Bildirim
ETS2 - 1.14.2 GÜNCELLEME YARDIM....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tavsiyemiz oyunu Steam'den satın almandır. -
Orijinal al böyle uğraşma :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben oyunu bugün aldım. Crack'ten kurtulduğum için çok mutluyum. Oyunu MP olarakda oynayabiliyorum. Steam'de indirim vardı 13.30 tl 'ye aldım. Fakat indirim bitti. Bir dahakini yakalarsan bence oyunu parayla al. -
26 kasım da bitiyor indirim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
steamden nasıl alacam bu oyunu yardım edin oyunu sepete atıyom ödeme işlemi kısmından takılıyom netten ödeme nasıl yapılıyo anlatırmısınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: suskun4219
steamden nasıl alacam bu oyunu yardım edin oyunu sepete atıyom ödeme işlemi kısmından takılıyom netten ödeme nasıl yapılıyo anlatırmısınız?
kredi kartı ile mi ödeyeceksin? -
quote:
Orijinalden alıntı: gıbıç
quote:
Orijinalden alıntı: suskun4219
steamden nasıl alacam bu oyunu yardım edin oyunu sepete atıyom ödeme işlemi kısmından takılıyom netten ödeme nasıl yapılıyo anlatırmısınız?
kredi kartı ile mi ödeyeceksin?
hallettim kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Captan
Ben oyunu bugün aldım. Crack'ten kurtulduğum için çok mutluyum. Oyunu MP olarakda oynayabiliyorum. Steam'de indirim vardı 13.30 tl 'ye aldım. Fakat indirim bitti. Bir dahakini yakalarsan bence oyunu parayla al.
Yılbaşı indiriminde şu anda tavsiye ederim ben bi arkadaşa dlc ile birlikte 8 liraya aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X