quote:Orjinalden alıntı: dincerZ @webkurdu47 kontörlerin şimdiden hayırlı olsun hocam eywallah hocam..ama yine 6da kaldı..bi türlü 10 u geçemedim ama yine video indiriyorum 10 olur inşallah bugün
quote:Orjinalden alıntı: basrimutaf 30 tane video attım 1 tane yayınlanmadı. ne iş anlamadım yaa hocam toptan yükleme aralıklı yükle
quote:Orjinalden alıntı: GsDoruk Bugün iyi gidiyorum. 5 video gönderdim. 5i de yayınlandı. Maximus TV yerim seni
quote:Orjinalden alıntı: HmB_SaL hocAm maximus tv olayı nedir. Videoları yayınlamadan önce izleyip seçen arkadaşların aklını çelmek için yapılmış bir uygulama.
Maximus TV'yi bilmiyor musun? Dünya çalkalanıyor. BBC'nin yeni rakibi Bizde ortak olmaya çalışıyoruz ama web kurdu yemedi.
quote:Orjinalden alıntı: GsDoruk Maximus TV'yi bilmiyor musun? Dünya çalkalanıyor. BBC'nin yeni rakibi Bizde ortak olmaya çalışıyoruz ama web kurdu yemedi. nazar değdirdiniz artık yayınlanmıyor..rtük ten cezamı ne geldi acaba
quote:Orjinalden alıntı: webkurdu47 quote:Orjinalden alıntı: GsDoruk Maximus TV'yi bilmiyor musun? Dünya çalkalanıyor. BBC'nin yeni rakibi Bizde ortak olmaya çalışıyoruz ama web kurdu yemedi. nazar değdirdiniz artık yayınlanmıyor..rtük ten cezamı ne geldi acaba Kopardın beni. İşte iki kanalın sahip oldukarı. BBC: 450 Muhabir 50 Haber Merkezi Maximus TV: webkurdu Bir denklem kursak: 450 Muhabir + 50 Haber Merkezi = webkurdu Ben gelsem yanına kesin geçeriz de.. İşte istemiyor nedense Yılların tecrübesi Doruk'u neden istemez anlamadım.
quote:Orjinalden alıntı: GsDoruk quote:Orjinalden alıntı: webkurdu47 quote:Orjinalden alıntı: GsDoruk Maximus TV'yi bilmiyor musun? Dünya çalkalanıyor. BBC'nin yeni rakibi Bizde ortak olmaya çalışıyoruz ama web kurdu yemedi. nazar değdirdiniz artık yayınlanmıyor..rtük ten cezamı ne geldi acaba Kopardın beni. İşte iki kanalın sahip oldukarı. BBC: 450 Muhabir 50 Haber Merkezi Maximus TV: webkurdu Bir denklem kursak: 450 Muhabir + 50 Haber Merkezi = webkurdu Ben gelsem yanına kesin geçeriz de.. İşte istemiyor nedense Yılların tecrübesi Doruk'u neden istemez anlamadım. hadi madem o kadar çok istiyorsun alıyorum seni
quote:Orjinalden alıntı: GsDoruk Bir de unutmuşum Ayarsız Çikolatalar Artık ben seni istemiyorum Aranızda Maximus tadan var mı? zaten battı maximus tv..fazla tutmadı yok walla ben tatmadım daha