Şimdi Ara

Eu Lcs W1 D2 'Maç Özetleri'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ligin çiçeği burnunda takımı OG 2. günü de muazzam bir performansla noktaladı.
    Rumble-Gragas-Le Blanc-Vayne-Annie beşlisi ile oyuna çıkan takım maçı 20/6 kazanmayı başardı.
    7/0/8 lik Vayne performansıyla göz dolduran SGT'sı Niels rakiplerine parmak ısırttı.
    Karşı takımdaki büyücü şampiyonlara karşı Sihiriçen tercihinde bulunan Vayne izleyenleri şaşırttı.
    Ormancı ve Destek oyuncusunun aldıkları Görkemli Zafer eşlasıyla yüksek hareket kabiliyetine
    ulaşan takım maçı kolay bir şekilde kazanmayı bildi.

Ormanda Evelynn seçiminde bulunan H2K takımı, Evelynn ile kaybedenler kulubünde yerini aldı.
    Orta koridordaki Kassadine güçlenmesi için yeterli zamanı kazandıramayan takım,
    rakibinin kasmış Le Blanc ve Vayne'ine karşı çaresiz kalarak günü yenilgiyle noktaladı.

2. GIA - CW

Çok çekişmeli ve ortada giden maçta son pozisyonda Dörtte Dört yaparak GIA takımını zafere taşıyan SGT'sı Adryh oldu.
    20/19 luk skorla sona eren maçta ormanda Jarvan IV tercihinde bulunan GIA oyuncusu Fr3deric,
    dün OG takımına karşı Evelynn seçimiyle aldığı bozgunun hırsını CW takımından çıkardı.

Turnuvaya göz dolduran bir performansla başlayan CW takımı ise 2. günde aradığını bulamadı.
    Dün Draven seçimiyle adeta takımını taşıyan Freeze, bu karşılaşmadaki Urgot seçimiyle
    iyi işler başarmış olsa da sınırlı hasarı yüzünden takım arkadaşlarının hasarına muhtaç kaldı.
    Yeteri kadar gelişemeyen Azir'den beklenen hasar gelmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

3. ROC - GMB

Sahneye Maokai-Lee sin-Azir-Kogmaw-Alistart beşlisiyle çıkan Roccat ekibi global görevlerde rakibine ezici
    üstünlük kurarak rahat bir galibiyete imza attı.
    Dün Hecarim ile istediğini yapamayan üst koridor oyuncusu Steve, bu gün Maokai tercihiyle rakiplerine
    vadiyi dar etti.
    Yine dün Cassiopeia ile yenilgi alan orta koridor oyuncusu Nukeduck, bu gün 4/0/11 lik muazzam
    bir performansa maça damgasını vuran isimlerden biri oldu.

2. günü de yenilgiyle kapatan Gmb takımı vadiye Jax-Volibear-Victor-Ezreal-Thresh kompozisyonu ile çıktılar.
    Ejderha ve baronda varlık gösteremeyen Gmb ekibi takımda bir şeylerin eksik olduğu izlenimini
    vermeye devam ediyor.

4. FNC - SK

Maçın başında geriye düşen ekip FNC olsa da, oyunun orta dönemlerindeki takım savaşlarında çok
    güzel pozisyon alıp,
    SK ekibinin hatalarını değerlendirerek oyun sonu durumu 24/14'e getirerek kazanmayı bilen ekipte
    yine FNC oldu.
    Sahaya 3 tank(Gnar-Reksai-Alistar) ve 2 taşıyıcı(Cassiopeia-Ashe) ile çıkan Fnatic tecrübesini
    konuşturarak bir galibiyete daha imza attı.

Dünkü maçını 20/2 gibi büyük fark yiyerek yenilen Sk ekibi, bu maçta varlık gösterebilmiş olsa da
    yine sonuca ulaşamayıp haftayı 2 yenilgi ile kapatan takımlar arasında yerini aldı.Sk ekibinin
    kompozisyonu ise Maokai-Nidale-Azir-Kalista-Bard şeklindeydi.

5. EL - UOL

Dün Fnatic takımına yenilen Unicorns Of Love takımı bu gün hıncını Elements den çıkararak
    14/6 lık bir skorla galibiyete ulaşan taraf oldu. Maokai-Gragas-Kogmaw-Urgot-Annie
    seçimlerinde bulunan oyuncular 2 tam, 2 yarı tanklık bir kompozisyon ile rakiplerine zor anlar yaşattılar.

Rumble-Reksai-Victor-Sivir-Nautilus şampiyonlarını seçen EL takımı beklenen performansı
    veremeyerek haftayı 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile kapatmış oldu.

EU LCS de ilk haftayı geride bırakırken takımların performansları şu şekilde oldu :

Fnatic 2/0
    Origen 2/0
    Copenhagen Wolves 1/1
    Elements 1/1
    Giants Gaming 1/1
    H2K 1/1
    Roccat 1/1
    Unicorns Of Love 1/1
    Gambit Gaming 0/2
    Sk Gaming 0/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Faker -- 30 Mayıs 2015; 13:26:38 >

• Gmb ejderha ve baronda varlık gösteremedi yazmışın da ilk ejderhayı aldılar, baronu da gizlice alacakken forgivenın ultiyle kendini göstermesi sayesinde çaldırıp alacakları oyunu verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

Gmb ejderha ve baronda varlık gösteremedi yazmışın da ilk ejderhayı aldılar, baronu da gizlice alacakken forgivenın ultiyle kendini göstermesi sayesinde çaldırıp alacakları oyunu verdiler.

karşı takımın 4 ejder 1 baronuna karşılık tek 1 tane ejderhaları var, globaller başa baş gitmiş diyebilir misin bu durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fake Faker

quote:

Gmb ejderha ve baronda varlık gösteremedi yazmışın da ilk ejderhayı aldılar, baronu da gizlice alacakken forgivenın ultiyle kendini göstermesi sayesinde çaldırıp alacakları oyunu verdiler.

karşı takımın 4 ejder 1 baronuna karşılık tek 1 tane ejderhaları var, globaller başa baş gitmiş diyebilir misin bu durumda?

