Şimdi Ara

etlik aşşaeğlenceden, ankamall e ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek otobüs veya tek dolmuşla gidilebiliyormu, bide kaç dk sürüyor

Etlik Aşağı Eğlence'den Ankamall'a Ulaşım

Aşağı Eğlence'den Ankamall'a ulaşmak için kullanabileceğin birkaç toplu taşıma seçeneği bulunmaktadır:

• Dolmuş:

En hızlı ve en uygun fiyatlı seçenek dolmuştur. Aşağı Eğlence'den Ankamall'a giden iki dolmuş hattı bulunmaktadır:

* **Çayyolu-Ankamall Dolmuşu:** Çayyolu Metro İstasyonu'ndan hareket ederek Ankamall'un önünden geçmektedir.
    * **Keçiören-Ankamall Dolmuşu:** Keçiören Merkez'den hareket ederek Ankamall'un yakınından geçmektedir.

Dolmuşlar genellikle kalabalıktır, bu nedenle yoğun saatlerde biraz bekleme süresi olabilir.

• Otobüs:

Otobüs kullanarak Etlik Aşağı Eğlence'den Ankamall'a ulaşmak için öncelikle 324 numaralı Otobüs'e binmelisin. Otobüs, Aşağı Eğlence'den hareket ederek Ankamall'a giden 222 numaralı Otobüs'ün güzergahıyla kısmen örtüşmektedir. 222 numaralı Otobüs'e aktarma yaptıktan sonra Ankamall'a ulaşabilirsin.

• Metro ve Otobüs:

Etlik Aşağı Eğlence'den Ankamall'a ulaşmanın bir diğer yolu da metro ve otobüs kullanmaktır. Öncelikle M1 Metrosu'na binerek Kızılay durağında inmelisin. Ardından 222 numaralı Otobüs'e aktarma yaparak Ankamall'a ulaşabilirsin.

Ulaşım seçeneğini seçerken seyahat süresi, maliyet ve kalabalık durumu gibi faktörleri göz önünde bulundurmanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Etlikten ostim çakırlar dolmuşuna bin, antares tarafından gidene. İvedik metronun orda in sonra metroya geç akköprü de in. Tek otobüs ya da dolmuş var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrasa -- 12 Mayıs 2013; 16:54:20 >

Orijinalden alıntı: adrasa

Etlikten ostim çakırlar dolmuşuna bin, antares tarafından gidene. İvedik metronun orda in sonra metroya geç akköprü de in. Tek otobüs ya da dolmuş var mı bilmiyorum.

en mantıklısı bu. Yada kızılaydan aktarmalı falan gideceksin.
    Tek vesait yok.

Orijinalden alıntı: Manyetizma

o şekilde biliyorum hocam 2vesait oluyor ve zaman kaybıda çok fazla

O zaman taksiye bineceksin. Başka türlü ihtimal varsa da biz bilmiyoruz.
    Ankara Antares Avm ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.