Şimdi Ara

Euro 2016 Bilet İhtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Euro 2016 Bilet İhtiyacı
    Merhaba arkadaşlar, Euro 2016 türkiye grup maçlarına CAT1 ve CAT2 olacak şekilde biletlere ihtiyacım vardır.
    Gişe fiyatından maksimum 50-60 euro fazla olarak ödeme yapacağım .diğer şekilde uçuk kaçık fiyat isteyenler. Sağ ellerini ağzına götürüp yalasınlar.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bayrampaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  Euro 2016 Bilet İhtiyacı

ycakır isimli arkdaş gişenin 40 50 euro falzasına bilet arıyor bana 500 euro fiyat çekiyor
    3 katı gişenin

çok temiz bir arkdaş cidden
  • arifcoskun05 A kullanıcısına yanıt
    en ön sıra koltuk 4 kişilik yerim var. o fiyatı da cekmem normal fakat orta sıralarda olan biletler için vereceğim fiyat belli

• benim ömrüm stadlarda geçti...uefa koltuğua göre fiyat biçseydi ön koltuklar 500 euro arkadaki koltuklar 100euro derdi amacınız belli...işte kıvırmayın...150 lik bileti 200 e kapatıp 500 e itelemek
  • 500 euro ya kimseye bilet satmadım. satsaydım bunu ticaret olarak algılayabilirdin fakat ben bu biletleri büyük gruplarım için topluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.