Şimdi Ara

eternal team den bana gelen mesaj?cube u30gt ile ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayın 5 inde tracking no girilmişti aliexpress te ancak bugün okuduğum aşağıdaki mesajla sanırım daha ürünümün kargoya verilmnediğini anladım?Ne yapmamı önerirsiniz?

Hi dear friend,

Wish you good day !

Firstly thanks for your supports, we are so sorry for the delay of your parcel .You know the U30GT is new version, and its CPU is RK3066 Dual Core, so CUBE factory limited the releasing quantity. And we just can got few everyday, so it brings the delay.

But please don't worry, the factory will be expand the volume of production in next few days , your parcel will be send out sooner. The maximum time is about 5-7 days .

Please wait patiently, if have any problems, you can leave message here or talk with us online.

Thanks for your great understandings.

Best regards,

Eternal team

• Ürünün az sayıda piyasaya çıktığını bu nedenden ellerinde kalmadığını ancak fabrikanın üretim hacmini genişlettiğini söyleyip endişelenmemen gerektiğini en fazla 5-7 gün içinde göndereceklerinden bahsetmiş.
  • bu ürün şuanda alınabilcek en iyi çin tableti derim
  • hocam tablet eline geldiğinde tanıtım videosu çekmeni ve görüşlerini paylaşmanı temenni ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ben mesajı anladım zaten de mesele bu adam nasıl tracking no giriyor aliexpresse onu anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

yok ben mesajı anladım zaten de mesele bu adam nasıl tracking no giriyor aliexpresse onu anlayamadım

Ellerinde hazır bulunan tracking numaraları var, kargodan önceden alınmış üzerinde barkod olan poşet gibi düşün. Aynısını bana da yaptılar, hyundai a7hd almıştım, takip kodu girdiler, 2 gün sonra mesaj atıp çok üzgünüz, kusura bakmayın stoklarımız bitti oem gönderelim dediler. İstemedim paramı iade edin dedim. Ürünü onayladım, para iadesi yapacaklar 1 hafta içinde. İademi aldıktan sonra basıcam eksi yorumu 1 yıldızı.
    Beklemek istemiyorsan, sende refund iste bas eksi yorumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 13 Haziran 2012; 1:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

yok ben mesajı anladım zaten de mesele bu adam nasıl tracking no giriyor aliexpresse onu anlayamadım

Ellerinde hazır bulunan tracking numaraları var, kargodan önceden alınmış üzerinde barkod olan poşet gibi düşün. Aynısını bana da yaptılar, hyundai a7hd almıştım, takip kodu girdiler, 2 gün sonra mesaj atıp çok üzgünüz, kusura bakmayın stoklarımız bitti oem gönderelim dediler. İstemedim paramı iade edin dedim. Ürünü onayladım, para iadesi yapacaklar 1 hafta içinde. İademi aldıktan sonra basıcam eksi yorumu 1 yıldızı.

5 gün mühlet verdim ama gerçekten o girilen tracking ile mi yolayacaklar?Takip etme şansım olacak mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

5 gün mühlet verdim ama gerçekten o girilen tracking ile mi yolayacaklar?Takip etme şansım olacak mı?

Onunla yollarlar, takip edersiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onunla yollarlar, takip edersiniz.

teşekkür ederim 5 gün sonra umarım kazasız belasız kargoya verirler de biz de tablete kavuşabiliriz:( 10 gündür ben de diyorum ki daha Tr ye giriş yapmadı meğersem Ali Cengiz Oyunundaymışlar

• @bilal47

İnşallah kazasız belasız ulaşır.
  • quote:

@bilal47

sağolun hocam
  • quote:

Arkadaşlar ayın 5 inde tracking no girilmişti aliexpress te ancak bugün okuduğum aşağıdaki mesajla sanırım daha ürünümün kargoya verilmnediğini anladım?Ne yapmamı önerirsiniz?

Hi dear friend,

Wish you good day !

Firstly thanks for your supports, we are so sorry for the delay of your parcel .You know the U30GT is new version, and its CPU is RK3066 Dual Core, so CUBE factory limited the releasing quantity. And we just can got few everyday, so it brings the delay.

But please don't worry, the factory will be expand the volume of production in next few days , your parcel will be send out sooner. The maximum time is about 5-7 days .

Please wait patiently, if have any problems, you can leave message here or talk with us online.

Thanks for your great understandings.

Best regards,

Eternal team

Bana da ayni durum oldu.Gecen hafta pazartesi gonderilecek urun icin 3-4 gun beklememi soylediler.Daha sonra bugun urunun durumunu sordum ayni mesaji banada gonderiler.Simdi bunlara ne kadar guvenilebilir.Tableti sparis vermeden once 50 kez urunun ellerinde olup olmadigini sormustum.Ayni sekilde UPS den trackin numarasi banada verdiler.Bende kargoya verildi sanmistim.Ilk basta refund istedim pek yanasmadilar sonra Aliexpressden dispude actim ve parayi iade ettiler.Tabiiki de eksi feedbackimi verdim ama henuz yayinlamadilar.Cubenin kendi resmi satis sitesinde ilk basta 2 gun sonra 3 gun bugun baktimki 7 gun sonra dagitim baslayacak yaziyor.Simdide ben RK3066 li N90 a yoneldim zaten 10.1 inc konusunda icim rahat degildi.DHgate den sparisi verdim DHL tracking nr verdiler ama aktif gorunmuyor.Bakalim ilerleyen zamanlarda ne olur.

• quote:

quote:

@bilal47

sağolun hocam

Korkarim o model cok gecikecek.

Benim stokda var dedikleri 8'' Sanei de bile ayni hikaye yasandi.
    7 sinde yapildi dedikleri yukleme 13 unde yapildi. Ama kafalarini cok sisirdim..
  • beyler sizce bu download çekim hızı nasıl ben bi kaç yabancı sitede cubeu30gtnin wifi çekim hızını beğenmediklerini okumuştumhttp://www.youtube.com/watch?v=4Q4MrVRPniY&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: berserker_58

beyler sizce bu download çekim hızı nasıl ben bi kaç yabancı sitede cubeu30gtnin wifi çekim hızını beğenmediklerini okumuştumhttp://www.youtube.com/watch?v=4Q4MrVRPniY&feature=related

gtw yazıyor modelde hocam başka bir model olmasın?
  • Ürün için bence bekleyin. Şuan benzer fiyata alabileceğiniz ürünler ile katşılaştırılmayacak seviyede donanımlı lakin bu ayın 20 ile önümüzdeki ayın 20 sine kadar beklemeyi de göze alın derim. Bu arada ürünü 216 dolardan fazla bir fiyata aldıysanız direk iade edin hazır bekleyeceksiniz bari kazık yememiş olursunuz. Piyasa dounca ürünü 205 doların alında satacak bir sürü satıcı olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cube u30gt iyi birşeye benziyor,fiyatıda uygun pandawill'de ancak 3g yazısını gordum gumrukte sıkıntı cıkarmı? pandawillden tablet alan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.