Şimdi Ara

Ethernet kartım yanmış olabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce kullandığım kablolu interneti şimdi kullanamıyorum.Kabloyu laptop a taktığımda kabloyu görmüyor .Son zamanlarda laptop çok ısınmaya başlamıştı.Ethernet kartı yanmış olabilirmi. Eğer yandıysa wireless a da mı bağlanamam.?

Ayrıca daldan dala atlamak gibi olmasın ama ama birşey saha sormak isterim. Daha önce 4 gb ram i olan laptopımın ram ini yeni uyumlu bir 4 gb lık ram daha takarak 8gb a çıkartmıştım .Laptopun ısınmasının bununla bir ilgisi olabilirmi acaba .

Eğer sorun ethernet kartı ile ilgili değilse başka ne olabilir.?Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim .Şimdiden teşekkürler.

• Etherneti yaktıysan büyük bir başarı olmuştur bu :) anakartın üzerinde okdar bozulmaya meğilli şey varken sıra ona gelmez. Dolayısıyla ısınmanında onla bir ilgisi yok. Ram artışınında bir ısınma yaratacağını sanmıyorum. Aklıma gelen ram vs takıp çıkarırken birşeyler olmuş olması. Fanını kontrol et sağlıklı çalışıyor mu kablo vs olması gereken yerde mi. ethernet kartınında driver sıkıntısından başka birşeyi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arenasss -- 30 Mart 2013; 12:32:01 >
  • Ethernet kartının bozulması sık karşılaşılan bir durum ama kartın ısıdan kaynaklı yanması karşılaştığım birşey değil. Sürücüden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. Ram takdığınızda makina çalışıyorsa onun ethernete ya da ısınmaya sebep olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce kullandığım pc nin internete bağlanmamasının başka nasıl bir sebebi olabilr ki ?Sürücü sorunu olduğunu zannetmiyorum .Çünkü uzun zaman kullanıyorum
  • Kurduğun yeni bir yazılım, ya da bir malware bile neden olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.