Yaptığın yorumların hepsi maçı izlemeyen açıp istatistiklere bakan adamın yapacağı yorumlar eğer öyle yapacaksan direk maç istatistikleri diye konu aç resimlerini çekip koy hem kendini yormamış olursun.

Baronda ve ejderde varlık gösteremedi demek oyun boyu almak için çaba sarfetmedi demektir. İlk ejderi almış 2 k önde baronu da alacakken ortada teamfight bile olmadan junglerın smite kaçırması sonucu baron çaldırmış takıma ejderde ve baronda varlık gösteremedi denmez. Baron çaldırıp maçı sattı denilir. Kendini hergün böyle yoracaksan en azından maçları izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 30 Mayıs 2015; 13:07:50 >

• quote:

quote:

quote:

Yaptığın yorumların hepsi maçı izlemeyen açıp istatistiklere bakan adamın yapacağı yorumlar eğer öyle yapacaksan direk maç istatistikleri diye konu aç resimlerini çekip koy hem kendini yormamış olursun.

Baronda ve ejderde varlık gösteremedi demek oyun boyu almak için çaba sarfetmedi demektir. İlk ejderi almış 2 k önde baronu da alacakken ortada teamfight bile olmadan junglerın smite kaçırması sonucu baron çaldırmış takıma ejderde ve baronda varlık gösteremedi denmez. Baron çaldırıp maçı sattı denilir. Kendini hergün böyle yoracaksan en azından maçları izle.

şimdi bak güzel kardeşim , ben burada tutup her detayı her ayrıntıyı anlatırım diye bir garanti mi veriyorum sana ? kısa özet azarak geçiyorum maçları, o kadar ince ayrıntı arayışına girip bu işin üstüne çok düşecek olsam gidip riota başvuru yapar orada çalışırım, hobi meselesi bu . hiç anlam veremediğim bir açık yakalama yarışındasın. tamam ne diyorsan öyle olsun. bende yazdıklarıma iman et demiyorum sana zaten, beğenmiyorsan olmamış der geçersin, ben yorumum hakkındaki yorumunu yazman için açmadım bu konuyu, zaten maçları özet geçip forumdakilerin maçlar hakkındaki yorumlarını duymak en iyisi, her maçı 500 kelime yazıp paylaşacak halim yok.bana bu işi böyle yapma şöyle yap diyene kadar oturur kendin yazarsın konunu bizde okur yorumumuzu yaparız. yaklaşımın hoş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Faker -- 30 Mayıs 2015; 13:18:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi bak güzel kardeşim , ben burada tutup her detayı her ayrıntıyı anlatırım diye bir garanti mi veriyorum sana ? kısa özet azarak geçiyorum maçları, o kadar ince ayrıntı arayışına girip bu işin üstüne çok düşecek olsam gidip riota başvuru yapar orada çalışırım, hobi meselesi bu . hiç anlam veremediğim bir açık yakalama yarışındasın. tamam ne diyorsan öyle olsun. bende yazdıklarıma iman et demiyorum sana zaten, beğenmiyorsan olmamış der geçersin, ben yorumum hakkındaki yorumunu yazman için açmadım bu konuyu, zaten maçları özet geçip forumdakilerin maçlar hakkındaki yorumlarını duymak en iyisi, her maçı 500 kelime yazıp paylaşacak halim yok.bana bu işi böyle yapma şöyle yap diyene kadar oturur kendin yazarsın konunu bizde okur yorumumuzu yaparız. yaklaşımın hoş değil

Birincisi burası forum kurallar dahilinde istediğim şey hakkında istediğim şeyi yazarım. Sen de bi paylaşımda bulunuyosan eleştiri geldiği zaman açık arıyosun demeyeceksin. Senin gibi tanımadığım etmediğim adamlarla kaynıyo forum her yazdığını eleştirdiğim adamın açığını arıyo olsam vaktim kalmaz.

Ben de maçı izlememiş izlenimi yarattın onu söyledim. Heralde herkesin "oo hll qnq çok iyi yazmışın" falan yazmasını bekliyosun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birincisi burası forum kurallar dahilinde istediğim şey hakkında istediğim şeyi yazarım. Sen de bi paylaşımda bulunuyosan eleştiri geldiği zaman açık arıyosun demeyeceksin. Senin gibi tanımadığım etmediğim adamlarla kaynıyo forum her yazdığını eleştirdiğim adamın açığını arıyo olsam vaktim kalmaz.

Ben de maçı izlememiş izlenimi yarattın onu söyledim. Heralde herkesin "oo hll qnq çok iyi yazmışın" falan yazmasını bekliyosun.

hiç anlatamıyorum ki sana derdimi güzel kardeşim, eleştri dediğin böyle yazamassın şöyle yazacaksn demek ise güzel eleştrilerin için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda bu tarz konular pek fazla açılmıyor. Bu yüzden eleştirilerimizi daha yapıcı yaparsak birbirimize destek olmuş oluruz.
    Emeğe saygı. Devamını bekliyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okuyamadım ama güzel olmuş emeğine sağlık devamını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.