Şimdi Ara

###EURO TRCUK SİMULATOR FAR SORUNU###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EURO TRCUK SİMULATOR'DE FARLARI YAKINCA KASMA YAPIYOR NEDEN??BİR ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI??
    Hemde Her sistem uyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 14 Kasım 2012; 20:37:36 >

• bende de vara aynı sorun sürüşü etkiliyor 90 km giderken

SİSİTEM P8700 2.53 GHZ
    4 GB DDR3 RAM
    HD 4650
  • ekran kartınız yeterli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

ekran kartınız yeterli değil.

Bir arkadaşımda radeon hd 6850 var onda bile kasıyor oyun. Ben geforce kullanıyorum bendede kasıyor farları açınca. Birkaç ayarla çözdüm gerçi ben. Işık mesafesi falan düşürünce düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Bir arkadaşımda radeon hd 6850 var onda bile kasıyor oyun. Ben geforce kullanıyorum bendede kasıyor farları açınca. Birkaç ayarla çözdüm gerçi ben. Işık mesafesi falan düşürünce düzeliyor.

gtx 460 var bende hiç sıkıntı çekmiyorum. tabi ssd kullanıorum oyun ssd de yüklü ondanda olabilir. veya powerınız yeterli değildir e.kartı için..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

gtx 460 var bende hiç sıkıntı çekmiyorum. tabi ssd kullanıorum oyun ssd de yüklü ondanda olabilir. veya powerınız yeterli değildir e.kartı için..

Hocam gta4ü sorun suz oynatan bir sisteme sahibim. Bu oyuna gelince birçok sorun çıktı , şuan orta ayarda oynuyorum mecburen.

• Bende 5750 var son ayarlarda oynuyom bir sorun olmuyor fakat ekran kartı ısınınca kapatıyor bilgisayar kendini oda sadece bu oyunda kapatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burn~ -- 14 Kasım 2012; 15:42:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun optimizasyonu cok kotu o yuzden takiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67145153 bu konuya bir gozat istersen.

Bir de "trcuk" degil "truck"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67145153 bu konuya bir gozat istersen.

Bir de "trcuk" degil "truck"

yok kardeş ben biliyorum denedim geçmiyor
  • Bende'de aynı sorun mevcut.
  • yardımcı olan yok mu arkadaşlar??
  • yardımı olan

• Dell İnspiron 1564 İ5 3 GB RAM 1 GB Ati ekran kartı ile kasıyor çoğu zaman gece yola çıkmıyorum ya da farsız gidiyorum paso ceza tabi ...
  • benim hepsi uyuyor hatta kat kat iyi ama kasıyor anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.