Yarım yamalak bildiklerinizle bişeyler yazıyorsunuz. Cevabınızı alıncada hep bu tarz mesajlar yazıyorsunuz. Alıştık artık
@Ghostrdr mevzu o değil arkadaşım. Söylediklerin üzerine yeni bi tartışma konusu açılır. Bütün Gslılar böyle midir ? Bi konuda Fenerden üstün olmadıkları ispatlanınca direkt UEFA'ya vururlar olayı.
Neyse yoruldum ben. Sizle uğraşamıcam daha fazla. Anlıyorum, kendi bölümünüzde hareketlilik yok, buraya gelip laf yemekte hoşunuza gidiyor.
adam doğru söylemis gidin kendi topiginize burası bizim
her sene etoo fb de am biz göremizo :)) geçen senede fb deydi :)) bu carlos gibi olacak 40 sefer sölince oluyo hesabı:))
Benim anlamadığım neden fenerbahçe forumunu bizden çok takip edenler diğer takımdan oluyor.Her transfer haberine yok gelemez yok yaşı kaç bilmemne. Arkadaşım madem fenerli değilsin git kendi forumuna tartış takımının halini neden bizi takip ediyorsun bi korkun mu var
Eto fenere gelecek kadar akılsız değil..daha doğrusu Türkiye ye gelecek kadar akılsız değil..
Eto ? fenere ?
quote:
Orjinalden alıntı: bobo1903
quote:
Orjinalden alıntı: unforgiv3n
İnter Barcelona'ya İbrahimoviç'i verirse gelme ihtimali var.
sen buna inanıyomusun
şahsen ben inanmıyorum
hayırlı olsun süper trasnfer fbden başka kimse alamazdı zaten.
bi fenerli olarak isterim etoyu fenerde ama çok para ister
10 sene sonra belki
quote:
Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo
10 sene sonra belki
bize 10 sene sonra size HİÇÇÇ gelmezz
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
Benim anlamadığım neden fenerbahçe forumunu bizden çok takip edenler diğer takımdan oluyor.Her transfer haberine yok gelemez yok yaşı kaç bilmemne. Arkadaşım madem fenerli değilsin git kendi forumuna tartış takımının halini neden bizi takip ediyorsun bi korkun mu var
ya ben bunu anlamıyorum
burası forum değil mi
kusura bakma ama burda olan neyse diğer takımların da bu bölümden farkı yok
yani herkes birbirinin konusuna yorum yapıyor biri gidip öbür takımın bölümüne saçma sapan konu açıyor v.s.
ayrım yapmıyorum her takım taraftarı böyle ve bu konu için yapacak birşey yok
konuya gelirsek eto'o hiçbir türk takımına gelmez en azından önümüzdeki birkaç yıl için geçerli bu düşünce
adam neredeyse gol kralı oluyordu ve peşinde birçok ünlü kulüp var ve bi röportajında barcelona dışında sadece marsilyada oynamak istediğini belirtmişti
@overlord
quote:
Bu sene bizde(Fb) 4 tane 30 yaş üstü oyuncu vardı,bu sayı beşiktaş'ta 5,galataray'da 9'du
Tamam
quote:
Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
quote:
ya ben bunu anlamıyorum
burası forum değil mi
kusura bakma ama burda olan neyse diğer takımların da bu bölümden farkı yok
yani herkes birbirinin konusuna yorum yapıyor biri gidip öbür takımın bölümüne saçma sapan konu açıyor v.s.
ayrım yapmıyorum her takım taraftarı böyle ve bu konu için yapacak birşey yok
konuya gelirsek eto'o hiçbir türk takımına gelmez en azından önümüzdeki birkaç yıl için geçerli bu düşünce
adam neredeyse gol kralı oluyordu ve peşinde birçok ünlü kulüp var ve bi röportajında barcelona dışında sadece marsilyada oynamak istediğini belirtmişti
Ben sadece diğer takımlar yapıyor demiyorumki bi fenerbahçeli olarak sadece bu bölüme girdiğim için onları görüyorum ben. Boşuna ayırmamışlar bölümlere heralde
bana göre forumu bölümlere ayırmanın amacı bi düzen sağlamak herkesin aradığı konuyu kolay bulmasını sağlamak...farklı görüşten insanların bi başlık altında yorum yapmasını engellemek değil...ha adamın teki gelip fenerbahçe bölümüne beşiktaşla ya da galatasarayla alakalı bi konu açarsa haklısın..
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
quote:
Orjinalden alıntı: unforgiv3n
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
4 sene sonra gelebilir. yaşı 32 olunca.
Arkadaşım anladığım kadarı ile Fenerbahçeli değilsin.Başka takımlara laf sokarakmı kendi tuttuğun takımın yüceliğini hazmedeceksin.Herkez haddini bilsin ve diğer takımlarada saygılı olsun.
haha , laf sokmak olarak mı anladın bunu... Fenerbahçenin geçmişine bakarak konuşuyorum ben , tarihi böyle fenerbahçenin... dünya çapındaki yıldızları yaşları 32 olmadan alamıyor.. ha istisna olup da gelirse , takdir ederiz..
Cidden sen evlere şenliksin. Ortega(arj. 10 numarasıydı o zamanlar) ve Anelka geldiğinde kaç yaşındaydılar acaba?
quote:
bana göre forumu bölümlere ayırmanın amacı bi düzen sağlamak herkesin aradığı konuyu kolay bulmasını sağlamak...farklı görüşten insanların bi başlık altında yorum yapmasını engellemek değil...ha adamın teki gelip fenerbahçe bölümüne beşiktaşla ya da galatasarayla alakalı bi konu açarsa haklısın..
Fenerbahçeliler arasındada farklı görüşlü olanlar var amaç bence bunların kendi aralarında tartışmaları. Çünkü diğer takımlar girince ortalık kızışıyor millet küfretmeye başlıyor.
quote:
quote:
Fenerbahçeliler arasındada farklı görüşlü olanlar var amaç bence bunların kendi aralarında tartışmaları. Çünkü diğer takımlar girince ortalık kızışıyor millet küfretmeye başlıyor.
evet maalesef provakasyon amaçlı yorum yazan insanlar da yok değil
ama herkes kendi bölümüne yazsın diye birşey olamaz
bu hem pire için yorgan yakmaktır hem de uygulama açısından çok zor olur sonuçta otomobil markaları da burada ayrı konular ve orada da tartışmalar çıkıyor koca koca adamlar bi araba için çocuk gibi birbirlerini yiyorlar yani bu örnek çoğaltılabilir..maalesef insanımızın yapısından da kaynaklanan bir durum var ortada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme