Şimdi Ara

Etiketleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Facebook da bir sayfam var.Sayfada paylaştığımız videolara üyeler etiketleme yapabiliyor ama resimlere etiketleme yapamıyor.
    Üyelerin resimlere ve diğer herşeye etiketleme yapmasını istiyorum.Onunla ilgili ayarı nereden yapabilirim ?

• Benim bildigim öle bir ayar yok sadece yöneticiler resim ekleyip etiketleyebilir die biliyorum...
  • South Park Turkiye sayfasında hayranlar resimlere de videolara da etiketleme yapabiliyor.
    O sayfanın hayranıyım ve birçok resmine kendimi etiketledim.
  • Be o sorunla 2 sefer karşılaştım resimde sıkıntı oluyodu . Tarayıcı değiştirdim sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Be o sorunla 2 sefer karşılaştım resimde sıkıntı oluyodu . Tarayıcı değiştirdim sorun düzeldi.

Aynı şeylerden bahsettiğimizden emin misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal_dorei

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Be o sorunla 2 sefer karşılaştım resimde sıkıntı oluyodu . Tarayıcı değiştirdim sorun düzeldi.

Aynı şeylerden bahsettiğimizden emin misin ?

Eminim. Sadece ben grupta değil kendi profilimde yapamıyodum.
  • Benim sorunum tarayıcıyla ilgili değil.
    Benim 2 tane facebook hesabım var.Gerçek hesabımla sayfanın sadece hayranıyım, fake hesabımla sayfanın yöneticisiyim.Gerçek hesabıma sürekli Google Chrome den, fake hesabıma da sürekli Mozilla Firefox dan giriyorum.
    Yönetici olmadığım ve Google Chrome ile girdiğim hesabımla South Park Türkiye nin, Rihanna nın ve birkaç sayfanın resimlerinde etiketleme yapabiliyorum ama kendi sayfamda yapamıyorum.
    Bunun bir ayarı olduğundan eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp zoom sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Windows 10 Yazı Fontu Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.