Şimdi Ara

Ethernet to Usb kablosu hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus T100 TA bir bilgisayarım var hem tablet hem laptop tipi birşey fakat internet kablosunu takabilecegim bir yeri yok ben dönüştürücü aldım denedim yine olmadı

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-ethernet-karti-kablolu-rj45-usb-to-ethernet-105096431

Böyle bir malzeme var elimde internet kablosunu buna takip bilgisayarın kasa kısmına taktım normal usb girişine yani fakat baglanamadim acaba tablet gibi olan kısmına mi baglamam gerekiyor tablet kısmında micro usb girişi var. Bu arada driverini kurdum Windows 8 için olmadı.

http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_T100TA/

Bilgisayarı buradan inceleyebilirsiniz

Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam urun usb den baglanan bir ethernet karti. Aygit yoneticsinde sorunsuz gozuktugunden emin misin? Bence bu driver sorunu.

@mkirgiz27
  • quote:

Orijinalden alıntı: eburaklevent

Hocam urun usb den baglanan bir ethernet karti. Aygit yoneticsinde sorunsuz gozuktugunden emin misin? Bence bu driver sorunu.

@mkirgiz27

Tekrar bir kontrol ederim onu. Yani böyle bir şey mümkün değil mi tabletten İnternet'e bu şekilde bağlanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkirgiz27

quote:

Orijinalden alıntı: eburaklevent

Hocam urun usb den baglanan bir ethernet karti. Aygit yoneticsinde sorunsuz gozuktugunden emin misin? Bence bu driver sorunu.

@mkirgiz27

Tekrar bir kontrol ederim onu. Yani böyle bir şey mümkün değil mi tabletten İnternet'e bu şekilde bağlanmak

hocam android telefon ve tabletlere, usb cihazlarini takmak icin OTG kablo diye bir kablo var, onu alip, usbli etherneti de ona takarsan belki olabilir ama garantisini tabiki veremem, driver sorunu olusabilir
  • Ben de öyle düşündüm sonra micro usb dediğim otg oluyor zaten o kablo ya ihtiyaç olmadan direkt ucu micro usb olan ethernet ara kablosu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driver's sitesinden aldım tekrar kurdum böyle gözüküyor.
     Ethernet to Usb kablosu hakkında ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki driverı kurup denermisiniz..

http://www.asix.com.tw/FrootAttach/driver/AX88772C_772B_772A_772_Win8.x_v3.16.8.0_Drivers_Setup_v3.0.2.0.zip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim fakat aynı kurulumu yaptım sitesinden aldım ama yine olmadı

• Kabloyu pc ye takmak yerine bir router alip kabloyu router ile kablosuz yapmak daha mantikli degilmi

• Çok mantıklı fakat yurtta koblosuz bağlantı yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkirgiz27

Çok mantıklı fakat yurtta koblosuz bağlantı yasak

Nano routerler var
    cihazi ve ssid yide gizlersin tamamdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 24 Aralık 2014; 13:54:16 >
  • :) :) ben bir de micro usb uçlu dönüştürücü siparişi verdim direkt tablete bağlayıp denerim inşallah olur. Şeytanlığa gerek yok

• arkadaşım tablet türü ürünleri ethernet kablo ile internete bağlamak için bir sürü dönüştürücü imal ettiler. (Çoğu çinde)
    Çoğunda driver problemi vardır bunların. Her dönüştürücü her marka tablet veya mini notebook ile çalışmıyor.

Asus senin cihaz için birebir uyumlu kendi bir dönüştürücü üretti bunu alırsan problemin kesin çözülür.
    http://eshop.asus.com/en-GB/usb-ethernet-cable-gbp-en-gb-90-xb3900ca00040.html
    Fakat asus yurtdışı sitesinde. Asusa mail at yurtiçi belki bulabilirsin.

• Öncelikle mesajlara cevapla butonuyla cevap yazın. Cevap yazıldığından bu şekilde haberimiz oluyor.

Size son olarak şu işlemleri yapmanızı tavsiye ederim. ilk olarak şimdiye kadar kurduğunuz driverları silin. sürücüleri aygıt yöneticisinden aygıtı seçerek sürücüsünü kaldırmanızda iyi olur.

Sonra şu linki internet explorer ile açın: https://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=ax88772a

Açılan sayfadaki üstten aşağı uyumlu sürücüleri deneyin. sürücülerin mimarisi x64 ve x86 olarak ayrı verilmiştir. Bunlar direk microsoftun orjinal update driverları. Driverları elle yol göstererek yüklemeniz gerekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlarınız için teşekkürler millet. Sorunu Micro usb uçlu kablo ile çöçzdüm direkt tablete bağladım oldu, galiba bu yöntem tüm otg destekli cihazlarda oluyor.

Ethernet Micro Usb dönüştürücü adında bir sürü aparat var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.