yüklerin arasında tek tük görünüyorlar.
  • yeni çıkan dlc'de yükler yine 24 tonmuş, ben daha ağır sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

yeni çıkan dlc'de yükler yine 24 tonmuş, ben daha ağır sanıyordum.

Eğer doğruysa tam bir yıkım oldu kusura bakmasınlar destek olmak için saçma skin dlclerini bile aldım ama bu gereksiz mod paketine 10$ veremeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Eğer doğruysa tam bir yıkım oldu kusura bakmasınlar destek olmak için saçma skin dlclerini bile aldım ama bu gereksiz mod paketine 10$ veremeyeceğim

Avrupa'da 3 akslı tırlarda yasal ağırlık sınırı max 25-26 ton hatta Hollanda'da 21 ton civarı. Sanırsam o yüzden ağırlıkları sınırlı tutuyorlar diye düşünüyorum. Aynı hızların 89,9 da sabitlenmesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Helikopteri 3 ton,yati 9 ton gordum Agirlik arttiran modlar cikmis hemen.
  • 
Sayfa: önceki 24862487248824892490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.