Şimdi Ara

Euko çar dizmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna başlayalı 5 6 gün oldu şuanda bankamda 45 m var waiorum humanım lwl im 53 zor lwl alıyorum elimde görev itemi var gece 03 e kadar onlineyim

Arkadaşlar ben zaten ft ile günde 5 m kaldırıyorum onun dışında günde 5m kaldırmak icin ne yapabilirim ticaret ve kazı haricinde sıkılmadan ve legal olan

Elimde raptor 7 üzerimde chitin set 7 old takılar ile ne kadar başarılı olabilirm benim amacım boss ları kolay kesebilen andreamda ortalma adam alan ortalama bir clana giren car isdiyorum bu itemlerle yapabilirmiyim

Birde ben 7 raptorla 2 sene sonra bile saygıdeger olabilirmiyim?

Sizce raptor 7 almak yerine para biriktirip daha iyi bir itemmi almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 29 Haziran 2012; 10:10:05 >

• 7 chitinlerle pk atmayı unutabilirsin bir kere Bosslar uskoya göre 2-3-4-5-6-7 kat daha güçlü. cz deki bosslar 45dk da bir düşen stone bossları ve 1 party adam anca keser. Shaula falan 2-2.5k vuruyor. Eslanttaki bosslar da cz kadar olmasa bile zor. Ben önceden 72 warriorla df talos falan kesebilirdim ancak burda 2 attacker ile kesmek 10dk yı buluyor. Boss için en az howling sword skilli şart.

Raptor 7 iş yapar ancak en azından +5 krowaz seti yapmanı tavsiye ederim. Para kasmak istiyorsan cz fosillere git saatte 3-4m kasabilirsin. Hatta charı pazara bırakırım tüm gün diyorsan 6m'e kadar çıkabilir bu rakam.
  • ben ticaretle günde 50m kasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

ben ticaretle günde 50m kasiyorum

Ben girakon serverinden arkadaşdan aldıgım 80m ile 13 gb yaptım ozaman itemini dizen dizmiş pazarda herkes itemi satmak isdiyordu 10 kişini 3 kar etmek isdiyordu ama euko da 10 kişinin 10 da kar etmek isdiyor o yüzden bişey yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

ben ticaretle günde 50m kasiyorum

Ben girakon serverinden arkadaşdan aldıgım 80m ile 13 gb yaptım ozaman itemini dizen dizmiş pazarda herkes itemi satmak isdiyordu 10 kişini 3 kar etmek isdiyordu ama euko da 10 kişinin 10 da kar etmek isdiyor o yüzden bişey yapamıyorum

eukoda upgrade ile para yapabilirsin. +5 chitinleri 3-3.25den alacaksın +6 yapıp 7.5dan satacaksın. Veya md +1 3m alıp +6 yapacaksın. Daha iyi kar istersen shard basabilirsin ancak o bus ile basıldığından maliyeti fazla olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    5 ay önce açıldı
    Herada 42lwlİtemsiz wizard
    17 yıl önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.