Merhaba Arkadaşlar.. Ethernett kartını Bilgisayara tanıtamıyorum... Accton En1207f modeli bilgisayar bir türlü tanıtamadım..İşletim Sistemim WİN98se Sürücüsünü internetten indirdim..Ya ben yuklemeyı yaparken biryerlerde eksiklik yapıyorum yada tamamen farklı bır yontemle tanıtılıyor bılmıyorum..... Yeni donanım ekle++ordan ileri++ağ bagdastırıcıları++ordan accton++oradan modeli sectim... sonra "Accton En1207f diskette" etiketli disketi istiyor..(bu nemek anlamadım) bende internetten indirdigim sürücüyü seçiyorum sonra hatalarla karşılasıyorum.... Sunuda belirteyim Aygıt yoneticisinde bir denememde Accton En1207f yazıyor uzerinde SARI renkli bir işaretle karşılaştım,Diğer başarısız yuklememde ise Accton En1207f yazıyor uzerınde KIRMIZI çarpı işareti var..... Arkadaşlar yukarıdaki yazılanlar ışıgında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Hepinize şimdiden cok tesekkurler
Aygıtın özelliklerine girip çakışma olup olmadığına bak.
Eğer çakışıyosa çakışan neyse (kesme isteği ya da adresi) değiştirip deneyebilirsin.
indirdiğin sürücü exe falan ise olmaz zaten . winrar ile açmalısın disket istediği zaman *.inf ya da *.ini dosyasını seçip tamam demelisin. çakışma da olabilir
kartın yerini değiştirmeyi dene komple kaldır tekrar dene .