Şimdi Ara

ETS 2 | Oyun İçin Kayıt Yapma Program Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Open Broadcaster Software adlı programla çektim 360p çekim oluyor daha kaliteli oyun içi çekebileceğim program önerirmisiniz ?

Test Yayınım :http://www.youtube.com/watch?v=Aj5pTFQ7P2s

• Action - 1080P ÇEKER
  • OBS nin çözünürlük limiti yok düzgün ayarlarsan istediğin çözünürlük ve kalitede çekim yapabilirsin. Oldukça geniş bi ayarlar menüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

OBS nin çözünürlük limiti yok düzgün ayarlarsan istediğin çözünürlük ve kalitede çekim yapabilirsin. Oldukça geniş bi ayarlar menüsü var.

İşin güzel tarafı ayarları bende bulamadım adam akıllı

1080p kayıt için nasıl ayar yapmak gerek çok aradım bulamadım hassas noktasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ıIMAJORIı.

Action - 1080P ÇEKER

Yanlış hatırlamıyorsam oyun içi çekmeyi ayarlayamamıştım çok aradım ama bulamadım ayrıca sanırım çok yüksek boyutta kaydediyor kaydı.
  • tr01maxi kullanıcısına yanıt
    Settings -> Video -> Resolution Downscale bölümünden çözünürlük kısılabiliyor oradan None seçili olduğuna emin ol.
  • ekran kartın yeni nesil nvidia kart ise nvidianın shadow play programı bu iş için en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Settings -> Video -> Resolution Downscale bölümünden çözünürlük kısılabiliyor oradan None seçili olduğuna emin ol.

Aynen dediğiniz gibi zaten ama Video Kodlamasından " En yüksek bithızı " ayarlamasından max sanırım 720p kayıt oluyor. Benim amacım ekranı nasıl görüyorsam ( 1080p ) kayıt yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

ekran kartın yeni nesil nvidia kart ise nvidianın shadow play programı bu iş için en iyisi

GeForce GT 750M malesef desteklemiyor ( sadece masaüstü modellerde destekliyor )
  • tr01maxi kullanıcısına yanıt
    Bithızının çözünürlük ile alakası yok. Dediğim yerden çözünürlük ayarlarını doğru ayarlayın. Eğer ETS2 ekrana tam oturmuyorsa Sağ tıklayıp menülerin biride Fit to Screen var o seçeğe tıklayın.
  • Fraps ile cekebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love My Fender

Fraps ile cekebilirsin.

o'da aşırı yüksek boyut çıkarıyor 10dk çekicem diye 4-5GB doluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

quote:

Orijinalden alıntı: I Love My Fender

Fraps ile cekebilirsin.

o'da aşırı yüksek boyut çıkarıyor 10dk çekicem diye 4-5GB doluyor

Windows Movie Maker ile Fraps ile çektiğin videonun boyutunu düşürebilirsin, çözünürlük ile ilgili bir düşüş de olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.