Şimdi Ara

ETS 2 e baslasam mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende ETS 2 var, ayrica Logitech Driving Force 900 derece direksiyon seti ve 40" tv var. Yani her sey hazir oyunu oynamak icin ama ne bileyim, icimde tircilik tutkusu mu yok, ya da cok oyun oynadigimdan hangisini oynayacagimi mi sasiriyorum nedir, ne zaman ets'ye girmek istesem icim sıkılıyor, ya da en fazla 10 dakika dayanabiliyorum. Hic ilerlemedim daha.

Aranizda 1 aydan fazla oynayabilen/ dayanabilen var mi? Yani zevkli oluyor mu, boyle dag kenarindan ucurumun dibinddn falan gidebiliyor muyuz? Ben hep asfalt yola denk geldigimden midir nedir cabuk sikildim ama yinede bu sefer ciddi sekilde baslamak istiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok dandik oyun boşa zamanını öldürme bence başlama sakın.
  • Genellikle asfalt ama uçurum kenarları, kıyılar, manzaralar falan çok iyi. Ben 120 saatten fazla oynadım, neredeyse çıktığından beri oynuyorum. (ara verdiğim oldu) Bence sıkıcı değil, çoğu oyunun aksine ilerledikçe sarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Genellikle asfalt ama uçurum kenarları, kıyılar, manzaralar falan çok iyi. Ben 120 saatten fazla oynadım, neredeyse çıktığından beri oynuyorum. (ara verdiğim oldu) Bence sıkıcı değil, çoğu oyunun aksine ilerledikçe sarıyor.

İşte asfalt olması biraz canımı sıktı. Hep aynı yerden gidiyormuşum hissi veriyor. GTA haritası gibi detaylı olsun demiyorum ama, otobandanlardan sonra ara sıra birde şöyle dağ kenarına, ormanlık alanlara gitsek fena olmazdı.
  • Onun için modlar var sanırım. Ben orijinal haliyle oynamayı tercih ediyorum. Oyunda da toprak alanlarda sürebiliyoruz ancak çok kısıtlı alanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Beyler bende ETS 2 var, ayrica Logitech Driving Force 900 derece direksiyon seti ve 40" tv var. Yani her sey hazir oyunu oynamak icin ama ne bileyim, icimde tircilik tutkusu mu yok, ya da cok oyun oynadigimdan hangisini oynayacagimi mi sasiriyorum nedir, ne zaman ets'ye girmek istesem icim sıkılıyor, ya da en fazla 10 dakika dayanabiliyorum. Hic ilerlemedim daha.

Aranizda 1 aydan fazla oynayabilen/ dayanabilen var mi? Yani zevkli oluyor mu, boyle dag kenarindan ucurumun dibinddn falan gidebiliyor muyuz? Ben hep asfalt yola denk geldigimden midir nedir cabuk sikildim ama yinede bu sefer ciddi sekilde baslamak istiyorum..

Böyle sormakla olmaz bence al oyunu oyna hem düzeneğinde varmış. Ben oynadım beğendim şahsen

• Yunan Hırvatistan Macaristan kuzey afrika deteylı almanya danimarka vs. Ulkelerini ekleyen tsm var zupper kullaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    14 yıl önce açıldı
    1 senede A2'den C1 olur mu?
    6 yıl önce açıldı
    12 den 14 e mi 15 e mi gecmeli?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok bana göre değil oyun, yine sıkıldım bir tur attıktan sonra
  • kafa dağıtıyor. Yorucu bir günden sonra açıyorum müziğimi, bakıyorum keyfime...

Ama sınavlara hazırlık sürecine girdiğimden silmek zorunda kaldım. . Oyuna girdim mi bırakasım gelmiyor...
  • quote:

yok bana göre değil oyun, yine sıkıldım bir tur attıktan sonra

Heyecan İstiyosan Trucker Map kullanıcaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpiNeT11

quote:

Truckers map nedir hocam tam olarak anlamadım bu haritayı

• quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

quote:

Goba isimli rus bi arkadaşın yaptığı harita tehlikeli yollar çok olduğu için oyuna heyecan katkıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

quote:

Goba isimli rus bi arkadaşın yaptığı harita tehlikeli yollar çok olduğu için oyuna heyecan katkıyor

Mod olarak neler kurmalıyım sizce hocam araç fizikleri vs. hiç bilgim yok modlar hakkında önerirseniz sevinirim.

• bence kesinlikle kurman gerekenler

1-harita modu (trucksim map yada truckers map ama şu an truckers map ta sorun var girişte 15-20 dk bekletiyor)

2 kamera modu (tavsiyem kacak arkadaşın verdiği mod sürekli onu kullanıyorum ben en iyisi şimdilik bu)

3- bide şu mega paketi kurarsan oyun gayet güzel hale gelicektir..http://ets2.lt/en/mega-pack-v2/

isteğe göre winter modda kurabilirsin(kış modu yani)

ETS 2 e baslasam mi?

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 20 Şubat 2014; 14:58:51 >
  • quote:

bence kesinlikle kurman gerekenler

1-harita modu (trucksim map yada truckers map ama şu an truckers map ta sorun var girişte 15-20 dk bekletiyor)

2 kamera modu (tavsiyem kacak arkadaşın verdiği mod sürekli onu kullanıyorum ben en iyisi şimdilik bu)

3- bide şu mega paketi kurarsan oyun gayet güzel hale gelicektir..http://ets2.lt/en/mega-pack-v2/

isteğe göre winter modda kurabilirsin(kış modu yani)

ETS 2 e baslasam mi?

undefined

Hocam indiriyorum modları şuan ama nereye kurulacağı yazmıyor zahmet olmazsa yazar mısın ?

• Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/ Mod

içine atıcaksın oyuna girdikten sonra profil oluştururken sağda modlar var ordan etkinleştriceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 20 Şubat 2014; 16:44:22 >
  • Zorla kimseye oyun oynatacak halimizi yok. Zaten herkes her oyunu beğenmek, her oyundan zevk almak zorunda değil. Kişiye, zevkine göre seveceği oyunlar değişebilir. Monoton bir oyun. Hep aynı şeyleri tekrarlamayı sevmiyorsan oynanacak oyun değil. Fakat şu var ki düşünmeni gerektirmediği için kafa yormayan bir oyun ve kafa dinlendirmek için ideal bir oyun. Başka da pek öyle ahım şahım bir oyun olduğu söylenemez.

"Ne olur oyna, yalvarırım oyna" dememizi de beklemiyorsundur herhalde.
  • Çok sağol teşekkürler
  • Oynarken Damar Fm i aç tarayıcıdan bak bakim nasıl moda giriyorsun müziksiz oynayınca pek sarmıyor oyun şimdi o dfgt bende olacaktı varya :D Döktürürdüm ortalığı

Edit : Baya zaman geçmiş ya farketmemişim naptın başladın mı bari ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 15 Nisan 2014; 20:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Oynarken Damar Fm i aç tarayıcıdan bak bakim nasıl moda giriyorsun müziksiz oynayınca pek sarmıyor oyun şimdi o dfgt bende olacaktı varya :D Döktürürdüm ortalığı

Edit : Baya zaman geçmiş ya farketmemişim naptın başladın mı bari ?

Yok hocam bana göre değilmiş öyle uzun yolda sürmek falan.. City Car indirdim, makas falan atıyorum otoyolda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.