Şimdi Ara

Ethernet kablosu alicam. Öneri lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablosuz modemim var ve bu parca ile modeme baglaniyorum.

     Ethernet kablosu alicam. Öneri lutfen.

    Bunun uzatma kablosu var fakat en fazla 50cm bi seydir.

    Bugun cs 1.6 oyniyim dedim hic bir servere girmedi. Ama internete giriyodu fakat sayfalar yavas aciliyordi. Bende sinirlendim bi ethernet kablosu aliyim dedim. Cat6e cat5e olayi falan varmis. Bunlar hakkinda hic bir sey bilmiyorum. 15-20m civarinda kaliteli ethernet kablosu önerirseniz sevinirim.

    Konuyu yanlis yere acmis olabilirim. Yanlis actiysam ozur dilerim. Yetkili kisilerden konuyu silmemelerink rica ediyorum.







  • Bu bir usb cihaz ethernet kablosu ile uzatma yapılmaz bu cihazlara. Sadece modifiye olarak yapılıyor ancak onlarında uzunluğu yine sınırlı. Ve bir miktar teknik bilgi ve malzeme gerektiriyor. Bunun yerine usb extender cihazları satılıyor. Hem usb kablolu hemde rj45 ethernet soketli çeşitleri var. usb kablolu olanlar ortalama 10m usb kablosuyla beraber satılıyor. ethernet soketliler ise sadece cihaz siz gidip daha sonra istediğiniz uzunlukta kablo alıp takıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logic_Man

    Bu bir usb cihaz ethernet kablosu ile uzatma yapılmaz bu cihazlara. Sadece modifiye olarak yapılıyor ancak onlarında uzunluğu yine sınırlı. Ve bir miktar teknik bilgi ve malzeme gerektiriyor. Bunun yerine usb extender cihazları satılıyor. Hem usb kablolu hemde rj45 ethernet soketli çeşitleri var. usb kablolu olanlar ortalama 10m usb kablosuyla beraber satılıyor. ethernet soketliler ise sadece cihaz siz gidip daha sonra istediğiniz uzunlukta kablo alıp takıyorsunuz.

    Uzatma kablosu dedigim modeme yakinlastirmak icin gerekli olan kablo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım? Modeme bilgisayardan kablomu çekeceksiniz. Yoksa usb adaptör için uzatma kablosumu alacaksınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logic_Man

    Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım? Modeme bilgisayardan kablomu çekeceksiniz. Yoksa usb adaptör için uzatma kablosumu alacaksınız?

    modemden bilgisayara kablo çekicem. Kaliteli ve 15-20m arası arıyorum.
  • cat6 öneririm. yakınlarınızdaki herhangi bir bilgisayarcıda bulabilirsiniz
  • Benim gördüğüm kaliteli ethernet kabloları elektrikçilerde bulunuyor. Bilgisayarcılar genelde ucuz olanlarını satıyorlar. Pek çeşit olmuyor zaten onlarda. Bulunduğunuz yerdeki büyük elektrikçilere bakın, genelde onlarda kalitelileri bulunuyor. hes,nexans,prysmian gibi markalar iyidir. saf bakır olanını isteyin yada alın elinize alıp bakın kablo damarı içi ve dışı bakır renginde görünüyorsa alabilirsin. cca denilen bakır kaplama alüminyum kablolar daha ucuzdur. saf bakır biraz daha pahalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Modem Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K i R i K a Z e
    arkadaşa katılıyorum
    cat6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.