Bildirim
ETS2 FOTOĞRAF & VİDEO ALBÜMÜ (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Senin direksiyon göbee niye beyaz değil? -
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Senin direksiyon göbee niye beyaz değil?
Yeni FH'da İki farklı iç döşeme seçeneği var. -
Bir tane driving force ex buldum ikinci el, 85 TaLe'ye. Nasıldır, alınır mı? Ne tavsiye edersin? GT mi olsun illâ? -
-
quote:
Bir tane driving force ex buldum ikinci el, 85 TaLe'ye. Nasıldır, alınır mı? Ne tavsiye edersin? GT mi olsun illâ?
GT olmasına gerek yok çünkü arada ciddi bir fiyat farkı var. Test edip alma şansın varsa değerlendir derim ben. -
Teşekkürler, sağol. Yanlız bu ex'lerde vites yokmuş. Gerçi ben sadece otomatik kullanıyorum, ama direksiypndaki düğmelerden ikisini D ve R olarak atamak yeterli olacaktır herhalde...
Bu da konvoyda bahsettiğim karavanlı ve burunlu volvo çekicinin video linki:
https://www.youtube.com/watch?v=lszkVa9qaZQ
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi
quote:
Bir tane driving force ex buldum ikinci el, 85 TaLe'ye. Nasıldır, alınır mı? Ne tavsiye edersin? GT mi olsun illâ?
GT olmasına gerek yok çünkü arada ciddi bir fiyat farkı var. Test edip alma şansın varsa değerlendir derim ben.
Az önce ilan sahibi ile görüştüm. Direksiyon formula 1 oyununda çok iyiymiş ama ets'de iyi değilmiş. 180 derece döndüğü için böyle söyledi...
Ben de teşekkür edip vaz geçtim. GT'ler kaç derece dönüyor?
-
quote:
quote:
quote:
GT olmasına gerek yok çünkü arada ciddi bir fiyat farkı var. Test edip alma şansın varsa değerlendir derim ben.
Az önce ilan sahibi ile görüştüm. Direksiyon formula 1 oyununda çok iyiymiş ama ets'de iyi değilmiş. 180 derece döndüğü için böyle söyledi...
900 derece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Ben Logitech Momo ile oynuyorum. Bu direksiyon da 90+90 derece dönüyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X